Дневен хороскоп за 23 юни 2020

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Във вторник се постарайте да се съхраните стабилни, и да следвате целенасочено своите цели, изпълнявайки стриктно задълженията си

През този ден избягвайте тревогите, независимо колко основателни са те. Здравето ви е нестабилно и затова не се натоварвайте психически и емоционално. Днес може да възникне неочакван, но много силен конфликт. Постарайте се бързо да изчистите недоразумението или причината за този спор. Във вторник може да обмисляте събиране в дома си или да посрещнете гости за вечеря. Денят вещае тревожна новина свързана с дете или с млад човек от кръга ви роднини или приятели.

Любовният живот на младите мъже ще успее да ги изненада приятно с нещо. 

Овен 

Бъдете внимателни към здравето си. По някои въпроси изключете разума и се доверете повече на интуицията. Вечер си почивайте от суматохата на деня. Може би трябва да останете сами със себе си.

Телец 

Активират се различни области на вашия живот. Работите много и плодотворно, не се страхувате от трудности и постигате целта си, дори ако обстоятелствата не са най-благоприятните. Успявате да намерите някаква светла страна дори в трудни ситуации.

Близнаци 

Плодотворен ден. Не всичко е лесно, но се справяте с всякакви задачи благодарение на упорит труд и находчивост. Понякога се налага да прибягвате до нестандартни методи. Старайте се да се предпазите от лоши новини, избягвайте да общувате с хора, които не харесвате.

Рак 

Мощният животворен импулс, които получихте от новолунието и слънчевото затъмнение и които „избухнаха” във вашата реалност, не трябва да ви объркват. Опитайте се да балансирате енергията и да я насочите към решаване на текущите въпроси.

Лъв 

Днес ще бъдете спокойни и лесно ще овладявате емоциите си. Използвайте това, за да изразите позицията си на разбираем език пред шефа и колегите си, както и да разрешите конфликти с роднини, ако ви е било трудно в предишните дни. 

Дева 

Ретроградният Меркурий значително ще усложни работата с документи, имейли и комуникация с партньори и колеги.  Но не позволявайте на никого и нищо да ви отвлича от изпълнението на вашите цели. Фокусирайте се върху собствените си желания днес.

Везни 

Трансформационните енергии са докоснали най-тънките нишки на душата ви и са ги отворили за нови неща. Лесен и успешен ден. Той е щедър, носещ приятни изненади, успешни съвпадения, някои вдъхновяващи събития.

Скорпион 

Като обедините желание и воля, можете да постигнете невъобразими висоти в кариерата и личния си живот. Не се страхувайте да надхвърлите своите компетенции, Марс ще ви подкрепи. 

Стрелец 

Вярата в успеха ще помогне в работата ви и ще се превърне в мост над препятствията. Трябва да намерите баланса между личния и професионалния живот, но и да намерите повече време за почивка.

Козирог 

 Денят носи затруднения и противоречиви ситуации, понякога няма да ви е лесно. Но ако положите усилия, ще успеете и настроението ви ще се подобри. Трябва да сте максимално енергични и предприемчиви, тогава всичко ще се подреди по най-добрия възможен начин. 

Водолей 

През целия ден се старайте да не влизате в конфликти, поддържайте неутралитет. Погрижете се за ежедневните дейности, почистете къщата, тренирайте и пригответе шикозна романтична вечеря.

Риби 

Благоприятен ден за решаване на практически въпроси и задачи. Колкото по-малко фантазирате и се лутате в облаците, толкова по-добри резултати постигате. Бъдете смирени в желанията си, днес те могат да се изпълнят. Ето защо, опитайте се да мислите позитивно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари