Дневен Хороскоп за 25 Май 2015

0
Дневен Хороскоп за 25 Май 2015
Дневен Хороскоп за 25 Май 2015

Овен

И сега, и в следващите 2-3 дни ще трябва да бъдете по-внимателни с финанси. Хубаво е Овните да си осигурят някакви по-добре платени задачи, ще споделят едно-друго с приятели, познати. От думите ви може да тръгне клюка, така че ги мерете много. Голяма група посвещават вечерта на купони, а е редно да си дадат отдих, да си направят план, с по-млади сътрудници се работи интересно.

Телец

Трудно начало на седмицата, но е по-добре да действате самостоятелно и по най-тежките задачи, отколкото да търсите помощници. Така Телците ще се откроят сред колеги и познати с умения и принципност, високият им дух предизвиква и възхита. Някои залитат в любовни авантюри, не е моментът. Бързината в работата обещава доходи и признание, шефът е доволен от вас.

Близнаци

Напрегнат понеделник, вероятни са доста и най-ненадейни лични и делови проблеми. Близнаците пазят самообладание, знаят си, че близките им ги обичат и подкрепят даже да правят грешки. Сега не допускате, да е спокойно у дома ви е най-важно, трудностите в работата ще преодолеете и ще забравите. А разочарованията от колеги и познати са по правилото всяко зло за добро...

Рак

Започвате седмицата с куп идеи за делова изява и печалби, може да дойдат и неочаквани оферти. Повечето Раци да бъдат гъвкави и сговорчиви, трябва да привлекат сътрудници, симпатии. Това не е много лесно за хора, които се хващат със сто неща едновременно и заразяват с безпокойствата си целия екип. Бъдете по-сдържани, макар че имате основания да критикувате другите.

Лъв

В понеделник като Девите се държат настрана от споровете на околните, сега са ви важни съмишлениците. Лъвовете имат много приятели, бързо ще ги мобилизират за проектите си. Ако някои не могат пряко да се включат, имат достатъчно познати и роднини, ще ги уговарят за съвети и услуги, от които изявите ви ще станат още по-успешни. Пътища и ремонти са леки с близки...

Дева

Този понеделник като Лъвове няма да се месите в спорове на колеги и познати, още в петък показахте: те трябва да си носят отговорност за поведението. Доста Деви имат амбициозен план за лична изява, ще подтикват и Стрелци да предлагат смели идеи. Скоро ще намалите амбиции и темпо, приятели ви облекчават с услуги. Грижете се за тонуса си и особено ако подготвяте изпити.

Везни

Понеделник предполага да упорствате по делата си, а вие се хващате с куп различни идеи. Някои Везни се разколебават за предварителен план, други пък упорстват без резултат, но не щат да сменят посоката. Поне дамите да се съобразяват повече с идеи на половинката, разбирателството във връзката е важно. Ако приятели искат да купонясват, не прекалявайте, има домашни дела.

Скорпион

Като в четвъртък оставате на по-заден план, началото на седмицата носи доста тежки задачи. Скорпионите като Риби да се пазят от преумора, влиянията се задържат. Е, ако ви мотивират обич и грижа за близки, пречките няма да ви плашат. Някои май се замайват от постигнатото, не са най-прецизни или се мъчат да крият грешки. Внимание, условията се менят, реагирайте по-бързо.

Стрелец

В понеделник нямате условия за изпълнение на амбициозните си идеи, но близки Деви ви подтикват поне да предлагате. При Стрелците влиянията се задържат до края на май, да не се боят от спорове, от прикривани разногласия не печелят много. Роднини, приятели и шефове са сигурни, че сте подготвили дейността, а ако се наложи да защитите плана си, ще е от принципни позиции.

Козирог

Като през уикенда не бързате в работата, днес приключвате с някои задачи в службата и си откривате поле за самостоятелни начинания. Козирозите може да направят бизнес и чрез умения, придобити в хоби, отнасят се сериозно към всичко, което им възложи шеф или договорят с влиятелни партньори, клиенти. Помагате на другите от сърце, затова се намира и вас кой да ви подкрепи днес.

Водолей

Този понеделник не сте най-доволни от постигнатото, но се вижда, че делата ви тръгват в правилната посока. Група Водолеи имат куп делови идеи, ще организират колеги, познати и близки, нещата вървят трудно. Не се боите от пречки, ала другите пилеят време и сили, изострят се отношения. Не е от полза за екипа и ще проявите строгост. Няма да ви се сърдят, личи справедливостта.

Риби

В понеделник вие и Скорпиони трябва да се пазите от претоварване, поемате много задачи и дълбаете до най-малки детайли. Който не работи, само той не греши, така че Рибите да бъдат бдителни за качеството на изяви и да не се боят да признаят пропуски, ако открият нещо такова в работата. Тя иска и нови идеи, не само старание, мислете сериозно за промени, за да действате бързо.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари