Дневен хороскоп за 4 октомври 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Вие ще останете поласкани от нечие внимание, предложение или нещо специално, предназначено за Вас.

Очаква Ви доста ползотворен делови ден. Новите идеи и действията Ви за подобряване на материалното Ви положение няма да Ви донесат очакваните резултати. Липсва Ви сериозен проблем и очевидно няма за какво да се тревожите утре. Тенденцията на доброто развитие в живота Ви ще продължи, ако сте усвоили уроците си.

Щастливи числа: 35 8 38 9 4 43

Овен

Овни да изглеждате добре е от съществено значение. Работата остава на заден план, изместена от случващото се в личния живот. Критика? Съвети? Забележки? Търпеливо ще изслушате всекиго, но ще постъпите по своему и ще бъдете съвършено прави. Сряда е твърде ползотворен и ще радва Овните със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Утрешният ден ще е наситен за тези, които обичат да работят във финансовата сфера.

Телец

Ще бъдете разочаровани от любимия, когато по време на празник той ще започне да сваля Ваша приятелка или да се налива с алкохол. Отстоявате идеите си. Възникват противоречия, които в много случаи достигат до спорове и остри кавги, но въпреки словесните борби е видно, че ще намерите условия за разбирателство. За мнозина сряда е шанс, който рядко се случва и рискувате да пропуснете много, ако не се възползвате своевременно. Не избързвайте много за каквото и да било, бъдете по-търпеливи.

Близнаци

Утре ще се наложи да се извинявате и обяснявате. Ще потърсят съдействието Ви по въпроси, по които сте компетентни. Не се отказвате от свое намерение, което е способно да Ви донесе значителен напредък в професионален план. Ще сте доста нервни и раздразнителни. Мнозинството от родените в знака са в състояние лесно да се подадат на енерцията, засилваща продуктивността им.

Рак

Обективни и аналитични, ще се справите с предизвикателствата на ежедневието без излишен шум и показност. Предстоят Ви много задачи, затова ще пристъпите делово към работа и по-малко ще се впечатлявате от приказките на другите. Вероятно ще имате неочаквана среща с приятели. Постарайте се да промените нещо в своето жилище – и най-малката промяна ще доведе до благоприятен ефект. Утре не бива в нищо да се отклонявате от познатата, проверена схема на действие.

Лъв

Поставете началото на занимания за усъвършенстване на физическата Ви форма. Заемете се с приятни неща, колкото и странно да изглежда това на околните. Практични можете да бъдете всеки един ден, а днес бъдете вдъхновени, мислете мащабно. Сряда се оказва по-спокоен ден за представителите на Лъвове, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажираните срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Доволни ще бъдете от себе си, заради разума и волята, които сте проявили. Това със сигурност го умеете повече от добре.

Дева

Внимавайте да не нараните близък човек и бъдете по-толерантни. Преживявате приятни мигове. Най-хубавото е, че всички изненади утре ще Ви носят радост и добро настроение. Практичната Ви душа не може да стои спокойна, като знае колко много работа има да се върши. Много стабилни и безупречни в изявата си, Девите ще реализират дневните си цели в пълнота.

Везни

Така че не търсете правилно и грешно, търсете Вашия отговор. Късметът ще е с Вас, но покажете, че не Ви липсва инициатива. Преобладаващият процент от представителите на зодия Везниса стабилни, но при някои ситуацията с финансите е малко по-деликатна. Утре ще бъдете особено общителни и ще изпитвате потребност да споделите вълненията си с други хора. Използвайте методичността си, за да покажете, че всяка работа може да се върши спокойно.

Скорпион

Бъдете избирателни във връзките. Бъдете дипломатични и тактични. Каквито и да са проблемите Ви, утрешния ден идва с хубави шансове, и то съвсем ненадейни. Проблеми във взаимоотношенията с институциите може да отнемат доста време, но в крайна сметка ще получите това, към което се стремите. Ще останете очаровани от предложението на свой близък за предстоящо събитие.

Стрелец

Избягвайте рискови операции с пари. Изпълвате се с неудовлетворение и влизате в излишни конфликти. Не налагайте мнението и идеите си. Утрешният ден е положителен, ще Ви радва с превъзходни условия и възможности за реализация на всекидневните цели в деловите среди. Имате добър подход, а и околните ви подкрепят безпрекословно.

Козирог

Едва ли има причина, която да Ви спре да опитате да постигнете всичко. Трудностите, с които Козирозите ще се сблъскат през утрешния ден се дължат повече на вътрешна нестабилност и променливо настроение, отколкото на външни причини. Нараства дарбата Ви да убеждавате и сексуалният ви потенциал. Приятна среща ще Ви помогне да разберете колко важни са споделените мигове. Получена навреме финансова подкрепа ще Ви помогне да решите свой проблем.

Водолей

Дайте предпочитания на всичко онова, което искате за себе си, съобразявайте се със собствените си желания. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Получена навреме финансова подкрепа ще Ви помогне да решите свой проблем. Не търсете недотатъците, търсете предимствата, в каквато и ситуация да попаднете. Утре вечер е време за срещи с хора, които могат да ви предложат емоционално изживяване.

Риби

Животът ще е забавен и интересен. Знаете,че пътят на компромисите дава най-бързи резултати, но дали винаги това е правилният път-това е въпросът, който ще Ви мъчи. Един от критичните дни за месеца, в който тенденцията към спорове, скандали и неразбории достига връхната си точка. Интуицията Ви е безгрешна и единственият проблем е, че подсказките ѝ често закъсняват. Предстоят промени във финансово отношение, които ще Ви изненадат приятно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари