Дневен Хороскоп за 19 Май 2015

0
Дневен Хороскоп за 19 Май 2015
Дневен Хороскоп за 19 Май 2015

Овен

Във вторник сте настроени за интересна работа, професионално утвърждаване, печалби. Доста Овни ще имат подходящи възможности за това, заредени са с енергия и здраво ще се потрудят. Някои колеги и познати смятат, че успявате благодарение на късмет, шанс не ви липсва, но истината е, че се стараете и много. А и сте подчертано внимателни към околните, помагате, окуражавате.

Телец

Връщате се към делови проблеми и оферти от миналия петък. Доста Телци като Лъвовете малко преувеличават пречките в работата си, но ако Риби им искат помощ – да не протакат. Вторник ви среща с хора, които не сте виждали отдавна, от тях може да дойдат добри оферти за делови начинания и печалби, пътища. Пък и само за приятен разговор да става дума, случаят пак ви радва...

Близнаци

Вторник ви кара да обмислите по-сериозно дела и финансови проблеми, само с приказки нещата няма да се променят към по-добро. Близнаците да прегледат харчовете си, напоследък май са се разпуснали. Що се отнася до работата, колеги и партньори има за какво да бъдат критикувани, но не в компания, така ще тръгнат клюки, ще навредят и на вас. С любезна молба уреждате повече.

Рак

Този вторник Скорпиони ви подтикват да не споделяте широко идеите и проблемите си. Но Раците внимателно са обмислили нещата, намерили са нужната им информация и са готови да действат за защита на интересите си. Част от знака могат да разчитат на нови шефове, ще променят атмосферата в екипа, колегите също ще се стегнат за здрава работа. Приемат и предложения.

Лъв

Във вторник – изненадващи пречки в работата. Лъвовете като Телци могат да се справят с всичко, но като че не са съвсем сигурни, говорят много за проблемите. Риби имат нужда от помощта ви, отзовете се. И преценявайте по-обективно фактите – трудностите не са само за вас, а упорството за печалби и постижения не винаги е уместно, трябват и приятелство, и творчески проекти.

Дева

Отшумяват притесненията ви за финанси от края на миналата седмица. И все пак Девите да бъдат подчертано внимателни при организация на работата, при формиране на бюджета си и уреждане на задължения. Напредвате бавно по плановете си, но пък избягвате рискове, грешки. Ако ви молят за помощ, отзовете се, на вас как ви е драго, когато неочаквано някой облекчи теглата ви.

Везни

Вторник ви зарежда с енергия за труд и радост от свършеното. Везните да не се претоварват физически и психически, постиженията не бива да им струват дълъг период на възстановяване. Ако ваши близки са небрежни към здравето си, посъветвайте ги да спазват стриктен режим, да се грижат за тонизиране. Хора, които са ви създавали интриги, отстъпват. И вие забравете за темата...

Скорпион

Във вторник вие и Раци не говорите много за проблемите и проектите си, наистина не е момент за изясняване с колеги и близки. Ако Скорпионите са влюбени, да се готвят за по-продължително и нелеко уреждане на семейните дела. Ако става дума за работа, пазете се от хора, които гледат вида, а не съдържанието на нещата. Вашите идеи са по-консервативни, ала ще печелят.

Стрелец

Труден вторник, в доста екипи се въртят интриги. Представителите на Стрелец може да им станат прицел, затова ще се държат настрана и от клюкари, и от спорове, които не ги засягат пряко. Прагматични сте, вероятно сте намерили покровители или по друг начин ще защитите интереса си, ако колеги и шефове искат да ви ощетят. Близки надали могат да помогнат, вие се справяте и сами.

Козирог

Този вторник и вие се държите далече от интригите в екипа или между познати, важно е да си свършите работата и да печелите добре. Козирозите няма да се поддават на хазартно настроение, нито ще слушат съвети на колеги и близки, които не са съвсем наясно с условията в професионалната им сфера. Знаете точно кога да направите смела стъпка и кога да сложите точка на нещо.

Водолей

Труден вторник, в работата възникват куп пречки, нови начинания ще вървят доста мъчително. Група Водолеи направо си мислят да сменят екип и дейност, но моментът не е подходящ за такива стъпки. Ако ви притесняват финансите, анализирайте отново приходите и разходите, станете по-пестеливи, а тежкият период няма да е безкраен. Упорството ви е ценено и в службата, а и от любим.

Риби

Във вторник се натъквате на сериозни пречки, ако искате услуги от Телци и Лъвове, вероятно могат да ви съдействат. Проблемът при Рибите не е толкова в деловите и битовите трудности, колкото в това, че ще разстроят плановете им. Е, бързо ще се приспособите към новите обстоятелства, всяко зло ще се оказва за добро. С упоритост, макар и по-бавно, вървите напред и печелите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари