Дуловското острие на ГЕРБ се загрижило за проблемите на Русе

4
Десислава Атанасова се "разкудкудякала" за проблемите на града, който ГЕРБ погреба през последните 10 години
Десислава Атанасова се "разкудкудякала" за проблемите на града, който ГЕРБ погреба през последните 10 години Снимка: БГНЕС

Десислава Атанасова се "разкудкудякала" за проблемите на града, който ГЕРБ погреба през последните 10 години

Бившата депутатка от Дулово не пропуска възможност да атакува своите политически опоненти, но както историята показва, никога не е била конструктивна и полезна за развитието на Русе.

"Град Русе отново блокиран от тирове.

Не е ли възможна някаква организация на движението, при условие, че движението е еднопосочно с по две ленти от и за "Дунав мост"? Нали уж всеки нов управленец имаше решение?

Министър "еконт" например, щеше "до пролетта да реши проблемите в сътрудничество с местната власт"

А в Русе местна власт има ли?

Или промяната на ПП и БСП се състои в следното - липса на организация на движение извън града, за сметка на лоша организация и разкопани улици в града.", пише Атанасова в социалната мрежа.

Не е лошо да припомним на г-жа Атанасова, че местната власт беше буквално окупирана от ГЕРБ много дълги години, а горчивите плодове ги берем русенци, докато някой лъска тикви в София.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    9
    Деса ПРОСТАКЕДА
    Тая що не вземе да се скрие, че е по-грозна от СМЪРТТА и по-проста от ВОЖДА СИ. Аман от популизъм!!! Защото идват избори, а те са страхуват от възмездие и правят всичко възможно пак да се докопат до властта!!! НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ /ГРОБ!!!! Изчадия на АДА! НАРОДЕ, ОТВОРИ СИ ОЧИТЕ!!!!
  • 3
    8
    Русенски рунтав гъз
    Шибана дуловска курва дано да пукне
  • 20
    7
    Нещо
    Не чуваме кака Курелина крушовска селска биволица да мучи какво прави нейното говедо в Русе. Щото близо четири години освен че нищо не направи, но съсипа и града. Нещо не сечива гласеца и на Еконта. Вашата м...ца недодялана!
  • -14
    6
    До 2
    Това ПДП е навярно името ти. А, тираджиите са загорели и пълни с проблеми, защото от там преди това е минала майка ти. Тя горката толкова може. И тираджия не може да облекчи.
  • -11
    5
    Мдааа...
    Аз номер 3 вече знам, защо на някои им викат "червени боклуци". Защото и в кочината да живеят, пак блеят самодоволно. Беееееееееееееееееее....................
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари