Дневен хороскоп за 27 август 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Новолуние в 11:18 ч. в знак Дева. Организмът сега е отслабен, не го преуморявайте

Да се избягва носенето на кафяви и черни цветове. Добре е да има запалена свещ с равен и топъл пламък до вас и върху който да се съсредоточите и да се концентрирате само върху хубави неща.

Най-лесният начин да се скъса с лошите навици е новолунието. То ще ви подкрепи във вашите намерения. Често лошите привички са израз на сили без направление, които се нуждаят от правилно насочване, за да донесат някаква полза. Хубаво е да сънувате тази нощ звезди, небе и пътека. На сън, ако ви се отвори врата, значи започвате нов период в живота си.

Може да започнете диета или лечебно гладуване в продължение на 24 часа от започване на новолунието. Нищо не трябва да се яде, само течности се консумират. Може чай и кафе, но без захар. По време на новолуние активно се извеждат от организма вредните и ненужни вещества. Тялото има нужда от много течности, за да се избави от тях.

Овен 

Трябва да облекчите напрежението и да оставите нещата да протичат естествено, без да оказвате толкова голям натиск върху себе си и другите. Отделете време, за да разберете какви са вашите нужди и да намерите нужния баланс.

Телец 

През този уикенд потърсете нови стимули, които ще могат да ви извадят от рутината. Късметът е с вас, така че не се отказвайте. В този ден упоритостта е ваше предимство. Близък човек до вас ще ви бъде страхотна опора.

Близнаци 

Марс във вашия знак ви дава невероятна сила и енергия, която ще ви накара да се чувствате уверени и решителни и ако сте достатъчно решени да постигнете нещо, не се съмнявайте, че ще успеете.

Рак 

Развитието на ситуациите в известна степен зависи от вашето собствено поведение. Вие сте твърде емоционални, не е лесно да контролирате своите импулси. Дръжте емоциите си под контрол и не позволявайте на никой да ви извади от равновесие.

Лъв 

Отдавна търсите нова посока в живота, но засега е по-добре да задържите намеренията си за себе си. Още е рано и не е дошло времето да ги заявите пред обществеността. Сега по-добре се съсредоточете върху подготовката на плановете си, но не бива да бързате да ги изпълнявате.

Дева 

Внимателното обмисляне на всички детайли ще направи пътят към успеха по-гладък. Не се поддавайте на изкушението да влизате в ненужни конфронтации. Ситуацията ще се разреши без никакви усилия от ваша страна, ако просто се усмихнете и отстъпите малко назад.

Везни 

Възползвайте се от почивния ден, за да се съберете и да общувате с позитивно настроени хора, които ще ви дадат по-оптимистичен подход към живота. Старайте се да поддържате хармонични отношения с партньора си у дома.

Скорпион 

Трябва да се съсредоточите върху задачите, които имате да изпълнявате. Необходимо е да цените това, което искате. Много добре знаете как да превърнете плановете си в действие и ще преследвате мечтите, които искате да сбъднете.

Стрелец

Не се притеснявайте за дреболии. Интересни възможности могат да почукат на вратата ви, но вие да сте толкова увлечени в текущите си дела, че да пропуснете шансовете си. Бъдете умерено активни, не прекалявайте.

Козирог

Доверете се на естествения ход на събитията, след известно време самите обстоятелства ще се оформят, така че проблемът ви да се реши по най-добрия за вас начин. Чудесно е, ако имате възможност да излезете извън града за почивните дни! Това ще ви помогне да се отпуснете и енергийно да се възстановите.

Водолей 

Възползвайте се максимално от всяка ситуация и се наслаждавайте на всеки момент, в който живеете. Времето е по-подходящо за укрепване на съществуващите връзки, но не и за започване на нова романтика.

Риби 

Намаляването на активността се компенсира с практически подход към настоящите проблеми. Денят не е подходящ за действие, но е добро време за планиране. Създаването на стабилна стратегия за бъдещ успех е много ефикасно използване на времето.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари