Дневен Хороскоп за 24 Юли 2015

0
Телци, Близнаци и Лъвове печелят добре, Везни и Риби се разминават
Телци, Близнаци и Лъвове печелят добре, Везни и Риби се разминават

Овен

В края на деловата седмица вие и Лъвове се връщатe към стари идеи и уговорки. Само че бъдете решителни, две напред, едно назад може да са стъпки на красив танц, ала в работата помага постоянството. Овните да си преценят точно и усилията, и резултата, в редица случаи отбелязват важен напредък в професията, заемат се с твърде перспективни и доходни проекти.

Телец

В петък съвсем като Близнаците не споделяте деловите си проблеми, но това не значи, че няма да изведете нещата на добър край. Като Лъвове ще сте доста доволни от спечеленото. Някои Телци имат и чудесна възможност за срещи и сближаване с влиятелни хора, в трудни моменти могат да разчитат на тяхната помощ. Харчете умно, макар че ви се иска да купите нещо най-последна мода.

Близнаци

Този петък вие и Телци имате доста грижи, няма да говорите за тях с много хора. Но ще намерите помощници, с които да ги решите и като Лъвовете да спечелите добре. Сега група Близнаци попадат сред интересни личности, ще получат уместни съвети, навременни услуги. Но най-важен е техният урок за уреждане на финансови и професионални въпроси, вие се водите по чужд акъл.

Рак

За петък имате доста задачи, добре би било да имате и помагачи. Но ако Раците не разчитат на сътрудници и близки в момента, да не намаляват старанията. В деловата област залагате стабилна основа за кариера, за личните неща си имате сериозен план, свързан с придобивки и удобства, близките ви ще се радват на уютна атмосфера, обич, грижи, за тях няма какво да се говори.

Лъв

В петък вие и Овни се хващате със старите делови проекти. Като Близнаци и Телци мнозина остават доволни от спечеленото. Но доста Лъвове лека полека ще се отдръпнат от екипи и компании, в които другите не следват техните принципи. Даже днес да се колебаете как да действате, скоро ще поемете по-самостоятелни задачи, ще си набележите по-дългосрочен професионален план.

Дева

До края на седмицата ще се опитате да изясните важни неща, това може да усложни отношения с околните, не сте в силна позиция. Едни Деви да уреждат стриктно финансови и делови въпроси, ако могат – да привлекат и помощници за изпълнение на идеи. Други предизвикват критики, ударили са го на отдих и удоволствия. Нали имахте амбициозни цели и трябваше да работите упорито?

Везни

В края на деловата седмица ви се струпва работа, но за разлика от старателни Риби в кръга си ще разчитате на съдействие от роднини, приятели и даже ухажори. Везните да не отлагат, в следващите дни такива услуги ще им се изплъзват. Сега бъдете стриктни при уреждане на финансовите неща, покажете и по-голяма щедрост към околните. Няма да ги разглезите, и те имат изненади.

Скорпион

Доста динамичен петък, ала не сте доволни от постигнатото, макар че хвърляте толкова енергия в работа. Скорпионите мислят за нови проекти и партньори, ще привлекат сериозни покровители за бъдещите си изяви. Имате и време да усвоите още знания и умения, така че ако си откривате някакви пропуски в предишни дела, занапред изявите ще бъдат много по-убедителни, а и доходни.

Стрелец

Труден петък, но колкото и работа да имате – бъдете внимателни. Едно, че група Стрелци се претоварват, преумората може да доведе до грешки. От друга страна, не сте много предпазливи, но едва ли ще се справите с всички задачи. Току виж подведете колеги, познати или клиенти с бодряшко поведение. По-разумно е да действате по план, някои важни цели изискват време и търпение.

Козирог

Изтича плодоносна делова седмица, може би трябва да отделите повече време на най-близките си, те имат грижи. Козирозите ще помагат с каквото могат, но няма да одобряват харчене без точна сметка, а някои околни имат този грях. Част от знака мислят за новите задачи, шефове ги товарят с преустройства, разширяване на дейност, преместване. Печелите симпатии на все повече хора.

Водолей

Уж деловата седмица изтича, а на вас ви се ще да се заемете със самостоятелни начинания, да се включите в най-перспективните екипи. Дали сега е моментът? Група Водолеи изпускат шансове, прекалено дълбаят в детайли. Втори зависят от нечии предложения, но имат и конкуренция. Трети не са съвсем уверени, ще ги уязвяват клюки, може да не изпълнят добри решения. Трябва да се стегнете.

Риби

В петък имате много и тежки задачи, едва ли ще можете като Везни да ги решите за сметка на роднински връзки. Рибите упорстват в работата си и скоро добрите резултати ще станат факт, полезно е и че тези начинания очевидно усъвършенстват професионалните им умения. Очертават се приходи, похвали, нов шанс в кариерата. Не се мъчете да прескачате стъпала за своето издигане...

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари