Дневен Хороскоп за 16 Февруари 2016

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

Този вторник вие и Лъвове трябва да избягвате спорове с домашните, можете да им помогнете да се справят с проблемите си, да спечелите. Но на доста Овни хич няма да им е лесно да премълчават некоректност, грешки, нерядко огорчения. Все пак се владейте и ако имате финансова възможност – не се колебайте да подкрепяте хора в нужда. Иначе ще се капсулирате в свои неща.

Телец

Във вторник като Близнаците се пазете от спорове с близки, те обикновено ви подкрепят, но сега... Телците да анализират по-внимателно проблемите, няма да намерят решение веднага, но поне да не усложняват грижите си. При някои ситуацията е свързана с професионален риск, нови задачи няма да ги уплашат. Привличате подкрепа, ако търсите ново място, бъдете стриктни и търпеливи.

Близнаци

Във вторник вие и Телци избягвайте спорове с близки, нужна ви е помощ за осъществяване на идеи. Близнаците да анализират по-внимателно проблемите, няма да намерят веднага решение, но да не усложняват грижите си. При някои ситуацията е свързана с професионален риск, нови задачи няма да ги уплашат. Привличате подкрепа, ако търсите друго място, бъдете стриктни и търпеливи.

Рак

Спорен вторник, мнозина от знака са си планирали куп делови задачи, а трябва да се признае – идеите им са находчиви, привличат голям интерес. Ако Раците се занимават с обществена дейност, ще я разширят с предани съмишленици. Ако думата е за професионални изяви и финанси, вероятно правите вложения, които са полезни за успеха на екипа, придобивките ви растат, радват и другите.

Лъв

Този вторник внушавате и на Овни да избягват спорове с близки. Лъвовете да не се връщат към теми, които са ги вълнували в петък, изясняват как да вървят напред. Има хора в кръга ви, които упорстват да ви повлияят да се заемете с други неща, но вие няма да позволите, колкото и да ви изкушават с печалби, кариера. Самообладанието ви е голямо, ще отрезви и някои от събеседниците.

Дева

Труден вторник, днес пречките никнат една след друга, но едва ли следва да разчитате на голяма подкрепа от колеги, познати, близки. Девите да се стегнат за работа, а и да отварят очите си на четири, дребни пропуски ще влияят за дълго на изявите и печалбите им. Някои трябва да бъдат по-грижовни към здравето си, а други да търсят хора, от които могат да усвоят ценни умения.

Везни

Отново се връщате към теми от миналия четвъртък, дали не издребнявате? Везните да бъдат много внимателни към всяка нова информация и познанство, по тази линия може да дойде оферта или да им бъде подсказана изява, която ще донесе завидни печалби. Ако трябва да учите – ще учите, но свършеното ще е прецизно, а колегите ви ще предлагат помощ, привличате ги със своя чар.

Скорпион

Във вторник бързате за делови промени, но първо е редно да помислите за нови бизнес партньори, същото ще ви подскажат и Стрелци, Водолеи. Доста Скорпиони имат добри идеи, но се натъкват на съпротива в екипа си. Можете да актуализирате плана, да реорганизирате хората, работата ще тръгне по-успешно. Готови сте да поемете риск, не се съмнявате в успеха и печалбите.

Стрелец

Този вторник като Скорпиони и Водолеи се оглеждате за нови делови партньори, със стари отношенията са обтегнати. Стрелците имат амбициозни идеи, готови са и да учат допълнително, но да растат в кариерата. Ще имате оферти, търсете помощ от приятели, поне на първо време те ще са ви сигурна опора в екип. Ще съветвате и други да се готвят за промени, но ще слушат ли...

Козирог

Сега Риби ви настройват да подхождате творчески даже към рутинни служебни задачи. Само че дали Козирозите ще се вслушват в съвети, някои са с високо самочувствие. Скоро събитията ще ви убедят: близките са ви мислили доброто. Някои да бъдат по-грижовни към тонуса си, други да уреждат точно партньорски проблеми, за да не се налага по-късно да водят сериозни спорове.

Водолей

Във вторник вие и Стрелци подсказвате на Скорпиони да се огледат за нови делови партньори. Водолеите са доволни от хода на свои начинания, но да не забравят – имат и завистници. Те няма да ви отклонят от реализацията на идеи, ала все пак е уместно да стеснят кръга на сътрудници, съмишленици, в малък екип нещата са по-лесни. Ако обедините сили с любим, радостта ще е двойна.

Риби

Вторник кара вас и Козирози да търсите нови и смели решения на делови проблеми, такива тандеми ще бъдат доста ефективни. Група Риби разчитат на съдействие от влиятелни хора, ще получат съвет и услуги, ако ги убедят, че наистина сериозно ще действат по споделените намерения. Втори преодоляват здравословни и други пречки, вече могат да ускорят изпълнение на свои идеи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари