Доналд Тръмп трябва да плати 454 милиона долара гаранция

0
Бившият американски президент разполага със срок до понеделник да внесе парите
Бившият американски президент разполага със срок до понеделник да внесе парите Снимка: Twitter

Бившият американски президент разполага със срок до понеделник да внесе парите

Главният прокурор на щата Ню Йорк Летиша Джеймс е регистрирала този месец решение срещу бившия американски президент Доналд Тръмп в окръг Уестчестър, където той има собственост, предаде Ройтерс, като се позова на регистри от окръга.

Тръмп разполага със срок до понеделник да внесе гаранция от 454 милиона долара по гражданско дело за надценяване на стойността на недвижими имоти с цел заблуда на инвеститори и кредитори. Ако бившият президент не внесе гаранцията, има опасност щатските власти да изземат негови активи.

Джеймс е регистрирала на 6 март решения в Уестчестър срещу предишния президент на САЩ, срещу Организацията на Тръмп и срещу две от пълнолетните му деца. За регистрирането на решенията по-рано днес съобщи Блумбърг Нюз, цитиран от БТА.

Тръмп заяви в социалните мрежи, че може би ще бъде принуден да продава активи на изключително ниски цени, за да плати гаранцията по делото.

В Уестчестър се намира имението "Севън спрингс", което е собственост на Организацията на Тръмп.

Адвокатите на Тръмп заявиха по-рано, че 30 компании, които предоставят поръчителски услуги, са отказали да помогнат на бившия президент.

Гаранцията, която Тръмп трябва да внесе, е необходима, за да може той да продължи с обжалването на неблагоприятното за себе си решение. Ако спечели обжалването, гаранцията ще му бъде върната.

Доналд Тръмп е вероятният кандидат-президент на САЩ от Републиканската партия, който ще се изправи срещу сегашния американски президент Джо Байдън на изборите през ноември.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Копейкин
    Спокойно, Путлер ще му плати гаранцията, а и Орбанчо може да даде някой друг форинт. Нали перхидроления е техен човек, от един отбор са
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари