Доналд Тръмп излиза от болницата

0
Президентът на САЩ съобщи, че наистина е добре и ще напусне болницата в 18:30 часа тази вечер ( 01:30 във вторник българско време)
Президентът на САЩ съобщи, че наистина е добре и ще напусне болницата в 18:30 часа тази вечер ( 01:30 във вторник българско време) Снимка: Getty Images

Доналд Тръмп съобщи, че наистина е добре и ще напусне болницата в 18:30 часа тази вечер ( 01:30 във вторник българско време)

Това обяви самият той в личния си профил в Twitter.

По-рано президентът на Съединените щати изненада привържениците си като излезе с автомобил пред болницата, в която се лекува от COVID-19. Това обаче предизвика шумен скандал и остри критики. Тръмп поздрави привържениците си пред болница „Уолтър Рийд”, от брониран автомобил. Той беше с маска, но се появиха критики, че е застрашил агентите от Сикрет сървиз, които са с него в колата.

„С маска или без маска, ако си в кола, която е херметически запечатана, вирусът циркулира вътре и потенциално поставя хората в риск”, казва д-р Джеймс.

Говорителят на Белия дом заяви, че разходката на президента е била позволена от медицинския екип. А Тръмп отново публикува кратко видео вTwitter, в което благодари на лекарите.

„Това е много интересно пътуване. Научих много за COVID-19. Наистина се върнах в училище и научих това. Това е истинското училище, с истински учебници. Разбирам, разбирам това. Ще ви разкажа за него", каза Тръмп.

Въпросите около сериозността на състоянието на Тръмп обаче остават, след противоречиви изявления през уикенда. В последните 48 часа той на два пъти е имал ниски нива на кислород в кръвта си. Наложило се е да бъде лекуван със стероиди, които се дават обикновено на най-тежките случаи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъже, помнете: ако една жена ви слуша, без да ви прекъсва, не бива да я будите.

Харесай Дунавмост във Фейсбук