Дневен хороскоп за 24 юли 2019

1
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Прогноза за 24 юли, сряда

Луната е в Овен. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 22-ри. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелани са всички операции в областта на очите, главата, главния мозък, челюстите и ваденето на зъби. Добре протичат очните профилактики, лечението на високо кръвно налягане, мигрена. Избягвайте психическото претоварване. Прекомерният престой пред компютър и телевизор ще доведе до силно главоболие вечерта.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Растежът им ще се забави заради фазата на Луната. Времето е добро за направата на подхранващи маски на лицето, за студени маски и компреси с лед. Можете да сложите колелце от краставица върху очите. Действа освежаващо.

Хранене и диета: Днес хапвайте повече белтъчини – леки меса, млечни продукти, яйца, риба. Плодовете също са препоръчителни. Не ги забравяйте и ги хапвайте като закуска между основните ястия. Луната е в Овен и благоприятства стартирането на хранителен режим.

Цветове, носещи късмет: Оранжево и червено.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения – до 13.13 часа.

Звездни аспекти за деня: Напрегнатата сряда е тромава и неособено успешна. Движението на Луната в Овен ни подтиква да променяме нещо около себе си, да подемаме инициативата, но напрегнатите й аспекти с Венера и Меркурий вещаят лоши сценарии в сферата на общуването и комуникацията. Не избухвайте, защото някой ще ви разбере накриво и отново вие ще бъдете виновни.

ОВЕН - По-леки задачи

Ядосвате се искрено, видите ли, че не всичко протича така, както вие го желаете и по вашите предварителни планове. Сряда е муден и тромав ден, лишен от големи шансове за развитие. Дори и да подемете инициативата, ще се сблъскате с доста трудности по пътя си. Засега се заемете с по-леки задачи.

ТЕЛЕЦ - Мерете приказките

Днес емоциите ви са повече от допустимото количество, а като намесим и личното ви отношение към всеки един човек, нещата придобиват горчив привкус. Очаквате от другите да вървят по вашата гайда и да изпълняват нарежданията ви. Няма как да се случи. Днес бъдете малко по-премерени в приказките си.

БЛИЗНАЦИ - Разбирате намеренията

В сряда не се съмнявайте в себе си, а в хората, с които общувате в личния живот или в службата. Сега можете да разберете дали с тях можете да имате бъдещи идеи и дали можете да ги осъществите изцяло. Денят ви показва кой ви следва и кой е до вас просто поради някакви користни цели. Преценете добре ситуациите.

РАК - Не се хабете за чуждото мнение

В сряда сте перфектни. Правите нещата така, че да се харесат на всички около вас. Търсите одобрението на хората, без да си давате сметка, че така попадате изцяло под тяхна власт. Не работете за чуждото мнение, а вършете всичко така, както вие прецените за правилно. В това е ключът към успеха днес.

ЛЪВ - Помагате щедро

В сряда сте прекалено щедри и търсите начин как да помогнете на всички хора около себе си. Денят не е подходящ за започване на каквото и да било, а е по-разумно да приключите с някои ангажименти. В следобеда и вечерта сте прекалено нервни и напрегнати. Мерете приказките си.

ДЕВА - Спор за пари

Днес се стремите да установите хармония с всички около себе си, но тази кауза не се увенчава с особен успех. По-добре бъдете себе си не угаждайте на всички. Сложете своите цели на преден план. Вечерта се пазете от спор с роднина за пари. Ще загубите доста солидна сума, и то – заради непремерени приказки.

ВЕЗНИ - Избягвайте конфликти

Страдате от липса на внимание и се стремите да го привлечете по всеки един възможен начин. Днес сте целеустремени и дейни, но все избирате грешния подход към хората около себе си. Е, това е и причината да попадате в чести конфликти и недоразумения. Можете да си го спестите, постарайте се.

СКОРПИОН - Търсите си белята

Ядосвате се за дребни неща, които превръщат деня ви в напрегнат, нервен и неудобен на моменти. Погледнете по-позитивно на живота. Бъдете една идея по-прозорливи за опасностите, в които сами се въвличате в днешния ден. Вечерта не спорете с половинката, за да си спестите създаването на конфликт и скандал.

СТРЕЛЕЦ - Не правете компромиси

Днес сте разсеяни и хаотични. Ще си вземете поука, че когато желаете да угаждате на всички хора около себе си, накрая вие излизате виновни за проблемите в отношенията ви. Концентрирайте се върху работата, която е наложително да свършите днес. Не правете компромиси със себе си, гледайте си интереса.

КОЗИРОГ - Загърбете миналото

От вас днес не се изисква да сте активни и да показвате на какво сте способни. Опитайте да се върнете назад в спомените си и да направите своя личен анализ за трудности, грешки и проблеми, които сте имали в миналото. От утре за вас стартира един изцяло нов период, затова днес завършете нещо старо.

ВОДОЛЕЙ - Бъдете искрени

Това е денят, в който можете да научите много или да се изявите в различни интелектуални области с пълен успех. Захванете ли се с бизнес и с деловодна дейност, проявявайте честност и почтено поведение. Днес сте силни, можещи, но ако сте искрени и не скривате истината от хората срещу себе си.

РИБИ - Разнообразете делника

Отърсете се от излишното напрежение и преглътнете някои негативни мисли, които напоследък ви тровят нервите. Имате нужда от разнообразие, от повече промени и раздвижване на пластовете в ежедневието си. Ще се случат, само е нужно търпение. Днес не предприемайте безразсъдни действия и не спорете.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Родени сте на датата, предопределяща най-сладката кармична отплата.

Вибрациите, които носи тя, са идеални, ако се реализирате в частния бизнес. Късмет и успех ще имате във всички начинания, защото притежавате бистър и аналитичен ум, който не допуска измами. Има и изискване към вас, което, ако не спазите, ще претърпите крах – то е да не превръщате парите в цел на своя живот. Нека те бъдат само средство за препитание и по-добро съществуване. Робувате ли им, станат ли те едничката ви цел, всичко ще се срине до основи. Бъдете отзивчиви и помагайте там, където някой ви е помолил за помощ.

Навлизате в една от най-желаните години, в която достойно и по честен път можете да повишите своите доходи и да стабилизирате материалното си благосъстояние. Не забравяйте, че всяка допълнителна работа е от значение и не бива да я отказвате. Както и не бива да оставате за дълго време безработни, защото така ще ви тръгне през следващите девет години. Трудете се усърдно и трудът ви ще бъде възнаграден. Внимавайте с кредитите. Не теглете заеми, които няма да върнете в следващите дванайсет месеца.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания. Пазете зъбите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари