Дневен Хороскоп за 20 Август 2015

0
Телци и Козирози склонни да мъдруват, мнозина забравят старите планове
Телци и Козирози склонни да мъдруват, мнозина забравят старите планове

Овен

Днес и утре получавате оферти за нова дейност и вероятно с голям ентусиазъм ще се хванете за тях. Проблемът е, че зависите от други хора, едва ли действат във вашето темпо. Овните ще получат подкрепа от шеф и влиятелни познати, дамите са благосклонни към идеите им. Така че не се поддавайте на емоции, на моменти се дразните от протакането, няма нужда да се усложняват отношения.

Телец

В четвъртък вие и Лъвове няма да се върнете към стари делови идеи, макар че това изглежда лесно и примамливо. Телците като Козирозите нека по-внимателно да анализират професионални и домашни неща, има сериозни проблеми. Ще се ориентирате как да действате, а усилията ви ще предизвикат помощ, има да ви връщат за предишна подкрепа или одобряват търпението ви.

Близнаци

Този четвъртък приятелската помощ е много ценна, за да напреднете в кариерата или да реализирате отдавнашен план. Близнаците да не вирят нос, ами да приемат съдействието, с нищо не намалява обществения или деловия им престиж. Ако ви открият пропуски, бързо и тактично се извинете, това ще обърне нещата във ваша полза. Ако замазвате грешки, ще си навредите повече.

Рак

В четвъртък трудностите в работата не ви притесняват, но се дразните от пропуски, които откривате и в своята дейност, и в изявата на колеги. Раците да овладеят емоциите, непрекъснато въртене около едни и същи неприятни теми няма да им помогне много. Скоро ще имате други възможности за реализация на идеите си, изпипвайте финансови въпроси и документи, ще печелите добре.

Лъв

Като в сряда няма да се върнете към стари планове и идеи. По това сега доста приличате на Телци, но с Козирози сте на различни позиции. Лъвовете да си изяснят търпеливо деловите проблеми, скоро ще гледат по нов начин на тях, а и сигурно ще намерят ефективни средства за разрешаването им. Някои мечтаят за нова любов и купони, трябва да почакат, да се огледат за подходящите хора.

Дева

За четвъртък сте си направили амбициозен план за работата, ала възникват пречки и май ще трябва да се откажете от начинанията. Част от Девите пък следва да приключат някаква сръдкава задача, да не отклоняват вниманието си от нея до последната минута. После ще си наваксате и приказки с познати, и забавления, и удобства за отдих. Не е време за коментари по деликатните теми.

Везни

Днес делата ви не вървят както бихте желали, май даже близки и приятели ще ви укоряват за нещо. Везните да не потъват в мрачни настроения, периодът е такъв и се изисква да пренастроят плановете си, да се дистанцират от големи компании, да мислят за учене, овладяване на нови умения. Ще намерите изход от проблемите и без да искате подкрепа от разни интриганти или парвенюта.

Скорпион

В четвъртък и вашите задачи изискват голямо внимание и старание. Група Скорпиони могат да привлекат и помощници, но да подберат най-добрите между колеги и познати. По интуиция улавяте какви мотиви ги ръководят, а ако не им стигат, вие ще помагате. Това е ключов въпрос, няма да бързате да го решите, но пък поканите ли партньор, точен човек е, работата ще върви ОК.

Стрелец

Напоследък не се чувствате твърде бодри, погрижете се за възстановяване. Днес и утре Стрелците да укротят ентусиазма си, имат доста идеи как да печелят добре, но спокойно. Някои са припрени и ще се хванат за първата си хрумка, после ще видят, че не е била твърде уместна. Втори много се вслушват в мнение на приятели. Бъдете по-самостоятелни, но търпеливи и практични...

Козирог

В четвъртък вие и Телци трябва да огледате по-задълбочено деловите си проблеми. Ако Лъвове ви съветват да не се връщате към старите си планове, няма да слушате. Козирозите влизат в мъчно прогнозируеми съперничества и битки, но ако са анализирали мотивите на опонентите си, ще се справят успешно с опасностите. Старанието и упоритостта ви в работата са оценени.

Водолей

Хубав четвъртък, отварят ви се нови възможности за изява и печалби, вероятно ще направите всичко по силите си да ги използвате. Едни Водолеи се заемат с усвояване на знания и умения, много са взискателни към това, което правят. Втори не разчитат на приятелска подкрепа, даже премълчават пред близки трудностите си, но помощ ще дойде. Трети се включват в перспективен екип.

Риби

Този четвъртък имате доста задачи, а повишения в службата и заплатата се бавят, макар че полагате големи усилия работата да върви. Рибите да бъдат по-търпеливи, а и да не забравят обещания към близки, познати, околните също ги търсят за разни услуги. С удоволствие бихте започнали пътуване и любовни авантюри, но моментът не е подходящ. Потърпете да се появи достоен ухажор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари