Дневен Хороскоп за 17 Юли 2015

0
Телци и Везни доволни от дела, Водолеи и Риби трябва да отстъпват повече
Телци и Везни доволни от дела, Водолеи и Риби трябва да отстъпват повече

Овен

В петък Лъвове ви подсказват да търсите услуги и извън приятелския си кръг, ако имате трудности. Доста Овни сега се захващат с интересни, а и доста перспективни идеи, бързо привличат съмишленици и сътрудници. Но работата в големи екипи изисква такт, търпение, дано умеете да балансирате и да давате свобода на действие на подчинените си. За мнозина резултатите ще са завидни.

Телец

Като в сряда използвате възможности за изява и печалби, но като Козирозите не разгласявате успеха си излишно. Сега Телците и Везните ще бъдат доволни и от постъпленията си и не е зле да мислят за повишаване на дохода на целия екип, не само за своя джоб. Разчитайте на стари и проверени познанства, даже в някои дела да не върви, бързо ще реорганизирате нещата, ще започнете нови.

Близнаци

В края на деловата седмица напрежението се покачва, колеги и подчинени не са подобаващо бдителни. Близнаците могат да пресекат някои проблеми, но има риск да ги изненадат и още, така че да действат предпазливо, тактично. Шефовете не са най-справедливи в момента, можете са го отнесете и заради чужди грешки. Гледайте вашите задачи да са в срок и по-прецизно изпълнени.

Рак

За петък имате добри идеи и в службата или между приятели с лекота ще привличате съмишленици за реализацията им. Доста Раци се радват на голямо внимание от по-възрастни и влиятелни хора, може да им предложат услуги, спонсорство, а и съветите по житейски въпроси са ценни. Отзивчивостта на някои околни малко ви изненадва, доскоро не са се интересували от делата ви.

Лъв

В петък делата ви вървят бавно, ще търсите услуги и ще подсказвате и на Овни да се опират на хора, с които не са най-близки. Лъвовете да си отделят повече време за отдих и тонизиране, за да не ги подведе здравето им точно в сезона на отпуските. Близките ви също искат внимание, а вероятно и заеми, сега едва ли трябва да им обещавате помощ. Имате за решаване задачи, гледайте първо тях.

Дева

В петък упорствате много по деловите си задачи и не е чудно, че даже там, където имате съперници, вашата изява е най-убедителна. Девите са критични към колеги и близки, смятат, че не са подобаващо старателни в тяхната работа. Ако не можете да промените ситуацията, поне не усложнявайте отношенията си. Ако помагате, помагайте без да мислите за награда, тя идва от само себе си.

Везни

В края на деловата седмица като Телци сте доволни от изяви и печалби, но не подценявайте почивката и възстановяването. Част от Везните ще се помъчат да осребрят някои постижения в работата още в понеделник. Наистина сега ви се откриват добри условия за начинания и разширяване на стари проекти, важно е да заделяте по нещо от доходите си, да мислите за дългосрочно подсигуряване.

Скорпион

Труден петък, но каквито и проблеми да възникват в деловата сфера, оставете изясняването за по-нататък. Скорпионите си знаят, че имат и противници, и съперници, днес не е време да мерят сили с тях, а да подготвят най-пунктуално новите си изяви. Упорствате в делата, може би ще трябва да отложите отпуск, пътуване, най-спокойно ще убедите и близки да не се огорчават от промяната...

Стрелец

Време е да помислите за отдих, а и да организирате нещата така, че близките ви да останат доволни. Що се отнася до работата, Стрелците имат някакви идеи, но моментът не е подходящ, вероятно още не са решили и точно как ще действат. Търсете съвети, имате компетентни приятели, роднини. Ще се ориентирате към най-подходящи пътища и средства. Сега купони да чакат.

Козирог

В петък вие и Телци не споделяте твърде свои грижи, нито победи. Някои Козирози днес и през уикенда ще посрещат гости, имат празничен повод. Първо приключете дела, после организирайте купона, не е нужно да е пищен и с много участници. Важен е уютът, съкровеното общуване с най-близки хора, а не стане ли тъй, не винете само другите, домакинът знае кой на какво се радва.

Водолей

В петък вие и Риби трябва да бъдете по-сговорчиви с околните, трудностите ви правят мрачни, не е изключено да сгрешите по важни въпроси. Ако Водолеите заложат на отстъпчивост, близки ще им помогнат, дамите сега им подсказват умни решения. Вие имате добри идеи за изява и печалби, но за момента условията не са подходящи, постепенно разчиствайте пътя на бъдещия успех.

Риби

Приключвате тази работна седмица като Водолеи – отстъпвате пред колеги и близки, не щете да усложнявате отношения. Усетът на Рибите не ги подвежда, има рискове, които не бива да поемат, хора от техния близък кръг скоро ще им подскажат как е по-разумно да постъпят. Бъдете по-грижовни към тонуса си, купоните сега не са най-добрата почивка за вас. Някои намират още приятели.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари