Дневен Хороскоп за 19 и 20 Декември 2015

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

В събота и неделя си дайте по-дълъг отдих, и преди да има обезпокоителни симптоми – погрижете се за укрепване и тонизиране. Група Овни си намират куп кусури в работата напоследък, може да се постараят да обогатят деловите си знания и умения. Ако нещо с най-близки не върви, не ги корете, постепенно ще преразгледат поведението си, може да споделят по-откровено тревогите си.

Телец

Днес и утре близки Риби ще ви окуражават да не се отказвате от делови планове, за които не е дошло време. Късметът е с много Телци, да се заемат със задълженията си, ако могат – да помагат и на околните, те ще стават все по-отзивчиви към техните грижи и радости. С подкрепа на колеги, съседи и познати по друга линия успявате. В любовта сте опора и празник на близките.

Близнаци

В събота и неделя вие и Водолеи се изненадвате доста от развоя на лични и делови въпроси, не изпадайте в дребнавост. Близнаците ще обмислят сериозно ситуацията и ще намерят изход, вероятно по-голямото притеснение е за работа. Ще си търсите по-добро място и доход, много сте отговорни към задълженията си. Ако близки ви сюрпризират, ще откриете и положителните неща себе си...

Рак

През този уикенд се трупат домашни и служебни теми, няма как да отклоните изясняването им. Специално за деловите въпроси Раците следва да проявят повече упоритост, подготвяйки работата си за близките дни, май трябва да усъвършенстват уменията си. Що се отнася за личните неща, партньорът може да налага мнение, но няма да се задоволите с второстепенна роля във връзката.

Лъв

В събота и неделя е време за сериозни анализи на деловата изява и бюджета ви, може да откриете добри шансове за допълнителни заработки. Само че Лъвовете да не се изкушават да хитруват, шефове, партньори и колеги сега наблюдават усилията им, бързо ще уловят шмекерията. Част от знака са във вихъра на флирта. Внимавайте да не засегнете човек, който ви обича искрено.

Дева

По Игнажден вие и Везни ще търсите съмишленици, избирайте благоразумни, добронамерени професионалисти. Влиянията се задържат до Коледа, много Деви ще получат подкрепа, каквато не са очаквали. Не се колебайте, идеите ви за работа обещават високи приходи, вероятно и издигане в йерархията. Доста от знака са окрилени от любовта, с избраника си делят трудни и весели мигове.

Везни

Днес и утре под влияние на Деви ще разширите кръга на съмишлениците си, нужно ви е време за подготовка на проекти и няма да бързате да приключите старите ангажименти. Някои Везни имат да оправят лични неща, ще изгладят неразбирателства с най-близки, но от тях си зависи дали отношенията ще се запазят и заздравят. Не забравяйте финансови грижи, вземете сериозни мерки.

Скорпион

Хубави дни, даже може да забравите делничните проблеми за малко. Доста Скорпиони ще насрочат срещи с най-близки приятели и интересни познати, може да обсъдят заедно многообещаващи проекти за изява и печалби. Ще се чувствате освежени, амбицирани за творчество и печеливши рискове. В любовта сте от най-ухажваните, но цените късмета, че сте открили своя човек.

Стрелец

Като в сряда трябва да бъдете по-гъвкави и отстъпчиви, сега е време да изградите добри делови и лични партньорства. Стрелците няма да разширяват много кръга на сътрудниците си, може да става дума и за епизодични проекти. Ще се хванете с тях, после и начинанията, и приходите ще се разраснат. Друг въпрос, че следва да бъдете подчертано пестеливи. Бързи промени в любовта.

Козирог

Време за отдих и забавления, но ако възникнат някакви делови шансове – възползвайте се, те са мимолетни, но добри. Някои се хвърлят в двубои, няма да са им в плюс, трета страна ще се облажи. Козирозите май са настроени само за забавления, флиртове. Обвързаните да не поставят под въпрос отношенията си, а ако все пак трябва да избират, внимателно да обмислят какво им е нужно.

Водолей

В събота и неделя вие и Близнаци може да се изненадате доста от ситуациите, в които попадате, но ще се справите с трудностите и вероятно ще намерите още партньори и покровители. Водолеите най-вече се тревожат за свои близки, техният дом е тяхната крепост. Споко, нещата ще се подредят, намирате точни решения и чувствате подкрепата на обичаните, бързо ще забравите ядовете си.

Риби

Днес и утре като Телците трябва да упорствате за изпълнение на настоящите си ангажименти, а новите проекти могат да чакат. В редица случаи Рибите следва да помогнат и на най-близките си да се справят със спънките в своите изяви, да ги увлекат в някакви общи развлечения. Упоритостта и тактът ви в работата ще бъдат оценени високо, ако ви се пътува, ще си прекарате чудесно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари