До 18 април събират мнения за проектонаредба относно ползването на МПС в Русе

4
Тя може да бъде видяна в сайта на Общинския съвет
Тя може да бъде видяна в сайта на Общинския съвет Снимка: Dunavmost

Публикувана е Проектонаредба относно Наредба №18 за обществения ред при ползване на превозни средства на територията на Община Русе

Това съобщиха от пресцентъра на Общинския съвет.

Тя може да бъде видяна в сайта на институцията ТУК.

Всички граждани могат да предоставят мнение, предложения и становища по качената на сайта на Общински съвет – Русе Проектонаредба в срок до 18 април 2022 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -11
    5
    Русенлия
    Да се забранят таралясниците над 10 години и пълна забрана за влизане на дизели в град Русе. На запад вече отдавна това е практика...
  • 3
    4
    Бай Иван
    Най лесното решение е да спрете да смучете такси за паркинг в централната част. Ама пуста му и пара. Второ решение: Хората с адресна регистрация в центъра, да получат пропуск с номера и марката на автомобила поставен на видно място и да ползват всички общински платени паркинги безплатно.
  • 6
    3
    Сичко е шес
    Тва е Русе не е простата Варна или софето!
  • 7
    2
    Гост
    Да се премахнат ненужните бус ленти. Да се премахнат неизползваемите автомобили от улици и паркинги.Общината да постави маркировка по улиците. Уличното осветление да се включва първо в кварталните улици за да се прибират данъкоплатците безопасно.
  • 5
    1
    потърпевш
    Патрулите на КАТ да налагат глоби при застъпване или прекрачване на осовата линия от "професионалните" водачи на градския транспорт и отнемането на предимство когато се престрояват. Не се изисква голямо усилие.....постоянно са в нарушение
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари