Дневен хороскоп за 24 март 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Ден на мъдростта и за получаване на нови знания

Активен ден. Не губете време за празни разговори, борете се с мързела, в противен случай енергията на деня ще се обърне срещу вас. За започване на нови дела, особено сериозни, не е благоприятно.

Препоръчва се ограничаване на бизнес контактите. Занимавайте се с несъществени или незначителни въпроси. Операциите с търговия и недвижими имоти по-добре да се отложат. Забравете за съдебните спорове. По-добре е да не подхождате към висшестоящите с въпроси и предложения днес.

Ден на мъдростта и за получаване на нови знания. В главата ви могат да се появят оригинални и нови идеи, могат да ви дойдат брилянтни решения на стари проблеми. Увеличават се способностите за творческо и духовно обновление. Изведнъж могат да се появят нови възможности. Добър ден за медитация върху сакрални символи, янтри, мандали. Чрез сънищата идват Божествени откровения.

Овен 

Денят започва много добре. Определено ще имате добри идеи, които искате да осъществите. Следобедът е подходящо време за лични срещи и общуване с близки хора. Вероятни са благоприятни съвпадения и добри новини, които могат да ви вдъхновят.

Телец 

Подгответе се за значително увеличаване на работното натоварване, за което няма да изгаряте от ентусиазъм. Не очаквайте да бъдете разбрани от половин дума. Ситуацията е твърде объркваща, за да се говори в гатанки.

Близнаци 

Днес цари атмосфера на доверие и взаимно внимание. Оставете си малко време да се отпуснете! Дайте си толкова време, колкото си мислите, че ви трябва. Това може да изнервя хората, но то си е техен проблем.

Рак 

Носите тежестта на отговорностите си толкова дълго, че едва ли можете да си представите, че сте свободни да правите (или да не правите) това, което искате. И все пак, днес ще усетите дъха на предстоящата свобода. Празнувайте това вечерта с любим човек.

Лъв

Само добрата интуиция и бързата реакция могат да ви извадят от днешния хаос. Във всеки случай ще се чувствате значително нокаутирани и уязвими, така че ако можете, избягвайте сблъсъци със стари врагове или съперници.

Дева

Не обръщайте внимание на натрапчиви детайли. Не съдете и няма да бъдете съдени. Поне не учете другите как трябва да живеят. Би било безсмислено да направите от мухата слон и в резултат на това да развалите настроението не само своето, но и на другите.

Везни 

Опитайте се да свършите най-важната работа през първата половина на деня, защото тогава ще бъдете най-свежи. Гледайте да не останете на работа по-дълго, отколкото е необходимо днес. Идеалната вечер би била да прекарате вечерта сами у дома.

Скорпион 

Ако упорствате, ще постигнете страхотни неща. Сега имате шанса да коригирате някои стари грешки. Важно е да не губите времето си в спорове празни от съдържание.Вечерта не са изключени и романтични изненади, на които можете да се насладите.

Стрелец 

Съсредоточете се върху дейностите си! Чувствате се в топ форма, а другите забелязват колко сте позитивни и уверени и определено ще оценят резултатите, които можете да получите. Следобед ви очакват приятни изненади.

Козирог 

Денят не е лош, но пълен с изненади. Бъдете готови да промените плановете си, да отложите някои срещи. Препоръчително е да не бързате да вземате прибързани решения. Вие сте изобретателни и разгръщате творческите си способности, като откривате нова страна от себе си!

Водолей 

Това не е най-спокойният ден, но не се притеснявайте за дреболии и едва ли ще ви създаде сериозни проблеми. На работното място може да имате деликатни разговори с шефовете. Не са изключени и някои необичайни съвпадения, случки.

Риби 

Няма да възникнат сериозни проблеми, но не всички задачи ще бъдат изпълнени навреме. Това обаче няма значение, защото все пак ще получите желания резултат, макар и малко по-късно. Вечерта е подходяща за семейни дела, помощ на близки или решаване на битови проблеми.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари