Дует „Аморе“ пя пред приятели под върбите в семейната градина

3
За първи път прозвуча и най-новата песен на талантливото семейство, известно и като дует „Аморе“ - „Първи брачен танц“
За първи път прозвуча и най-новата песен на талантливото семейство, известно и като дует „Аморе“ - „Първи брачен танц“ Снимка: в. "Утро"

Солистите на Русенската опера Глория и Иван Пенчеви поднесоха стилна изненада на приятели и почитатели на тяхното изкуство

Те поканиха гости в своята разкошна семейна градина в Щръклево, за да споделят с тях другото свое амплоа - като изпълнители на поп песни и романтични шлагери, пише вестник "Утро"

На концерта на откритата сцена под върбите те представиха всички песни от техния първи албум със заглавие „При нас е тъй“, който предстои да излезе в скоро време. За първи път прозвуча и най-новата песен на талантливото семейство, известно и като дует „Аморе“ - „Първи брачен танц“.

Нея Иван Пенчев посвещава на Глория като подарък за нейния рожден ден. Двамата благодарят на директора на Русенската опера Иван Кюркчиев, който е съдействал за изграждането на сцената в градината. А успехът на концерта навежда Иван и Глория на мисълта, че такива техни изяви ще станат една красива традиция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

На плажа, два шезлонга и чадър са 100 лева. Не са скъпи. И в ИКЕА са толкова…

Харесай Дунавмост във Фейсбук