Дневен хороскоп за 28 септември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Маските падат. Разпределете добре времето си и действайте.

Споделете новите си идеи. Не се съпротивлявайте на своето желание - помислете за това като за шанс да си отдъхнете. Не е изключен интерес към необикновени и тайни явления, нямащи рационално обяснение.

Овен

Сънищата, които са ви се присънили тази нощ, най-вероятно няма да Ви подвеждат. Работата остава на заден план, изместена от случващото се в личния живот. Утре най-сетне ще разберете какво искате от своя личен живот като цяло и от Вашия любим човек в частност. Други ще се занимават с приключване на проект, който още не е видял реализацията си. Четвъртък ще бъде доста ангажиращ делови ден. Това означава, че днес е подходящо време да се концентрирате над това, на което наистина държите в бизнес аспект.

Телец

Подписаните договори ще бъдат изгодни за някой, стоящ зад кадър. Използвайте всяка възможност, за да промените към по-добро своя живот. Въпреки сложната ситуация, постарайте се да подбирате внимателно думите и действията си, дори ако това противоречи на настроението ви. Възможна е печалба на игри на късмета. Гости от далече ще направят вечерта ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават!

Близнаци

В душата Ви отново се възцарява покой. Късметът е с Вас и в любовта. Утре и в ума, и в сърцето Ви са близките приятели и любимите Ви хора, които в момента са далеч от Вас. Пътуванията ще дадат простор за ума и радост за душата Ви, а сигурно и сърцето Ви ще намери онова, от което се нуждае. Промяната на обстоятелствата ще наложи промяна на стратегията Ви и това ще внесе известни притеснения у Вас, но бързо ще ги преодолеете.

Рак

От разправиите и споровете на другите ще извадите късмет, ще получите тихомълком това, което ви е необходимо, и в следващите дни ще изпреварите конкуренцията. От гледна точка на делови ангажименти денят ще е интересен и динамичен за огромна част от Раците. Утре ще ви е интересно да действате, защото всяко ваше действие ще среща интерес у околните. Ще останете доволни от работата си утре, тъй като ви предлага много възможности за избор и съвсем не сте задължени да постъпвате по точно определен начин. Ще имате удовлетворяващи ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня ви пълноценен.

Лъв

Опитвате се да вменявате гледната си точка дори когато това не се изисква от Вас и именно това утре може да Ви създаде излишни главоболия. Очаква Ви лека утеха и удовлетвореност от любимите хора. Ако сте зависими от друг човек и го държите отговорен за финансовите си грижи, трудно ще излезете от ситуацията. Лични ангажименти ще поддържат вътрешното равновесие у Лъвовете, което ще се изкристализира под формата на яснота във взаимоотношенията с околните. Четвъртък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Лъв.

Дева

В текущите задачи едва ли ще се натъкнете на затруднения. Новите идеи и действията Ви за подобряване на материалното Ви положение няма да Ви донесат очакваните резултати. Утрешния ден не е от най-спокойните. През четвъртък нещата не са конфликтни, а просто различни. Мнозинството от родените в знака са в състояние лесно да се подадат на енерцията, засилваща продуктивността им.

Везни

Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия. Работата остава на заден план, изместена от случващото се в личния живот. Макар и да се досещате, че някои Ваши действия могат да имат сериозни и неприятни последствия, всичко ще вършите по своему, надявайки се на късмет и благоприятно стечение на обстоятелствата. Утре ще можете да преуспеете , благодарение на появата на нови партньори и съюзници. Ще се носите върху вълшебната колесница на мечтите.

Скорпион

Очакват Ви приятни мигове с близките Ви хора, така че не ги лишавайте от своята компания. Огледайте се, ослушайте се и тогава си правете изводи. Не бива да позволявате на повишеното си вътрешно напрежение да диктува начините и схемите, по които ще действате по професионалните и финансовите си задачи. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Предстоящо пътуване ще Ви ангажира с подготовка, но не пренебрегвайте и текущите си задължения.

Стрелец

Важните срещи и разговори отложете за следобед, когато има по-голям шанс да постигнете успех. Утре може да останете доволни от добре свършената работа, а при някои от Вас удовлетворението ще има и финансова страна. Само това, как поотделно виждате своите и чужди перспективи, много ще влияе настроението Ви в момента. Сред обкръжението си ще откриете подходящите хора, които заслужават да бъдат включени в общ проект с Вас, и няма да сгрешите - заедно ще постигнете бърз напредък. Физическата Ви форма изисква специално внимание.

Козирог

Утре всичко ще тръгне по вода и ще имате повече предимства, възможности и шансове да постигнете своето и да доминирате във всяка ситуация. Излишната лекомисленост или пренебрежителното отношение към ставащото наоколо може да предизвика негативното отношение на колеги и приятели. Бъдете внимателни с хората. Няма съмнение, че ще Ви се предоставят добри възможности за осъществяване на целите. Не допускайте външно вмешателство по изключително важните въпроси.

Водолей

Не е време и за професионални инициативи. Реална възможност да видите реализирана своя мечта. Голям процент от Водолеите са подвластни на отлично настроение в четвъртък, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Утре вечер е време за емоции с приятен характер. Постигнатите споразумения ще ви помогнат да проумеете истини, останали неразбрани до сега за вас.

Риби

Добър, благодатен ден, който Ви носи късмет за придобивки - финансови и други. Положителни звездни влияния не липсват на представителите на зодия Риби в четвъртък, но въпреки присъствието им част от Рибите ще са леко нервни утре. На част от вас утре ще ви се наложи да промените плановете си, тъй като едва ли срещате нужното съдействие, за да ги осъществите. Нека това обаче не ви притеснява, тъй като просто моментът не е подходящ. Затова ще Ви се наложи да изчакате с действията си. Предложение от професионален характер ще засили интересите ви в конкретна сфера и ще ускори делата ви. Утре няма да сте замаяни и да се чудите какво точно трябва да свършите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари