Дневен Хороскоп за 23 Юни 2015

0
Дневен Хороскоп за 23 Юни 2015
Дневен Хороскоп за 23 Юни 2015

Овен

Вторник ви зарежда с хубаво настроение, в работата можете да получите завидна подкрепа от влиятелни приятели, познати. Все пак Овните да не оставят всичко на чуждата грижа, с такт и старание могат да овладеят още доста делови умения. Някои разчитат на срещи с близки да уредят висящи въпроси, но другите мислят за развлечения и пилеят време. Не ги следвайте.

Телец

Все още се чувстват влияния от миналия петък, следвате идеи на колеги, партньори, даже клиенти. Сега доста Телци като Девите са готови да отлагат, да умуват. По-добре се заредете с ведрост и търпение, ще намерите начин да се справите с трудностите, балансирате с финансите. Някои получават подкрепа от хора, на които са помагали преди, коректност в отношенията винаги радва.

Близнаци

Този вторник като Стрелци и Водолеи сте готови за пътуване, срещи с нови хора, анализи на информация. Близнаците да сложат на по-челно място уреждането на финансови проблеми, даже с приятели трябва да се разплащат навреме и точно до стотинка. Някои обаче се мъчат при спорове да говорят от позиция на сила, портфейлът им пълен. Не е уместно, нали търсите партньори.

Рак

Труден вторник, но резултатите от усилията ви в работата са чудесни. Група Раци постигат неща, за които мечтаят отдавна, вероятни са служебно издигане, добри постъпления. Втори получават оферти за интересна дейност, околните са ги наблюдавали как се справят с пречките и са ги харесали за партньори. Даже да сте по-младшите в екипа, перспективата си струва, заложете на шанса.

Лъв

От вчера неуморно гоните делово утвърждаване, печалби, а влиянията се задържат и следващите дни. Сега обаче е по-разумно Лъвовете да не се изтъкват на преден план, с блага приказка и предпазливост ще постигнат повече. Ако ви предстоят публична изява, изпит и пр., ще бъдете убедителни, ала и самообладанието ще ви помага да показвате в пълнота какво можете.

Дева

Във вторник вие и Телци сте склонни да мъдрувате, но идват нови оферти и няма как да бавите избор. Е, Девите да потърсят допълнителна информация, трябва да са по-добре осведомени от колеги, съперници. Дамите ще извлекат голяма полза от ситуацията, господата са по-неуверени, а навярно и пречките пред начинанията им са повече. Този ден предполага по-голяма настойчивост.

Везни

Връщате се към идеи от миналия четвъртък, време е да се хванете с работа, за която така и не стигна време. Част от Везните тогава още са си набелязали стъпките, днес смело ще действат даже да предприемат много сериозни промени. Направите ли първата стъпка, делата ви тръгват добре, в служебен план може да очаквате издигане, по-високи приходи. Помагате и на другите.

Скорпион

От четвъртък борите някакви делови трудности, вече можете да бъдете доволни от спечеленото и авторитета в професионална среда. Повечето Скорпиони се справят умело със задачите си, някои се радват и на висок пост. На каквато и позиция да сте, трябва да се пазите от интригите и завистта на околните, бъдете по-тактични, търпеливи. Не забравяйте домашните грижи.

Стрелец

Във вторник като Близнаци и Водолеи трябва да ровите из повече информация, да общувате с малко познати хора, да пътувате. Стрелците са в настроение, не им липсва и самочувствие, напоследък са доволни от дела. Сега обаче е редно да подготвяте старателно срещи и документи, да организирате най-стриктно времето си, за да не се окаже, че сте пропилели шансове за изява и печалби.

Козирог

От вчера страните от споровете в екипа, имате достатъчно работа, за да си създавате опоненти и даже врагове. Козирозите имат амбициозни планове, но сега не е време да се хващат с реализацията им. Действайте търпеливо и много прецизно по по-рутинни задачи, ще усъвършенствате уменията си и ще ловите подходящи шансове за нова изява. Старанието ви води до завидни резултати...

Водолей

Във вторник Стрелци и Близнаци ви подтикват да търсите упорито нужната ви информация, умеете бързо да печелите доверието и на непознати. Водолеите сега са много сговорчиви и това им помага, макар че трябва да отложат някои планове и уговорки. Не се притеснявайте, ще им дойде ред и на тях, днес трябва да действате по правилото за кроткото агне, нали то от две майки бозае.

Риби

Този вторник не споделяте нашироко вълнение и идеи, резултатът от усилията ви в работата ще се види след 1-2 дни. Хубавото е, че Рибите не чувстват тежест и досада даже от по-рутинните си задачи, находчиво съчетават труд и развлечения, командировки и опознаване на нови места. И в отпуск да идете, ще свършите нещо полезно за изявата, обучението или дома си, оправни сте.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари