Дневен Хороскоп за 25 Август 2015

0
Телци и Скорпиони изясняват проблеми, Козирози амбицират Лъвове за изява
Телци и Скорпиони изясняват проблеми, Козирози амбицират Лъвове за изява

Овен

За вторник имате доста работа, а ситуацията в деловата сфера е някак неясна. Овните да предвидят възможност за усвояване на знания и умения, има по-опитни колеги и познати, от които могат да прихванат занаят за домашна употреба, защо не и интересно хоби. Втори смятат да действат в екип, но сериозно да анализират мотива на другата страна, да бъдат бдителни за щети.

Телец

Този вторник вие и Скорпиони настоявате за изясняване на делови и роднински въпроси, държите на своя план. Телците наистина следва да упорстват, а това не изключва гъвкавост при общуване с околните, бдителност да не станат мишена на служебни интриги. Нужно е да отделяте и повече сили за овладяване на професионални новости, само с едната гола честност не става.

Близнаци

Във вторник се очертават нежелани изненади в работата, редно е да слушате Деви и да уреждате нещата си колкото може по-стриктно. За едни Близнаци е важно да се пазят от колегиални интриги, други избягват да се месят в спорове на околните и особено вкъщи гледат да успокояват духовете. Преживявате дълбоко тези ядове, но външно пазите желязно спокойствие и това ви помага.

Рак

За вторник имате доста задачи, но като Стрелци ще разчитате на добър късмет, влагате голямо старание във всяка работа. Днес Раците да внимават да не се преуморяват и изнервят, задачите им наистина са много, изискват внимателно планиране, иначе изненадите няма да са приятни. Ако трябва, по-специално проучете важните въпроси, хем ще спечелите повече, хем няма да капнете...

Лъв

Сега по примера на Козирози гоните престиж и високи доходи, денят може да ви открие неочаквани възможности. Лъвовете да се нагърбят решително с лидерски функции в екипа, иначе колегите много ще говорят и ще пропилеят хубави шансове. Други гледат да печелят за сметка на съюзниците, но няма да им позволят нечестни игри. Има какво да научите, вечерта пък е за приятелите.

Дева

Във вторник имате за уреждане делови и финансови неща, ще подтиквате и Близнаци да се погрижат за своите. Девите да бъдат предпазливи, за срещи с администрация им трябва пълна документация, с партньори и клиенти стигат споразумения, взаимно разбиране за трудностите. Трета група да бъдат най-внимателни с техника, не са случайни предупрежденията на специалистите...

Везни

Ако в понеделник сте били по-отстъпчиви или в сянката на шефове, днес вече настоявате за разчистване на изостанали дела в екипа. Някои Везни си имат и свой план за промени, не са доволни от изява и печалби, знаят, че могат повече. Действайте с присъщия си такт, иначе ще загубите ценна поддръжка. От друга страна, бъдете по-пестеливи, влюбените пилеят за излишен разкош...

Скорпион

Във вторник като Телци искате да изясните делови и финансови въпроси, макар че за бюджета си надали се тревожите. Ако Скорпионите са намислили да правят някакви вложения, ще се намери кой да ги упъти, да ги подкрепи. Разбирателството ви с колеги, познати и роднини е завидно, ще ви поощряват, ще ви предлагат специалисти. И то бързо, някои шансове са доста мимолетни.

Стрелец

Този вторник много бързате с промени в работата, с изпълнение на отделни задачи. Стрелците като Раците ще бъдат подкрепени от шанса, ако старателно изпипват започнатото. Уговаряйте ангажиментите си точно, партньорите са разсеяни, а вие действате импулсивно и май ще преправяте нещата. Кратка пауза за обмисляне ще ви спести напразните усилия, а успехът е несъмнен.

Козирог

Връщате се към планове от края на миналата делова седмица, гоните печалби и признание, заразявате с амбиции и Лъвове. Група Козирози да не проявяват припряност, моментът не е подходящ за започване, а за подготовка на новите проекти. Дамите се радват на добър служебен и личен шанс, някои чакат по-значителни положителни събития у дома. Разчитате на приятели, но са строги.

Водолей

Хубав вторник, макар че делата ви не вървят много бързо, а и успехите не са броеница. Водолеите обаче знаят добре, че са хвърлили голяма енергия в работата и това рано или късно ще даде резултати. Така е, получавате нови шансове за изява, подкрепят ви стари познати, ако е нужно – и със средства. Винаги виждате проблеми по новому, решенията ви са творчески и ефективни.

Риби

Труден вторник, но вие не се плашите от пречките в работата. Доста Риби ще анализират отношенията си с колеги и бизнес партньори. Ако другите ламтят за печалби, вие не искате да се замесвате в далавери и ще потърсите проекти, в които се вписвате по-добре. Шефове и познати ценят и професионализма, и коректността ви, ще има оферти. А и принципността ви сплотява новите екипи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари