Два пъти осъдена русенка за наркоразпространение изтърпя наказанията си

1
Само месец след влизане в сила на това споразумение Е. Б. била заловена на ГКПП „Дунав мост“ с различни количества метамфитамин, хероин и марихуана
Само месец след влизане в сила на това споразумение Е. Б. била заловена на ГКПП „Дунав мост“ с различни количества метамфитамин, хероин и марихуана

Млада жена от Русе беше освободена от затвора в Сливен, съобщават от пресцентъра на Окръжния съд в крайдунавския град

Тя е изтърпяла наказанията лишаване от свобода, наложени ѝ с два отделни съдебни акта, съответно през 2018 г. и през 2019 г.

За държане с цел разпространение на марихуана, хероин, метамфитамин, кокаин и метадон на обща стойност 2385,68 лв., младата жена на 09.11.2018 г. е подписала споразумение за условно наказание от една година и девет месеца с 4-годишен изпитателен срок и глоба от 2500 лв. Приспаднато било времето, през което е била с мярка за неотклонение задържане под стража от 20.03.2018 г. до 01.05.2018 г. и домашен арест от 02.05.2018 г. до 09.11.2018 г.

Само месец след влизане в сила на това споразумение Е. Б. била заловена на ГКПП „Дунав мост“ с различни количества метамфитамин, хероин и марихуана. За този опит да пренесе през границата на страната високорисковите наркотични вещества, както и за държането им с цел разпространение, приела да изтърпи общо наказание в размер на седем месеца лишаване от свобода при строг режим.

Състав на Окръжен съд - Русе приспаднал предварителното ѝ задържане, считано от 18.12.2018 г. до датата на подписване на споразумението – 24.06.2019 г. Тъй като това деяние било извършено в изпитателния срок на предходното осъждане, било приведено в изпълнение и наказанието лишаване от свобода за срок от една година и девет месеца при общ режим.

Съгласно уведомление от Затвора – Сливен, Е. Б. е изтърпяла наказанието си с помощта на 49 дни от работа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари