"Дунав" пробва бразилски нападател

1
Клаудио се включил в контролата срещу „Лудогорец” 2
Клаудио се включил в контролата срещу „Лудогорец” 2

Бразилски нападател се включил в контролата на „Дунав” срещу „Лудогорец” 2 в Разград в събота, съобщи изп. директор на русенци Ивайло Петков.

Тъмнокожият нападател Клаудио е пристигнал в България почти в навечерието на двубоя, но въпреки това изиграл 60 минути в състава на русенци, започвайки мача в стартовия състав на Малин Орачев.

През следващата седмица той ще тренира с „Дунав”, като вероятно в контрола, или двустранна игра в четвъртък, ще бъде взето решение, дали клубът да подпише договор с бразилеца.

В понеделник в България най-сетне се очаква да пристигне и сенегалският нападател Мухамад Мустафа Н’ Дайе, който се присъедини късно към „Дунав” и почти без тренировки игра в мача срещу „Шинник”. 23-годишният офанзивен футболист бе на проби в съседна Сърбия и дълго време имаше проблеми с издаването на виза за Турция, за да стигне до Анталия.

184-сантиметровият нападател със силен десен крак е играл в „Слован“ Либерец,“Бохемианс 1905“, „Фредерикстад“ и „Елверум“. Тъмнокожият футболист обаче дълго време имаше проблеми с визата и не успя да се завърне в България с „Дунав”, като е бил спрян от турците на летището. Вероятно измежду тези двама нападатели клубът ще избира заместника на Мирослав Будинов, който водеше атаката на русенци през последните 3 години и половина.

През тази седмица, „Дунав” подписа договори с други двама офанзивни футболисти. Подпис под контракт за година и половина сложи 25-годишния бразилски атакуващ халф нападател Виктор Сандис.

За две години и половина подписа 23-годишният плеймейкър, алжиреца с френски паспорт Насим Зитуни. Другите нови играчи в тима на Малин Орачев са защитниците Мартин Ковачев и Христо Лемперов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари