Дневен Хороскоп за 2 Април 2015

0
Дневен Хороскоп за 2 Април 2015
Дневен Хороскоп за 2 Април 2015

Овен

В четвъртък разчитате много на късмет, ще подтиквате и Деви да ви следват. Овните ще започнат и следващата седмица с това настроение, но май тогава условията ще се развият по-добре за реализация на идеите им. Внимавайте с финансите, трябва да балансирате между приходи и задължения, за да уредите най-спешните. Влюбените изглеждат угрижени, а щастието ще им се усмихне.

Телец

Този четвъртък имате куп делови и лични задачи, хубаво би било да намерите помощници. Само че Телците да внимават кому се доверяват, в кръга им има и лицемери, с такива сътрудничеството няма да върви гладко. Ако сега имате финансови проблеми, уреждайте ги най-грижливо, с парите шега не бива, а и в бъдеще приходите няма да са големи и няма да бързат. Не е време за авантюри.

Близнаци

От вчера имате доста работа, вечерта ще ви се иска да избягате от споровете даже на по-близки хора. Сега Близнаците като Скорпионите имат и сериозни ангажименти към колеги, познати, ще се помъчат да ги изпълнят точно както са обещали. Така трябва, завоюваното уважение е ценна печалба, вие държите на името си като коректни професионалисти. Някои ще усвоят и още умения.

Рак

В четвъртък вие и Риби трябва да търсите повече съдействие от околните, общи резултати ще ви донесат голямо удовлетворение. Едни Раци ще се включат в чужди начинания, със своите идеи ще направят проекта доста по-интересен и печеливш. Втори разчитат на подкрепа от по-опитни колеги, обаче упорстват в това, което могат. Вярвате си и другите ще искат да работят с вас...

Лъв

За четвъртък имате хубави делови идеи, но ги прокарвайте по-внимателно и с повечко такт. Така Лъвовете ще бъдат и лидери, и обединители в екипа, важно е колегите им да са уверени, че си струва да упорстват за осъществяването на смелия проект. Някои обаче се налагат, току виж умножат и сплотят своите опоненти, шефовете просто ще замразят плана, отношенията ще се усложнят.

Дева

Като в сряда се уповавате на деловия шанс, вслушвайте се и в успокоенията на Овни. Ако Девите имат повод за спор с околните, да обмислят добре и темата, и своите доводи. Май е по-разумно да се вслушвате в съвети на близки и да отстъпите, вечерта ще трябва да отложите и свои уговорки с познати. Тактът ви ще донесе добри плодове, и шефовете ще оценят балансиращата ви роля.

Везни

Този четвъртък вие и Скорпиони се натъквате на доста пречки в деловата сфера. Везните да огледат пак идеите си за начинания, за някои не е време и ако не ги поотложат, ще се натъкнат на по-силна съпротива. Други получават от влиятелни хора важна задача, имат нужда от помощници, да привличат хора с качества, няма да ги засенчат. При трудности наистина ще сте съмишленици.

Скорпион

В четвъртък като Близнаци сте поели доста обещания към околните, но в работата пред вас и Везни възникват сериозни пречки. Скорпионите да не забравят и някои дела от края на март, но да не налагат мнение на колеги и партньори, со кротце, со благо нещата ще стават по-добре. Хвърляте усилия да обогатите умения, помагайте на по-неопитни, вместо да се кичите с успеха си.

Стрелец

Сега не говорите много за тревогите и плановете си, задачите ви не са никак леки. Стрелците ще намерят добър начин да се справят със задълженията си, после могат да помагат и на приятели, колеги, познати. И в работата, и сред съседи сте ценени, уважавани, днес трябва да бъдете и по-взискателни към кръга си, някои хора са склонни да се вдетиняват, а и техният принос е важен...

Козирог

В четвъртък вие и Водолеи не сте твърде доволни от личните си постижения, но това да не става повод за усложнени отношения с околните. Мнозина разчитат на подкрепата ви, не ги разочаровайте. А и Козирозите наистина могат да направят доста за колеги, близки. Едни ще услужат с пари, втори ще подскажат идеи, трети ще проявят майсторство. После и на вас ще ви тръгне.

Водолей

Влиянията от вчера отслабват, но все още се чувстват, намалете критичността си към околните. Водолеите като Козирози не са много доволни от хода на делата си. Ако сте честни пред себе си, изпуснали сте момент за печеливши начинания, загубили сте връзка с влиятелни познати. Е, имате и други, които ще ви подскажат ценни идеи, ще помогнат да се изявите, но си търсете екип.

Риби

В четвъртък обмисляйте внимателно начинанията си. За да се справите с някои като Раците трябва да привлечете помощници и тази тенденция е от края на март. Е, група Риби са склонни набързо да прехвърлят задачи, а неопитни или безотговорни колеги ще ги поизложат. Търсете си равностойни партньори, и занапред ще се допълвате и замествате. Вечерта се погрижете и за тонуса си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари