Дневен хороскоп за 31 май 2019

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Петък ще бъде по-спокоен ден от четвъртък, но не бива да се омаловажава значението на събитията, които ще се развият през деня.

Бъдете стабилни и сериозни на работното си място. Днес може да постигнете много, защото това ще бъде най-силния ви ден през тази седмица. Петък ще бъде благоприятен ден за пътуване извън вашия град или в чужбина. Ако допуснете повече напрежение в ежедневните си дела, не се учудвайте на възникването на здравословно неразположение.

Овен

Този петък се погрижете за здравето си. Сега не моментът да правите компромиси с него. Следвайте препоръките на специалистите.

Телец

Този петък не се претоварвайте нито физически, нито психически. Възможно е да не бъдете разбрани от другите, но това не е фатално.

Близнаци

Това е ден, в който е време да помислите как да прекарате почивката си. Това лято може да опитате нещо нетрадиционно или различно, като организация.

Рак

Този петък не мислете прекалено напред. Насладете се на деня и на компанията на любимия човек. Помислете дали не забравяйте нещо важно.

Лъв

Този петък ще получите неочаквана помощ. Не забравяйте да благодарите. Вечерта си позволете повече от обикновено.

Дева

Този петък не мислете за сериозни неща. Те няма да избягат, но вие имате нужда да разпуснете. Не прекалявайте с алкохола.

Везни

Днес не отстъпвайте от позицията си, дори да ви се иска. Може да дадете лош пример или да допуснете "да ви се качат на главата."

Скорпион

Този петък не повтаряйте своя стара грешка. Хората не се променят или не и така, както би ни се искало. Но могат да го изиграят. За кратко.

Стрелец

Този петък ви очаква ново начало. Бъдете на ниво, но все още не давайте всичко от себе си. Ще имате време да се докажете.

Козирог

Този петък обмислете добре стратегията си. Може би е рано за активни действия, ако не сте сигурни, че ще може да действате веднага.

Водолей

Този петък е добро време да преразгледате ваши позиции. Хубаво е от време на време да се променяме. Така ставаме по-богати.

Риби

Този петък не се отмятайте от обещанията си. Сега може да сте сигурни, че всичко, което правите има смисъл. Довършете задачите си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари