Дневен Хороскоп за 2 Февруари 2016

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

Като в четвъртък се отваряте за общуване, макар че деловите ви проблеми не са малко. Ако Овните смятат да участват в екип за нова дейност, да упорстват повече за обогатяване на уменията си, колегите им ще оценят и труда, пък и предвидливостта. Други не си чертаят амбициозни цели, но не си щадят силите и майсторлъка, ще разширят клиентела, ще спечелят аудитория, ще се издигат.

Телец

Все още се чувстват влияния от уикенда, имате възможност да стабилизирате финансите си. Телците ще се погрижат и за връщане на делови територии, които те и колеги са отстъпили. В екипа е добре да потегнете дисциплината, да наваксате някои пропуски и закъснения. Бъдете по-внимателни с техника, ако специалисти ви съветват нещо, слушайте, дреболиите ще правят големи ядове.

Близнаци

Връщате се към проблеми от миналия петък, в следващите няколко дни ще се справите. Част от Близнаците няма да се месят в спорове на колеги и познати, темите не ги засягат пряко. Пък и надали разприте са път за уреждане на нещо, покажете на приятели и близки как да се справят със задачите си, можете да ги научите на много. Работата ви е в срок и качествена, тя мобилизира околните.

Рак

До четвъртък трябва да забавите малко темпо, в работата има проблеми. Пък и Раците може да не са доволни от изявата и позицията си, струва им се, че все им се падат незначителни поръчки. Бъдете по-търпеливи, не надценявайте способностите си, защото тогава рискът от провали и щети е сериозен. Стъпка по стъпка напредвате, в някои случаи и за сметка на умения, усвоени от хоби.

Лъв

Този вторник сте окрилени от хода на делата си, макар че поемате и доста рискове. Лъвовете са пресметнали всичко най-точно, а ако стане още по-напрегнато – ще демонстрират борбеност, хладнокръвие, предвидливост... Успявате, в редица случаи ще разчитате и на повишение, и на естественото уважение на колегите си от екипа. Разбира се, доволни сте и от доходите си.

Дева

Във вторник вие и Риби трябва да се пазите от преумора, поемате доста задачи. Част от Девите ще пътуват, други следва да се поровят повече в новата делова информация, да подготвят подобаващо новите си изяви. Бъдете бдителни за щети, но не се отказвайте от плана си, а и не се бойте, че стари проблеми пак могат да ви спънат по пътя към успеха. Рискове има и вие сте ги пресметнали.

Везни

Вторник идва с делови притеснения, но бързо ще се убедите, че пречките не са толкова страшни колкото изглеждат. Някои Везни са имали труден период в работата, сега излизат добри възможности, но да не се хващат със зъби и нокти за всяка. Има неща, които можете да оставите на колеги и съперници, а за себе си организирате къде по-доходни начинания даже да действате с голям екип.

Скорпион

Във вторник вие и Водолеи трябва да залагате на сътрудничество, не е време за спорове. При Скорпионите влиянията ще се усещат и утре, а подкрепата ще идва и от хора, на които не сте се надявали много. Оценете жестовете им, а и благотворните възможности за работа, идеите ви са новаторски и ще дадат добър ефект. Гоните и печалби, но май не бива да припирате точно за тях сега.

Стрелец

Като миналия петък трябва да посдържите инициативата си, не е време за реализация на нов проект. Група Стрелци да се пазят от клюките и интригите в екипа, сега не ги засягат, но в бъдеще... Други от знака следва да се съобразят с плановете на половинката си, няма как воловете да теглят колата, като вървят на различни страни. Стъпка по стъпка ще изпреварите и върлите конкуренти.

Козирог

За вторник си имате план и ще го следвате тихо, кротко и най-съсредоточено. Козирозите нека да бъдат по-внимателни и с тонуса, някои се претоварват, а това не остава без последици. Работите упорито, разчитате на партньори, а те ви следват с желание. Ако забравите скромността и приноса на приятели, резултатът ще е доста разочароващ. За задружните екипи успехът е несъмнен.

Водолей

Този вторник като Скорпионите трябва да избягвате противопоставянето, имате нужда от подкрепа и съмишленици. Това ще бъде определящата тема до неделя, Водолеите да систематизират идеите си за промени в дейността на екипа. Някои направо подхващат други начинания, ще са доходни, но трябва и време за спечелване на клиенти, за стабилизиране на екип. Като на изпит сте.

Риби

Във вторник вие и Деви трябва да избягвате претоварване, ентусиазирани сте за изява и поемате много задачи. Рибите да търсят равностойни сътрудници, приятели ги карат да действат по-практично и находчиво, в трудни моменти им помагат. Въпреки пречките можете да се надявате на добри резултати, а и на печалби. Най-голямата вероятно ще видите в сплотения екип, в дружбата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари