Дневен Хороскоп за 25 и 26 Юли 2015

0
Телци и Раци се допълват, Лъвове и Козирози с общи планове
Телци и Раци се допълват, Лъвове и Козирози с общи планове

Овен

В събота и неделя се нагърбвате с доста услуги за роднини и познати, Близнаци едва ли ще одобрят това. Овните да се настроят за търпение, сега и с други близки ще се разминават по куп въпроси, не бива да карат зорлем домашните да правят едно или друго. Вашите дела вървят, оперативността ви ускорява печалби и признания, ще усетите как големи пречки отпадат и ще се радвате.

Телец

Днес и утре най-добре ще се допълвате с Раци, като вас странят от светската сцена. При Телците влиянията ще се чувстват до вторник, и в службата, и вкъщи нещата са объркани. Вие имате ясен план за действие, но близките дали са на същото мнение? Избягвайте спорове, помощта им е ценна, защото на колеги и познати не можете да разчитате. Ще се справите с пречките по-бавно.

Близнаци

През уикенда се връщате към свои делови идеи и ако Овни ви карат да поемате повече грижи за близки и познати, едва ли ще ви хареса. Пред Близнаците се очертават доста пречки, но това да не ги отказва от плана им, ще се справят и нещата ще се развиват все по-добре. Проявявайте търпение и към околните, има шанс да заздравите отношения, вместо да късате, и вие не сте безгрешни.

Рак

В събота и неделя като Телците гоните много домашни и лични задачи, за купони може и да не ви остава време и желание. Все пак Раците да се съобразят с планове на близки, нали искат те да бъдат доволни от прекараните свободни часове. Някои получават служебни поръчения, няма да бавят работа, резултатите си струват. И вкъщи нещата стават ОК, има време за развлечения.

Лъв

Дните са за отдих, а вие мислите за сериозни делови промени. Лъвовете ще си партнират добре с Козирози, ако ги убедят да не отлагат работа, сега това е един от ключовете към успеха. Служебни или делови задачи, вие се заемате с подобаващо умение и оперативност, после ще има време да се радвате на успеха заедно с най-обичаните. Свободните сърца срещат истинската любов...

Дева

От петък се мъчите да изясните важни въпроси, обаче внимавайте да не развалите отношенията с близки, съседи. Девите ще се справят с пречките пред плана си, да използват свободното време за общуване с най-обичаните хора, в някои случаи е уместно да си припомнят и щастливите мигове от миналото, да преживеят някогашните трепети. Други сега ще решат с кого да се обвържат.

Везни

Ако в петък се съобразявахте с мнението на най-близките, сега едва ли трябва да разчитате на съдействието им. Везните да разпределят по-точно средствата си, трябва да пестят дори да очакват големи доходи. Времето е за отдих, но вие имате амбициозни планове и чакате шанс да ги реализирате, той идва скоро, така че се гответе. Избягвайте и любовни авантюри, ако вече сте обвързани...

Скорпион

В събота и неделя трябва да внимавате с натоварванията, лесно се уморявате, а Водолеи измислят все нови и нови задачи. Скорпионите да не дават воля на емоциите, може да направят грешка и в деловата, и в личната сфера, прекален ентусиазъм е лош съветник, гневът също. Анализирайте проблемите сериозно, можете да предвидите положителни стъпки, да промените онова, което искате.

Стрелец

Хубав уикенд, макар и малко уморителен, ако задействате домашни ремонти, допълнителни делови изяви. Стрелците разчитат и на подкрепа, ала основната тежест е върху тях, може да се наложи пътуване, привличане на сътрудници. Резултатите ще бъдат добри, ако сте търсили по-голямо признание на усилията си, ще дойде, в любовта ви тръгва. И не забравяйте хората, които ви помагаха.

Козирог

В събота и неделя търсите сътрудници, на Лъвове можете да разчитате, ако се съобразявате с тяхното желание за по-сериозни делови промени. Козирозите също кроят такива планове, да подбират грижливо хора за екип, някои гонят само своя интерес. Ще бъдете строги с такива, нужни ви са колеги и приятели, с които да упорствате в нови области, да учите и после да печелите. Успявате.

Водолей

През уикенда имате доста домашни и лични задачи, но от Скорпиони може и да не получите помощ, уморени са. Водолеите са пълни с енергия и идеи, ако действат внимателно, ще свършат много и без да влизат в спорове с околните. Влиятелни хора харесват хъса ви в работата, ще ви дадат шанс за израстване. В любовта нещата тръгват неуверено, ала коректността ви заздравява връзката.

Риби

И в понеделник ще идват нови оферти за работа, затова сега анализирайте най-внимателно хода на делата си, евентуални възможности за изява. Група Риби са в чудесно настроение, имат и връзки, ала само така дейността няма да върви, трябват си подготовка, сериозни усилия. Имате подкрепата на обичани хора, организирайте си приятен отдих и не се изкушавайте от разни флиртове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари