Дневен Хороскоп за 29 Септември 2015

0
Водолеи и Риби забравят спорове, Раци и Козирози да не се преуморяват
Водолеи и Риби забравят спорове, Раци и Козирози да не се преуморяват

Овен

Този понеделник сте готови в спор да отстоявате мнения и идеи, от Везни не чакайте същата настъпателност. Някои Овни се уповават на досегашни успехи и имидж, ситуацията е динамична, иска бързи и точни решения. Привличайте съюзници, макар че в ред случаи сте си представяли другояче нещата. Видите ли си грешка, поправяйте я веднага, задълбочи ли се, ще ви е много по-мъчно.

Телец

Труден понеделник, освен многото работа – очертават се куп срещи, контакти, че и купони. Телците да анализират по-търпеливо и внимателно мотивите на околните, идват какви ли не предложения и съвети. Ще се ориентирате доста точно, от това зависи и бързото преодоляване на немалко делови и домашни трудности. Не споделяйте нашироко проблемите си, привличате зложелатели.

Близнаци

В началото на седмицата ви се ще да задействате по-самостоятелни проекти. Само че повечето Близнаци нямат подходящи условия и е по-добре да се ограничат в рутинните си дейности, а и да не коментират много-много с колеги, партньори, познати. Някои искат да печелят повече и по-бързо, но с далавери няма как да стане. Пестете, ала да е с мяра, някои са скъпи на трици...

Рак

В понеделник изпипвате всеки детайл в работата, а може би е по-добре да помогнете на Козирози в кръга си, претоварват се с ангажименти. Група Раци търсят подходящи условия за изява и делови партньорства, ала май са пропуснали такива моменти. И сега вместо да се разочароват от околните, да действат по преките задачи и да следят ситуацията, пак идват добри шансове.

Лъв

До първите дни на октомври в работата се трупат доста пречки. Лъвовете няма да се уплашат, а и няма да зарежат поети ангажименти до средата, знаят, че от тях зависят други хора. Ако е дума за близки, чувствате се още по-отговорни, но и проблемите се усложняват, обърнете специално внимание на техниката и поддържането й. Ще се справите, но шефове не са благосклонни за похвали...

Дева

Понеделник идва с нови задачи, а и с идеи за други партньорства. Девите ще се съсредоточат в работата, може да се наложи да усвояват нови знания и умения. Ще упорствате, а после ще наваксате общуване с близки и познати. И наистина си струва да поддържате някои връзки, оттам също идват предложения за начинания, изявите обещават престиж и печалби, така че не ги пренебрегвайте.

Везни

В понеделник не следвате амбициозните планове на Овни, сега гъвкавостта е по-добра стратегия за реализиране на замислите ви. Везните няма защо да чакат другите да предложат отстъпки, да правят жестове. Находчиви сте, добавете и обичайната си дипломация, ще намерите решение и за най-мъчни въпроси в екипа, привличате искрени съмишленици и приятели. Ще има полза.

Скорпион

При вас се засилват влиянията от уикенда, идват нови оферти за изява и печалби. Скорпионите си имат и куп свои идеи за утвърждаване и кариера, само че да бъдат много упорити, ако търсят влиятелна подкрепа за начинания. Шефовете имат и други тревоги, така че трябва настойчиво да искате срещи, да убеждавате. Дамите са по-отзивчиви, ако им искате някакво съдействие.

Стрелец

Тази седмица май не ви е за амбициозни начинания. Група Стрелци зависят доста от обстоятелствата, ще трябва да изчакат подходящо време за идеите си. Но внимание и подкрепа от колеги, партньори и шефове не ви липсва, така че не забравяйте поети ангажименти. Околните ценят приноса ви, имате силно влияние със съвети, ако задействате дългосрочен проект, гонете го докрай.

Козирог

В понеделник Раци ще ви съветват да не се преуморявате, а може и да ви помогнат, техните задачи са по-леки. Някои Козирози се колебаят относно идеите си, да се включат в колективен проект, другите ценят уменията им и са съвсем наясно как да се печели. Втора група пробиват чрез приятелства, околните им дават шанс да се докажат в професията, а и като коректни хора.

Водолей

Ако през уикенда е имало спорове за работа и по битови въпроси, сега трябва да се хванете заедно с околните и особено с близки Риби за изпълнение на уговорки и идеи. Водолеите да разчитат на чудесно партньорство, върви им и в любовта. Денят е емоционален, затова вечерта да отдъхнат само с най-близки. Съобразете се с план на любимия, ако избирате между своята и неговата изява.

Риби

В понеделник вие и Водолеи трябва да забравите споровете и да протегнете ръка на околните за сътрудничество в делови и обществени начинания. Рибите по интуиция улавят, че някои хора смятат да хитруват за тяхна сметка. Няма да позволите, това да не ви отказва от усилията да привличате подкрепа за идеите си. Нещата се напасват, по-възрастни и опитни също искат да ви съдействат...

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари