Дневен хороскоп за 26 ноември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Не взимайте важни решения по финансови въпроси.

Мнозина от Овните са притиснати от здравословен проблем утре, но добрите новини бързо ще разсеят неприятното усещане и ще заменят здравословната недостатъчност с надежда за бъдещето. Ако ви изглежда враждебно, опитайте се да разберете причината. Отношенията ви с близък човек са обтегнати, за което вина имате и вие. Може и да лежите на нечии лаври, но така или иначе трябва да внимавате, за да не предизвикате нечия ревност или да провокирате своята собственост.

ОВЕН

В текущите задачи едва ли ще се натъкнете на затруднения. Не бъдете като фурнаджийски лопати.Не правете нещо само, за да се харесате на някой друг. Ако сте съсредоточени и мобилизирани за реализиране на целите си, неделя ще бъде напълно успешен. Починете си и потърсете приятни за тялото и душата ви занимания, уединението ще ви помогне да намерите решение на въпроси, които ви притесняват. Ако искате да се приближите към въпросната личност, то направете го дискретно.

ТЕЛЕЦ

Печелите, ако не упреквате и не критикувате вашите колеги. Така или иначе не трябва да се срамувате от постъпките си! . Овладейте емоциите си, не се ядосвайте и преценявайте думите си. Телците ще постигнат положителен ефект по делата си през утрешния ден, само ако са достатъчно сдържани и настойчиво преследват цели с градивен ефект. Не губете време, действайте.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете внимателни към новите си познати. Малко трудно ще съвместите двете дейности, но не е невъзможно. Развитие на семеен или жилищен въпрос ще ви окуражи да предприемете по-конкретни стъпки за неговото окончателно решаване. Част от вас все пак сте доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Известни затруднения ще възникнат за онези от зодията, които ще имат работа в административни инстанции.

РАК

Един от критичните дни за месеца, в който тенденцията към спорове, скандали и неразбории достига връхната си точка. Благоприятен период за делова активност, пътувания, покупки и премерени рискове. Промените в живота ви налагат необходимостта да изясните отношенията си на работното място. Правилното решение е да наблегнете на укрепването на взривоопасната се емоционалност. Все пак постепенно навлизате в добра физическа и психическа форма и желанието ви за промяна се засилва с всеки изминат ден.

ЛЪВ

Опитайте се да спестявате, защото пред вас е един неясен във финансово отношение период. Обърнете повече внимание на духовната страна на живота. Договорените срещи ще ви създадат повече вълнения, предвид предложения за сътрудничество и други участия. Утрешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. При контактите си с околните се изказвайте ясно и конкретно, бъдете гъвкави. Може да ви се наложи да избирате между няколко еднакво изгодни предложения.

ДЕВА

По много странен начин нова личност се опитва да се вмъкне в живота и в деловата ви дейност. Може да се изкачите някъде нависоко в планината, да се разходите и да релаксирате. Очаквайте финансови постъпления, които се забавиха, но въпреки това идват навреме, за да инвестирате успешно в следващите дни. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Моментът не е подходящ за пътувания и за контакти с чужденци.

ВЕЗНИ

Свободолюбиви и честни, ще придавате значение на общочовешките ценности, абстрахирайки се от нечии внушения и действия. Проявявате по-голяма активност от обичайната, характерна за вас. За търсещите работа неделя е изключително плодотворна, както и по отношение на материалните придобивки. Разговор с ваш близък ще ви бъде от полза. От вас се изисква единствено предпазливост.

СКОРПИОН

Смело се заемете с новите си задачи, които ще ви донесат успех. Утрешният ден прекарайте в приятна компания. Някой ще ви провокира към прояви на агресия. Ще получите голяма подкрепа от влиятелни хора за въпросното осъществяване. Сериозно разминаване между думите и делата ви се наблюдава.

СТРЕЛЕЦ

Не разчитайте на омайните приказки, а по-скоро на интуицията си. Потърсете нови професионални възможности за изява. Намерете време да останете насаме със себе си или отидете сред природата, където да се отпуснете. Отношенията с близките ви са хармонични. Утрешният ден ще е надежден за активизация по въпроси от делово естество, за контакти относно започване на работа или преместване на нова, и за здравословно възстановяване.

КОЗИРОГ

Акумулирайте енергия. Дори е възможно да постигнете интересуваща ви цел чрез административна подкрепа. Повлияни сте от предложения за материални успехи, свързани с нова печеливша работа, която може да ви лиши от стабилността ви в момента. Позицията ви на работното място ще е особено стабилна. Стремете се да общувате с околните с лекота, проявявайте.

ВОДОЛЕЙ

Идеите ви са напълно осъществими и утре ще получите потвърждение на това. Приятелите ще ви спретнат мило импровизирано тържество. Утрешният ден ще е успешен за явяване на интервю и постъпване на нова работа. Избягвайте участие в каквито и да било необмислени рискови начинания и авантюри. Много от вас ще пътуват.

РИБИ

Като цяло денят Ви ще е приветлив и с ясни перспективи за развитие. Не пренебрегвайте желанието на свой близък, съобразете се с него дори само за да видите усмивката му. Важно е да действате упорито и да не се отказвате. Вслушвайте се в мнението на околните, може би това ви трябва, за да станете по-ефективни. Не си губете времето с дейности, към които нямате пряко отношение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари