Дневен Хороскоп за 7 Октомври 2015

0
Овни и Телци не бързат с проекти, Стрелци и Риби обединяват хората
Овни и Телци не бързат с проекти, Стрелци и Риби обединяват хората

Овен

В сряда вие и Телци можете да си дадете повече отдих, но все пак помислете дали няма да изпуснете добри шансове в работата. Вярно, големи печалби и постове идват само за малцина, но останалите Овни се чувстват доволни и когато започват да решават сериозни проблеми. Стъпка по стъпка идват по-значителните успехи, а господата се радват на подкрепа от своята половинка.

Телец

Тази сряда разчитате на сериозни партньорства, по примера на Овни май не бързате със самостоятелни начинания. Някои Телци си правят равносметка за постигнатото напоследък, положителна е и макар че редица успехи са закъснели, ще продължат изпълнението на деловия си план. Вечерта е за дома и най-близките, искате да им предадете от своя оптимизъм, да им вдъхнете вяра.

Близнаци

В сряда трябва да уговаряте сериозни бизнес отношения, но не давате голяма гласност на планове. Група Близнаци да не държат на разни салтанати, важно е срокове и задачи да бъдат уточнени, да има взаимно доверие между партньори в тази дейност. С времето то ще се засили, ще се породи дружба. Влиятелни професионалисти ще ви накарат да се замислите как да подобрите имиджа си.

Рак

До края на седмицата постепенно се изчерпва търпението ви за някои делови и лични неща. Само че Раците да внимават, има риск да усложнят отношения с околните, при възникване на нови проблеми търсете посредници, изглаждайте недоразумения. Ще видите, че нещата тръгват по-спорно. Стари успехи няма как да повторите, но може да поддържате постигнатото равнище, а и приходи.

Лъв

В сряда като Деви и Козирози имате финансови тревоги, вашите са по-основателни. Лъвовете като Водолеи се натъкват на пречки, може би трябва да си помагат. Най-внимателно подбирайте партньорите за новите си начинания, има риск да се обвържете с далавераджии и използвачи. Е, ако усетите, че не можете да разчитате на екипа си, и сами ще се оправите, но да ви е добър урок.

Дева

Тази сряда делата ви вървят добре и въпреки това изпитвате притеснение за финансите си. Навярно под влияние на Лъвове или Козирози. При Девите хубавите възможности се запазват до края на седмицата, задачите, които им поставят шефове или влиятелни познати, крият възможности за израстване и още по-високи доходи. Ще се възползвате, искате домът ви да благоденства...

Везни

Сряда ви настройва по-критично към околните, за изпълнението на техните делови задължения ще бъдете много взискателни. Е, Везните сега е по-добре да работят самостоятелно, вместо да се нервят с тоя-оня. От друга страна, така си разкривате път за бърза кариера и печалби. Част от знака се настройват за купони, но особено дамите да преценяват компанията и да избягват флиртове.

Скорпион

Тази сряда сте настроени по-философски, но това не значи, че ще си затваряте очите пред недостатъци в работата на екипа. Скорпионите ще бъдат много взискателни към партньори, колеги и близки, околните май повече мислят за отдих и купони. Ще си кажете мнението в прав текст на недисциплинираните, вкъщи нещата се оправят по-бързо. Но и в службата дейността тръгва по-леко.

Стрелец

Сега вие и Риби трябва да разчитате на съдействие на колеги, познати, но не бързайте за високи резултати и печалби. Доста Стрелци имат куп хубави идеи, ала трябва да поограничат амбициите си, да се захванат с неща, за които има условия. Иначе ще си пилеят енергията, може да си навлекат яд. Усилията ви не получават голямо признание, а в личния живот някои вървят към раздяла...

Козирог

В сряда като Лъвове и Деви се тревожите за финанси, май трябва да планирате по-внимателно делата си? А и партньорствата, Козирозите са практични и организирани, хубаво би било да си направят екип, да делят отговорността в работата. Е, част от знака се подлъгват по симпатии, привличат неподготвени професионалисти. Има време да се поправите, ако изборът ви не е най-точен.

Водолей

Днес вие и Лъвове се натъквате на изненадващи пречки, заедно можете да се справите по-добре. Водолеите да анализират ситуацията, трябва да променят деловите си планове, да организират по-умело домашните, а и финансите си, за да се справят с проблемите. Ще успеете, а с времето ще се убедите и че неприятностите всъщност са ви отклонили от по-големи ядове, разочарования.4

Риби

Заредени сте с ведро настроение и като Стрелците можете да се опрете на съдействието даже на хора, с които се познавате слабо. Рибите ще упорстват по задачите си, обстоятелствата помагат на трудолюбивите и находчивите. Вечерта е за отдих с приятели, но някои се мъчат да ви наложат вкус и даже желания. Деликатно отклонете тези опити, имате си свой план, ангажименти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари