Дрогиран шофьор е катастрофирал на улица "Петрохан" и е избягал

0
Спипаха шофьор с 1,76 промила алкохол зад волана на "Ситроен“
Спипаха шофьор с 1,76 промила алкохол зад волана на "Ситроен“ Снимка: Dunavmost / архив

Две бързи производства са започнати срещу водачи, установени от полицията да управляват с положителни проби за алкохол и наркотици

На 24 юни около 21:30 часа 22-годишен мъж е проверен от полицията като водач на „Фолксваген“, след като е предизвикал ПТП с материални щети на ул. "Петрохан" и е избягал от местопроизшествието. При пробата за наркотици с техническо средство му е бил отчетен положителен резултат за амфетамин, съобщиха от ОД МВР -  Русе.

Другият случай е от 25 юни, когато около 05:15 ч. в гр. Русе, на кръстовището ул. "Дондуков Корсаков" и ул. "Николай Здравков", от екип на полицията е проверен 45-годишен водач на лек автомобил "Ситроен“ и уредът му е отчел концентрация на алкохол в издишания въздух от 1,76 на хиляда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    No name
    А сега съд и за вас редакторите защото пробата излезе отрицателна ! Ще се видим в съда 🙂
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари