Дневен хороскоп за 16 февруари 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Денят е свързан с Божията искра и носи чистота, вътрешна и външна хармония.

Човек остава само да се постарае да поддържа тази хармония във всичко. Да се внимава да не се изпада в крайности. Денят е подходящ за мирни занимания, установяване на полезни контакти. В него не бива да има прояви на безцеремонност, нито дори да се повишава глас, никакви прояви на агресивност или завист. Приветства се умереността и вътрешния комфорт. Счита се за благоприятен ден за начало на нови дела.

В този ден става обновяване на кръвта на човек, затова са нежелателни хирургични намеси. Най-уязвимият орган е далакът. Повишението на температурата на тялото е знак за благодат, както усещането за студ свидетелства за недоволството на вашия Ангел-Хранител.

Луната е на празен ход от 18:58 часа до 22:44 часа. Не е подходящо за нищо важно.

Овен 

Луната сега увеличава вашето самочувствие и общия жизнен тонус. Денят е напрегнат обаче в психологически план. По-добре изберете да го прекарате в средата на близки хора и приятели, останалите избягвайте.

Телец 

Днес е по-добре да не оставяте нищо на случайността, а да планирате нещата по-внимателно. Не си поставяйте сложни задачи, в противен случай напразно ще се изморите и резултатът ще е минимален.

Близнаци 

Внимавайте какви задължения приемате, защото ще ви е трудно да спазвате всички споразумения. Вие сте в променливо настроение и сте склонни към раздразнителност и нервност, особено по отношение на вашите близки.

Рак 

Днес не бързайте и не си давайте зор в нещата, които правите. Това може да доведе до възникване на грешки. Дори да сте напълно уверени в своите решения, трябва да ги преразгледате още веднъж или по-добре да ги отложите за по-късно.

Лъв 

Не се изморявайте ненужно, като се захващате с толкова много задачи. Концентрирайте се върху настоящите ежедневни неща. Среща с близки приятели ще бъде много приятна и интелектуално стимулираща. Обърнете внимание на конструктивните идеи.

Дева 

Във всичко, което се опитвате да направите днес, има много неясноти и би било добре не само да проявите повече търпение, но и повече разбиране към хората около вас. Добре е да премервате думите си внимателно.

Везни 

Денят е емоционално наситен. Импулсивното реагиране на всичко усложнява отношенията с околните. Звездите ви съветват да не губите време за празни приказки, опитайте се да избягвате дълги спорове. Подходящ момент за символично сбогуване с елементите на миналото.

Скорпион 

Днес успешно ще се справите с всичко, но се старайте да не надценявате своите сили и възможности. Бъдете внимателни, ако пътувате – възможни неприятности по пътя. Проверете личните си документи и дали всичко е наред с автомобила.

Стрелец 

Избягвайте прекомерната проява на чувства, особено негативни, старайте се да бъдете по-дипломатични.Не сключвайте сега важни споразумения. Това време е по-подходящо за творчество или релаксация, отколкото за упорита работа.

Козирог 

Съсредоточете се изцяло върху постигането на кратки цели или задачи. Днес можете да срещнете стар познат, да намерите отдавна забравени неща. Някакъв малък успех в нещо ще повдигне настроението ви.

Водолей 

Днес ще е повече по вкуса ви тишината и спокойствието, затова е препоръчително да избягвате всякакви спорове, конфликти, да не обръщате внимание на коментарите по ваш адрес. Водете се от логиката, а не от емоции, когато вземате важни решения.

Риби

Избягвайте да влизате в конфликти и спорове с колегите си или с който и да е друг. Нужно е да сте по-дискретни и да упражнявате контрол над емоциите си. В никакъв случай не компенсирайте липсата на настроение с излишно хапване или пазаруване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари