Дневен Хороскоп за 8 Февруари 2016

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

В понеделник подтиквате и Деви да уреждат професионални и финансови въпроси. Овните като Стрелците сега се пазят от спорове с близки, могат да усложнят отношенията им. Но ще има моменти, когато и рязко да действате, ще е оправдано, не може безкрайно да се търпят незачитане и некоректност. И влиятелни хора се съобразяват с мнението ви, решавате проблеми далновидно.

Телец

Започва нова делова седмица, но вие няма да бързате в работата. Ако съветвате и Скорпиони за повече търпение, едва ли ще слушат. Телците виждат слабости в организацията на екипа, ако пък сега събират съмишленици за начинания – всички много говорят, а работата не помръдва... Ще привлечете подкрепа от шеф, ще балансирате умело със средства, с които разполагате, и ще успявате.

Близнаци

В началото на седмицата Деви ви окуражават да не зарязвате плановете си, колкото и изненадващо да се развиват нещата в екипа. Доста Близнаци следва да овладяват желанието си да командват и да налагат решения, други пък са готови да се бъркат в проблеми на околните, а не им е работа. Чак вечерта ще изясните някои теми, идват добри вести и с приятели се чувствате по-сигурни.

Рак

До края на деловата седмица се стремете да действате по самостоятелни проекти. Раците са готови да направят екип или да се включат в колектив на колеги, но обсъждането на проекти доста се разводнява и работата не тръгва. Ако не се чувствате във форма, погрижете се за тонизиране, някои си знаят точно хроничните болежки. Ще отсеете хора, с които може да обедините сили.

Лъв

Този понеделник внимавайте с деловите партньорства, може да се окаже, че не бива да разчитате на помощ от колеги, съдружници, макар че са давали големи обещания. Лъвовете ще се справят с поети ангажименти, но да бъдат бдителни при уреждане на финансови отношения, доста чувствителни са. Денят изисква грижи за тонуса, ако ви канят на купони – не се пъхайте в ролята на Дон Жуан.

Дева

В понеделник Овни ви подсказват да уреждате стриктно делови и финансови въпроси, вие и Близнаци се натъквате на куп ненадейни пречки в работата. Само че Девите, за разлика от околни, няма да загубят присъствие на духа и бързо ще намерят решение за болните теми, пък другите нека си се занимават с клюки, интриги... И близки се чудят на дисциплината, с която борите грижите.

Везни

Сега вие и Водолеи не се изтъквате много пред колеги и шефове, деловите ви амбиции ги дразнят. Е, повечето Везни имат и план Б, ще се включат в екипни начинания, с околните се разбират бързо и с хумор, пък и печалбите ще бъдат по-сигурни. Вярно, по-малки са, но е важно да не дърпате клюкарите за езика, а ако имате лични грижи – да отделите по-сериозно внимание и на най-близки.

Скорпион

Този понеделник Телци ви внушават да поддържате равномерно темпо, но вие едва ли ще слушате. Група Скорпиони усещат задаващи се делови промени, предвкусват успеха си. Не се увличайте, дребни пропуски може да ви създадат сериозен яд, да провалят идеи за чудесни и доста доходни начинания. По-бдителните ще си спестят такъв развой на събитията, ще се радват на печалби.

Стрелец

В началото на седмицата вие и Овни се пазете от спорове с приятели и роднини, за да не усложните отношенията с тези хора. Даже да не са по-влиятелни от вас, моралната им подкрепа е важна. А Стрелците са вложили много старание за обогатяване на знанията и уменията си, ще се намери шеф, който ще ги оцени и включи в добър екип, а и в стар може да обърнете нещата.

Козирог

Задържат се влиянията от уикенда, отдръпвайте се настрана от спорове, по теми, които не ви засягат пряко. Козирозите имат свои идеи и планове, но до реализацията предстои доста път, не е изключено и далечно пътуване. Не позволявайте любопитни да се месят в подготвителните действия, нито в лични грижи, ако имате някакви. Отдъхвайте, но на купон всичко да е с мярка.

Водолей

Днес вие и Везни трябва да се държите на по-заден план в службата. Група Водолеи са имали камара проблеми, но са изяснили нещата и сега е време да разгърнат силите си, да поемат по-сериозни отговорности. За някои – и да си осигурят по-добри печалби, находчиво са обърнали пречки и затруднения в път към успех. Свободните сърца може да срещнат любовта, да мислят за дом.

Риби

Понеделник идва с пътища, информация за проучване, предложения за обща дейност. Рибите да засилят бдителността, ако не искат да останат ощетени от много симпатични и общителни хора. Не споделяйте от първите разговори какви планове имате, а уреждате ли финансови въпроси, отваряйте си очите за всяка запетайка. С лъчезарието си можете да стопите и стара завист, и злост...

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари