Дневен хороскоп за 26 декември 2017

1
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Ако нямате достатъчно сили за някаква задача, оставете я за друг ден.

Не нарушавайте правилата само, за да направите на някого напук. Добре е също да внимавате като пресичате улиците и изобщо да не се разсейвате, ако шофирате. Ще получите висока оценка и възможност да започнете обучение в предпочитана от вас област за повишаване на квалификацията и подобряване на уменията ви. Вторник ще е много напрегнат и ще опита да наруши емоционалното равновесие на Везните. Много хубав ден, изпълнен с късмет и благоприятни възможности.

Овен

Бъдете експедитивни в нещата на големия бизнес. Един напрегнат ден. Утрешният ден ще бъде изпълнен с напрежение – избягвайте да пътувате, да подписвате договори или да водите важни за вас преговори. Внимавайте! Този е най-прекият път към дестабилизацията. Все още не можете да се отърсите от тягостните си настроения и предчувствия.

Телец

Ще научите новини за приятели, с които не сте общували от доста време.От вас зависи ще продължите ли активно връзките си или от време на време ще разменяте виртуална информация. Добрите показатели за вашата реализация в вторник обхващат деловия сектор, финансовата сфера и контактите. Добре ще през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Избягвайте странично влияние. Спрете малко и се вгледайте в себе си.

Близнаци

Особено внимателни бъдете в партньорските си взаимоотношения. Възможно е да се появят проблеми от личен характер. Полезни са новаторските начинания, писмена и всякаква друга работа. Един наистина спокоен и ведър ден се очертава за представителите на зодия Близнаци. Ден за изпълнение на ежедневните ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето.

Рак

Раци – времето е подходящо за занимания с финансови въпроси и бизнес, но и да се погрижите за емоционалния си баланс и за спокойствието си. Най-напред това повишава съпротивлението, а освен това могат да ви сметнат за натегачи. Отношението към вас ще предизвика усещане за неприязън у опонентите ви и може да се опитат да ви вкарат в интрига. Това ще създаде някой нови възможности и удобство у вас, но в никакъв случай не бива да променя плановете ви. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си.

Лъв

Очаквайте покани, предложения и неочаквани визити. Към грижите на близките ви се отнасяйте с уважение.Позволете им да ви се отплатят по свой начин за подкрепата, която им давате. В службата може до възникнат проблеми относно осъществяването на допълнителни професионални задачи. Можете да се справите във всичко, което планирате за утре. Дългосрочните ви планове или проекти ще имат нужда от актуализация и корекция.

Дева

Вие сте пробивни и можете да осъществите желанията си, ако действате мъдро и внимателно. Един приятен, спокоен ден. В момента не е възможно да удържите победа над съдбовните удари, тъй че едва ли е разумно да правите подобни опити.Ползотворният вариант е да се насочите към откриващите се новости в професията и бизнеса. В утрешния ден на пълнолунието за месеца моментът не е подходящ за пътувания, за контакти или работа с хора, свързани с чужбина. Вместо да си създавате допълнителни проблеми на вашето работно място, се задълбочете в задълженията си.

Везни

Ако сте обвързани с други хора, чиито интереси не съвпадат с Вашите, не бързайте да изразявате на глас намеренията си. Утрешният ден Ви позволява да се вгледате в себе си и да осъзнаете грешките си. Ще се отнесете достатъчно сериозно към чужд проблем, използвайки рутината и опита, които имате. Помагайки, на практика облекчавате собственото си положение. Някои от зодията ще си позволят да лъжат в обществените среди за нещо, което ще им създаде доста неприятности през следващите дни. С каквото и да се занимавате, колкото по-неподправено и творчески се изразявате, толкова по-добре.

Скорпион

Много сте проницателни утре. Чувството на удовлетворение и хармония, които ви завладяват са съвсем основателни. Темпераментни и с находчиви идеи, ще откриете допълнителни източници на доходи. При това положение, добрата прогноза е трудна, но не невъзможна. Ярко символизира движението ви напред и подчертава, че следва да сте търпеливи, но и прилично настойчиви, за да достигнете до желаната реализация.

Стрелец

Хубав ден за неангажиращи срещи и разговори. Възможни си проблеми в дома ви, които ще разрешите бързо. Умението ви да общувате ще е изключително полезно утре. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Предстои ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви.

Козирог

Мнозина от Вас ще спечелят, ако посветят утрешния ден си на изкуството. Спокойствието ви сега е важно. Имайте го предвид с каквото и да се заемете, защото провокации няма да липсват. Поддържайте коректни отношения с околните. Живейте по-спокойно, нещата ви ще се подреждат добре.

Водолей

Важните срещи и разговори отложете за следобед, когато има по-голям шанс да постигнете успех. Зарадвайте ваш близък с ценна за него придобивка. Всички, които са отговорни утре имат възможност да реализират успешни сделки. Утрешния ден ще се окаже напрегнат за мнозина от знака по делови причини. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве.

Риби

За мнозина вторник е шанс, който рядко се случва и рискувате да пропуснете много, ако не се възползвате своевременно. Опитайте да правите нещата методично и по план, и разбира се всичко ще става лесно и бързо. Ще успеете да дадете воля на дълбоко таени чувства, но дали някои ще ви възприеме на сериозно. Ще трябва да сте доста убедителни и аргументирани, ако искате да привлечете вниманието към себе си и да получите необходимата ви подкрепа. Не поставяйте близките си пред трудния избор дали да предпочетат компанията ви или да се дистанцират.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари