„Дунав“ тренира на стадиона в Сливо поле

1
“Дунав“ тръгва са надеждата да вземе точки от „Берое“ и да спре негативната си серия
“Дунав“ тръгва са надеждата да вземе точки от „Берое“ и да спре негативната си серия

“Дунав“ тръгва са надеждата да вземе точки от „Берое“ и да спре негативната си серия, заяви новият наставник на русенци Малин Орачев.

„Очаква ни труден мач срещу добър отбор, който практикува комбинативен футбол. Ние обаче също имаме нашите шансове“, коментира Орачев предстоящия мач на "драконите" срещу Берое.

Според Малин Орачев, през седмицата е има три тренировки с отбора, които по-скоро за него са били опознавателни. „Дунав“ се е подготвял и на стадиона в близкия град Сливо поле, чийто терен вече е по-добър от този на Русенския университет.

"Мисля, че ако покажем достатъчно себераздаване, тактическа дисциплина и пълна концентрация през целия мач, ще извлечем ползите, за които отиваме, а това са точките", обясни Орачев.

Той призна, че има идеи за някои промени в състава за мача, но те ще бъдат ясни в деня на двубоя. Към момента всички футболисти са здрави. И Малин Орачев, и капитанът на Дунав Диян Димов коментираха, че отборът е психически затормозен предвид резултатите и временното класиране. Тимът не е подготвен добре и физически.

Според Малин Орачев, по време на предстоящата пауза в първенството ще се работи много, включително двуразови тренировки, както и иска контролен мач, за който се търси противник. Целта е да се подобри и психическото, и физическото състояние на „Дунав“. Капитанът Диян Димов коментира, че новият треньор идва с нови и модерни тренировки.

"Надяваме се да имаме резултат още в този мач. Смятам, че можем да вземем точки в мача срещу Берое", каза Димов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари