Дневен хороскоп за 19 септември 2019

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Четвъртък е ден за активни дейности, работа и организация на семейните ви дела. Всичко обаче трябва да бъде направено с идеята да се постигне реален успех или резултат в рамките на тази седмица.

Мъжете ще бъдат в благоприятна позиция да приключат със задачи, които са започнали в началото на седмицата. Мнозина ще се развълнуват от неочаквано събитие свързано с мъж.

Приятелските отношения с мъже родени под знака на Риби, Рак или Скорпион днес ще бъдат запомнени с интересен разговор, среща или друго специално преживяване.

Това ще бъде благоприятен ден за пътуване (особено с деца) или за контакти с млади хора от семейството ви, които живеят в друг град (държава).

Мнозина ще бъдат изненадани от новина отдалеч свързана с бременност или с раждането на дете. Четвъртък вещае неочаквани срещи или гости в дома ви. 

Овен

Днес е важно да изберете една задача, на която да се посветите. Ако се разсеете с други неща може да се не свършите нищо важно.

Телец

Днес не се притеснявайте за мнението на околните. Действайте според убежденията ви и щом не вредите на никого няма защо да се притеснявате.

Близнаци

Днес не потъвайте в излишни размисли. Нещата са такива, каквито са. Радвайте се на хубавото, което ще ви даде денят.

Рак

Днес е ден за по-активни действия. Напоследък бяхте забавили темпото и е време да наваксате. Не се жалете.

Лъв

През този ден може да наблюдавате интересни процеси в работата. Добре е да улучите точния момент, в който да се включите.

Дева

Днес е добре да потиснете еуфорията си. Прекалените емоции може да ви попречат да забележите важен момент, който не е добре да пропускате.

Везни

Сега не е време за търсене на съвети. Мобилизирайте ресурсите си и реагирайте, колкото се може по-бързо на случващото се.

Скорпион

Това не е ден за търсене на сметка. Направете си съответните изводи и не се връщайте към минало, което няма как да поправите.

Стрелец

Днес не питайте другите как да решите вашите лични проблеми. Чуждият пример не винаги е добра идея, независимо от това колко си приличат ситуациите. Няма как да знаем всички подробности.

Козирог

Днес ще се радвате на благоразположението на партньора ви. Все пак не злоупотребявайте със ситуацията и си поставете мярка.

Водолей

През този ден не отлагайте работата си за друг ден. Дори да ви се струва, че ще имате достатъчно време не знаете какво още ще изникне.

Риби

Днес ви очаква активен ден, в който е добре да използвате максимално срещите си с хората. Сега може да се договорите за всичко и при най-добри условия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Детето каза, че за понеделник трябва да занесе в училище 15 коркови тапи. Трудно е, но ще се справя!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари