До всички, които ме наричат грозна и дебела!

5

Кали Торп е адвокат, моден блогър, а от съвсем скоро може да се похвали и с фотосесия за сп. „Вог“.

Това, с което тя е по-различна от останалите, които красят страниците на изданието във времето, е, че е plus-size модел, носейки размер 24. Това обаче не ѝ пречи да позира гордо по изрязани черни бикини за специална фотосесия, а снимката, която споделя в социалната мрежа „Инстраграм“ е харесана от супермодели като Бела Хадид, Кендъл Дженър и Ашли Греъм.

Освен това тя пише: „За всички, които ме наричат дебела, грозна и се отнасят зле с мен само защото съм с по-голямо тегло – поздравявам ви със снимката ми във „Вог“.

В блогърските среди Кали е изключително популярна. Още като тийнейджърка тя никога не се е чувствала на мястото си, защото има проблеми с килограмите.

После намира за свое най-уютно място интернет пространството. Прави си блог, в който започва да споделя какви ужасни изпитания изживява с най-различни диети, които опитва – глад, лишения, напрежение, изнервеност.

Впоследствие обаче си дава сметка, че негативният начин, по който самата тя третира себе си, няма да ѝ помогне нито да изглежда, нито да се почувства по-добре.

Днес си дава сметка, че размерът изобщо няма значение.

Източник: VESTI.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари