Дневен хороскоп за 28 септември 2023

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Близнаци - денят не е лош, но доста уморителен, Везните могат да разчитат на интуицията, Стрелец - неспокоен и напрегнат ден

Овен

Интуицията подсказва, че скоро ще започне период на важни промени и това не е погрешно. Бъдете внимателни, опитайте се да наблюдавате какво се случва около вас: някои незначителни събития ще ви подскажат как най-добре да действате, за да получите това, което искате. Възможен е успех в училище и в работата. Бързо усвоявате полезна информация и придобивате опит, който може да ви бъде полезен.

На Овните може да им предстоят пътувания, в които ще се завържат неочаквани и много интересни запознанства. Вие сте внимателни към хората и можете да оцените тези, които са напълно различни от вас. Възможни са романтични интереси.

Телец

Благоприятен ден за делови преговори, общуване с хора, които споделят вашите интереси и възгледи. Възможно е да започнете сътрудничество, което бързо ще започне да генерира печалби. Чарът често помага в работата ви: хората около вас понякога поемат част от вашите грижи, просто защото ви харесват.

Телците вероятно ще имат непланирани пътувания, които ще изглеждат досадни, но ще донесат необходимите резултати. Не са изключени финансови загуби и неоправдани разходи. Големите покупки едва ли ще бъдат успешни, сега не е най-доброто време за тях.

Близнаци

Денят не е лош, но доста уморителен. Трябва да правите различни неща, включително много сложни, а понякога се налага да се захващате с проекти, за които имате само бегла представа, и да се учите, докато вървите. Всички трудности на този ден имат едно важно предимство – свършват бързо, така че не се обезсърчавайте и останете оптимисти.

Близнаците вероятно ще получат важна информация, новини, които ще ви принудят да коригирате плановете си, както и да погледнете наново отношенията си с другите. Малко здравословна самокритика няма да ви навреди.

Рак

Денят започва добре. Използвайте първата му половина, за да направите това, което отдавна планирате – ще успеете. Колкото по-далеч отивате, толкова по-осезаемо ще бъде влиянието на негативните тенденции, толкова повече препятствия могат да възникнат по пътя ви. Не се притеснявайте да поискате помощ: както приятелите, така и просто добрите познати ще се радват да се притекат на помощ.

Не са изключени финансови затруднения. Вие управлявате парите лекомислено, понякога ги харчите за неща, от които изобщо не се нуждаете. За Раците не е препоръчително да сключват дългосрочни споразумения, да се обвързват със задължения и да подписват важни документи.

Лъв

Денят е противоречив и доста уморителен. Други бързо биха се изтощили, но вие имате достатъчно енергия, за да преодолеете всички препятствия и да осъществите плановете си. Подходящ ден за участие в съвместни проекти и работа в екип. Можете да предприемете нови неща и да не се страхувате от грешки: наблизо има хора, които ще ви помогнат и ще ви посъветват.

Лъвовете имат много развит бизнес усет, а що се отнася до парите, не грешите. Пазаруването ви ще е успешно. Следобед е препоръчително да прекарате време с близки и да поговорите за семейни въпроси.

Дева

Можете да постигнете успех, но това ще отнеме много усилия. Трябва да действате сами, подкрепата, която можете да получите, е само символична. На някои Деви им се налага да прекарват много време с хора, които са им крайно несимпатични; такива представители на знака ще бъдат особено раздразнителни и нетърпеливи.

Благоприятен ден за пътуване; работят добре, дори ако тръгнете на път без конкретна цел. Вие не само ще получите много положителни емоции, но и ще намерите източник на вдъхновение.

Везни

Везните могат да разчитат на интуицията: не грешат нито в малки неща, нито в сериозни неща. Вашите действия може да изглеждат необмислени и дори глупави за околните, но вие знаете какво правите и защо и получавате резултатите, към които се стремите.

Критиката не трябва да се приема присърце и със сигурност не трябва да се разстройвате от нетактични забележки, вероятността от които е особено голяма в средата на деня. Важно е да сте избирателни в контактите си: стойте далеч от хора със съмнителна репутация, както и от тези, които са известни с любовта си към слуховете и клюките.

Скорпион

Наблюдателността и способността да се разбирате с хората ви помагат да постигнете успех. Във всяка ситуация, дори и най-двусмислената, можете да намерите нещо добро; Там, където другите виждат само трудности, вие виждате възможности. Ще има възможност да започнете нов бизнес или поне да се подготвите за него.

Денят е подходящ за Скорпионите за романтични срещи; По-добре е да тръгнете на пътешествия с любимия човек. Възможни са приятни изненади, не са изключени промени към по-добро, които отдавна чакате. Вечерта е подходящ момент за вземане на важни решения относно личните отношения.

Стрелец

Неспокоен и напрегнат ден. Трудно е да свършите всичко, но можете да го направите. Вярно, че ще трябва да използвате някои нестандартни методи и да поемате рискове, но това няма да ви уплаши. Често чрез смелост и решителност постигате резултати, за които другите могат само да мечтаят.

Новите познанства, дори и тези от чисто официален характер, могат да получат романтично продължение, ако желаете. Вечерта ще поднесе приятни изненади на Стрелците, чиято дейност е свързана с изкуство и шоубизнес.

Козирог

Трябва да решаваме не само своите, но и проблемите на другите хора. Това не ви изморява, само в края на деня си мислите, че би било хубаво да направите нещо по-малко натоварващо и по-приятно. Възможни са интересни срещи, ще има възможност за общуване с необичайни, дори изключителни хора. Не очаквайте да направите трайно впечатление веднага; ще бъдете оценени по-късно.

Козирозите очакват пари в брой, приятни финансови изненади и ценни подаръци. Денят е подходящ за разрешаване на въпроси, свързани с недвижими имоти и сключване на съответни сделки.

Водолей

Благоприятен ден за делови преговори. Можете да обсъждате въпроси, свързани с работата, както в официална, така и в неофициална среда. Успявате да защитите своята гледна точка, без да обиждате никого, и да спечелите подкрепата на хора, които съвсем наскоро бяха на страната на вашите врагове.

Водолеите пътуват добре, особено при командировки. Колкото по-далеч сте от дома си, толкова по-голяма е вероятността за добри сделки. Ако няма да ходите някъде, трябва да поканите приятели или да посетите някакво светско събитие.

Риби

Вие сте много наблюдателни и внимателни, нищо не убягва от погледа ви; От това, което виждате, правите правилни и точни изводи, на околните вашето прозрение може да изглежда почти мистично. Хората се обръщат към вас за съвет по-често от обикновено; Опитайте се да не поемате отговорност за това, което другите правят и мислят.

Това е подходящ ден за започване на нова работа и срещи с хора, с които ще трябва да имате работа дълго време. Рибите трябва да внимават с парите: когато се занимавате с финансови въпроси, сте склонни да проявявате непростимо лекомислие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари