Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Докога сметосъбиращата фирма ще ни причинява това

0

За пореден път се пропуска един ден да се събере боклука и мизерията е налице.

Квартал Чародейка бл. 112. Всяка седмица сметосъбиращата фирма си позволява да пропусне един ден и да не обслужи контейнерите за смет, кой следи за графика, кой ще понесе вина, кой ще наложи глоби?

Въпроси без отговор, а данъкоплатеца живее в мизерия.

Автор: Иво Григоров
(Автор: Иво Григоров - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    xxxx
    Това е направено от "гражданите", а не от сметосъбиращата фирма
  • 0
    4
    Хампарцунян
    До номер 2 и 3 вие малоумни сте, не четете ли, пише, че контейнетрите не се изхвърлят поне 1 ден в седмицата и когато се напълнят хората са принудени да оставят боклука до тях, като камарите се събират през 3-4 дни.
  • 3
    3
    EE
    Kaк може да сложите такова заглавие? Каква сметосъбираща фирма? Фирмата ли ви е виновна, че живущите в района са със селяндурски манталитет и без елементарна култура! В наредбата ясно е написано какво е ЗАБРАНЕНО и какво не, но не стига, че манталитета им селяндурски ами и законите не спазват, а после някой друг ви е виновен (не селяни - СЕЛЯНДУРИ)! Това ви се полага, сърбайте каквото сте си надробили или лично си плащайте да ви извозват личната селяндурщина
  • 3
    2
    Русенец
    Какви тъпаци пишат тук - НЕ ЗНАМ ! Вие как си мислите, че служителите на фирмата по сметосъбиране разхвърлят боклуците около контейнерите ли или са длъжни всеки час да минават да събират боклуците които "гражданите" изхвърлят навсякъде ? Аз живея в Англия в Манчестър - тук се събират боклука веднъж седмично - в определен ден и час и навсякъде е чисто - къде ще си държиш боклука цяла седмица никой от Общината не се интересува и никъде няма разпилян боклук НИКЪДЕ. Всеки си купува черни найлонови чували и ги връзва и подрежда в определен ден пред дома си !
  • 1
    1
    плюс-минус
    И в Родина 2 е същото положение. Уж изхвърлят препълнените контейнери, а около тях оставят много боклуци. На контейнерите би трябвало да пише НЕЛСЕН - БОКЛУЦИ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари