Дневен хороскоп за 18 октомври 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Не е нужно да се напрягате – просто се отпуснете и оставете животът да ви даде онова, което заслужавате.

Силата на утрешния ден е във възможността да видите някого в истинската му светлина, да свалите маските, да предприемете разчистващи и прочистващи процедури и дейности. Настроението ви ще е отлично и ще горите от желание да го споделите с целия свят. Наистина сте невероятни в това отношение! Възникват силни вълнения у някой от вас, които ще предизвикат неочаквана възможност за провеждането на важни разговори. Вашите изяви ви карат да се чувствате горди от себе си.

Овен

Практичната Ви душа не може да стои спокойна, като знае колко много работа има да се върши. Моментът е чудесен да приключите нещо или да се отървете от излишни вещи, ангажименти, и дори от напразни очаквания. Най-вероятно е да ви предложат допълнителна работа, която е добре да приемете, защото е близо до това, което вършите сега, но много по-добре платена за по-малко отделено време. Не се доверявайте на мъж, който се мъчи да внесе напрежение и да превърне бизнеса ви в нещо хаотично. В интимната сфера ви очаква приятна изненада, Може да решите успешно любовен проблем.

Телец

Ще извлечете ползи от конкуренцията на работното място. Нараства дарбата Ви да убеждавате и сексуалният ви потенциал. Имате безброй много идеи, но точно вие сте твърде наясно, че най-напред всичко трябва да се планира, да се поставят целите, за да се започнат действия. Доста работа ви чака по този случай. От срещите си с различни хора научавате много и полезни неща, които за в бъдеще бихте могли да приложите в практиката си. Благоприятен период за делова активност, пътувания, покупки и премерени рискове.

Близнаци

Сряда няма да е труден ден и не е изключено да останете очаровани, поради интересни ситуации. Започващият нов период за Вас ви поставя в необходимост от подготовка и активни действия. Няма да съжалявате, допълнителни доходи ще подобрят семейния бюджет. Ден със силна енергия изпълен с различни възможности за развитие за вас. Утре ще се стараете да сте стабилни и плавно ще се носите по течението. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Рак

Вие ще останете поласкани от нечие внимание, предложение или нещо специално, предназначено за Вас. Прекъснете вредни за Вас контакти, бъдете избирателни във връзките и не взимайте прибързани решения. През целия ден ще бъдете склонни мислено да се обръщате към бъдещето и да се интересувате от него ( а е възможно даже да се опитате да го предскажете). В следобедните часове си починете и се отдайте на любимите си занимания. Също така обърнете много голямо внимание на документацията си - има нещо, което не е наред и което може да стане причина, ако не се коригира навреме, да доведе до големи магериални загуби.

Лъв

Утре ситуацията ще се обърне, ще се налага да прескачате прегради, да заобикаляте закона и да правите нежелани отстъпки. Не се препоръчва да започвате нови инициативи. Започващият нов период за Вас ви поставя в необходимост от подготовка и активни действия. Утре вечер е време за емоции с приятен характер. Макар че не е изключено да ви споходят неочаквани събития, като цяло за вас този месец ще бъде по-спокоен месец в сравнение с предходния.

Дева

Родените в третата декада ще имат повече проблеми и допълнително натоварване, с което трудно ще се справят. Нуждата Ви от чист въздух и свежи емоции ще Ви отведе на място, където ще се дистанцирате от дразнители и неприятни хора. След 18 този месец не е подходящо да предприемате каквито и да било рискови начинания, свързани с пари – купуване на имущество, инвестиции или залагания. Бъдете експедитивни в нещата на големия бизнес. Внимавайте с разходите си, защото съществува вероятност от излишни разходи.

Везни

Всички бизнесмени, които са решили, че е време да направят нови инвестиции, да обмислят всички възможни плюсове и минуси. Изгаряща страст Ви заплашва, затова мислете и с главата си. Харесва ви да ви обръщат внимание, но недейте да съставяте самооценката си според чуждото мнение. Достатъчно стойностни сте и без нея. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Вие съумявате да преодолеете препятствията с цената на известни разходи.

Скорпион

Като цяло за мнозина от Скорпиони днес е хубав ден да пробвате малко автотренинг и занимания с йога. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. През сряда нещата не са конфликтни, а просто различни. Противоречията и личната суета отнемат повече от времето ви. Жените са невероятно обаятелни и притегателни, на тях може да им бъдат оказвани знаци на внимание и да им бъдат правени предложения за финансова и материална подкрепа.

Стрелец

Следващите два дни ще изискват по-големи усилия и натиск, ще се налага да криволичите между свои и чужди амбиции и да се отказвате от едно за сметка на друго. Не се препоръчва работа в екип. И утре, както обикновено, сте склонни към недообмислени постъпки. С позитивните си мисли и поведение ще окажете благотворно въздействие и върху околните, които също като Вас се нуждаят от насърчаване. Възможно е да очаровате околните, периодът е подходящ, както за делова активност и командировки, така и за разходки в парка и срещи с приятели.

Козирог

Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Утрешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. На някои от вас предстоят интересни и необичайни ангажименти. Възможно е началото на бърз и страстен романс, който да доведе до желана бременност. Пазете се от авантюри и недомислени действия.

Водолей

Поставете в ред чувствата, мислите и постъпките си. Вероятно ще имате неочаквана среща с приятели. Не трябва да оставяте настрана забележките и мнението на приятели и близки роднини, както и тези на случайни източници - всичко е в състояние да повлияе на картината, която рисувате в себе си. Ще бъдете приятно изненадани от утрешния ден. При някои от вас тази яснота може да доведе и до положителни промени в някаква област от живота, но не е задължително да стане така.

Риби

Отстоявайки позициите си в деловата сфера, при провеждане на преговори в обществените среди или осъществявайки целите си чрез пътуване, Риби ще се радват на добри постижения. Работата остава на заден план, изместена от случващото се в личния живот. На част от вас утре ще ви се наложи да промените плановете си, тъй като едва ли срещате нужното съдействие, за да ги осъществите. Нека това обаче не ви притеснява, тъй като просто моментът не е подходящ. Затова ще Ви се наложи да изчакате с действията си. Нещата зависят от Вас и от готовността Ви сами да си извоювате онова, към което се стремите. Ще се наложи да се приспособявате към нещата, които се случват около вас, колкото и да ви е трудно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари