Дневен Хороскоп за 26 Юни 2015

0
Дневен Хороскоп за 26 Юни 2015
Дневен Хороскоп за 26 Юни 2015

Овен

В петък Деви ви внушават да си налагате някои ограничения, не за всичките ви идеи е дошъл момент. Доста Овни имат добри шансове, срещат се с влиятелни професионалисти, с шефовете. Има време, докато оформите съюзи с тях, да започнете проекти. Мнозина ви окуражават да го сторите, но на вас ви трябват думи, подплатени с услуги. Не се подлъгвайте да търсите изгода на чужд гръб.

Телец

И да ви се ще да изясните някои делови проблеми, по-добре отложете, сега вие и Риби трябва да отделяте много време за срещи с близки и познати. При Телците влиянията се задържат още 2-3 дни, имат хубави идеи и да използват контактите си за привличане на сътрудници, помощ. Ще се окажете нужни за печеливши екипи, приятели и роднини ще предложат съдействие за кариера.

Близнаци

В края на деловата седмица съвсем като Везни трябва да проявявате повече търпение при изпълнение на деловите си планове. Някои Близнаци като Козирозите се натъкват на обективни пречки, но ще овладеят ситуацията и скоро ще се радват и на спокойствие, и на добри постъпления. Не прекалявайте с купони и компании, сега упоритата работа предполага малък и предан екип.

Рак

Този петък разчитате доста на деловия късмет, но като Лъвове и Скорпиони сте много отдадени на новите проекти в работата. Само че Раците освен да упорстват следва да проявяват и бдителност, има риск от загубване на вещи, от ощетяване. Ако се съсредоточите само в своите задачи, нещата ще се подредят по-благотворно, управлявате финансите без грешка, опазвате се и от преумора.

Лъв

В петък като Скорпиони и Раци гоните амбициозни изяви, при вас динамиката е много голяма. Има и риск да попаднете на неподходящи партньори и да пропилеете средства. Лъвовете да владеят емоциите си, при тях влиянията са от началото на седмицата, могат да разчитат на съвети от покровители. На моменти е тежичко, ала резултатите си струват, отсявате важното от дреболии.

Дева

Деловата седмица изтича, затова си налагате известни ограничения, а ще карате и Овни да свият програмата си за изява. Сега Девите получават и куп предложения за бъдещи партньорства и начинания, нека проучат вариантите, не всички са им еднакво изгодни. Ще се ориентирате точно и ще се хванете именно с неща, които носят по-големи печалби, издигане в йерархия, престиж.

Везни

В петък вие и Близнаци трябва да упорствате по задачите си, а това малко ще забави амбициозната ви изява. Везните като Козирозите се борят с пречките, всеки си има свой начин. При вас е важна навременната информация, имате отлични източници, даже на купони ви захранват с ценни сведения. Набирате самочувствие, с 1-2 предани сътрудници можете да постигнете завиден успех.

Скорпион

Като Лъвове и Раци в петък гоните изява и печалби, май е по-добре да контролирате амбициите си. Група Скорпиони са по-резки с околните, излишно е, аргументите им са много силни. А и дамите се изнервят от спора, защо да усложняват отношения с близки, да пренасят напрежение у дома... Шефове ви възлагат все по-отговорни неща, растете в йерархията, печелите.

Стрелец

Този петък ви амбицира за изява и печалби, но ако не сте подготвили овреме работата, има риск да се претоварите. Някои Стрелци са склонни да упорстват и така ще се уморят, че после уикендът няма да им стигне за възстановяване. Други пренебрегват домашни задължения, за господата това ще усложни обстановката вкъщи, вероятни са спорове и сръдни. Мъчете се да балансирате.

Козирог

В петък като Близнаци и Везни се натъквате на трудности, вие обаче не споделяте тревоги. Козирозите са стриктни професионалисти, винаги спазват срокове, изисквания за качество в работата и началниците ще останат доволни. Някои малко се увличат по външния вид на нещата, а и в любовта е разумно да изчакат отношения да се развият по естествен начин, връзката ще е по-здрава.

Водолей

Хубав петък, макар че се чувствате недооценени в работата, колеги може да ви напомнят, че трябва да учите още. Водолеите ще намерят кой да им помогне да усвоят нови умения, ако им трябва закрила, влиятелни личности ще ги препоръчват за друга дейност и екип. Днешно запознанство за част от знака може да завърши със здрава дружба или брак, що им е всички да ги харесват?...

Риби

В края на деловата седмица се връщате към някои стари делови задачи, ще ги приключите успешно, а после като Телци ще се отдадете на приятни срещи и купони. Влиянието ще се задържи. Рибите да имат предвид, че изостане ли нещо, после до края на юни ще влачат ангажимент. А днес можете да помогнете и друг да направи крачка в кариера, вашата върви леко, идват пари.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари