Дневен хороскоп за 15 октомври 2018

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Във вторник ще сте много амбицирани в работа или бизнес, от които очаквате бързо да получите пари или успех.

Това може да има връзка с някакъв еднодневен или почасов ангажимент, в който дори могат да бъдат включени и други хора от семейството ви. Събитие свързано с млада жена от кръга ви роднини може да бъде повод за тъга или разочарование. Младите мъже ще се сблъскат с транспортни или битови проблеми. Като цяло това ще бъде един благоприятен ден за голяма промяна, но за такава, за която обстоятелствата ще възникнат неочаквано днес. 

Овен

Вашите отношения с любимия човек може да изгубят всякакъв смисъл за вас. Тесните връзки с роднините и приятелите може да продължат и днес. Днес конкурентната борба е съвсем по силите ви.

Заплащайте своевременно сметките и данъците си. Възможна е неочаквана печалба във вид на намерени пари. Пожертвайте една десета от сумата за църквата.

Телец

По-добре е да проявите великодушие и да отстъпите в споровете с любимия човек. При общуването с околните проявявайте сдържаност и предпазливост, здравият смисъл ви помага да определите кой е приятел и кой враг.

Привързаност и невярно съждение могат да попречат за осъществяването на замислите. Странично влияние или лъжлива информация могат да доведат до финансови загуби.

Активните действия в сферата на професионалната дейност също може да повлекат след себе си финансови загуби или падане на авторитета.

Близнаци

Трябва да разчитате на това, че вашето обаяние намира отклик сред представителите на противоположния пол. Вероятно е някой още от сутринта да развали настроението ви за целия ден.

Доверете се на интуицията си във всички сфери на дейност. Свежите впечатления и усещания са ви нужни както никога досега. Не трябва да пестите от жизнено важните потребности.

Рак

Чувствата и личният живот на много Раци стават по-богати, а мислите – по-конкретни. Голяма е вероятността от обществено порицание, обиди и озлобление. У вас се появява желанието да работите и нараства активността ви.

Определете в каква насока да насочите усилията си. Може да ви бъде трудно да възстановите загубеното.

Лъв

Днес цялостността на вашата натура е чиста измама. Любимият ви човек може да се разочарова от вас. В отношенията си с близките не се поддавайте на емоциите и не говорете с повишен тон.

Не ви се препоръчва да започвате нови начинания, а трябва да продължите работата над прекъснатия проект, тъй като може да имате от него изгода, финансовото ви положение е нестабилно.

Дева

Неочаквани препятствия и прегради може да отдалечат реализирането на замисленото за неопределено бъдеще. Днес са възможни неуредици в семейния живот на Девите.

Някои пропуски или грешки заставят представителите на този знак да се потопят до шия в работата си. Възможна е несдържаност и желание бързо да получите резултати от работата.

Везни

Бъдещето се вижда отчетливо и околните са изпълнени с внимание и грижи към вас – какво може повече да се желае? Използвайте този ден за натрупването на енергия. В близко време тя може да ви е необходима за защита на постигнатото.

Обективните условия може да бъдат успешни за реализирането на дълго разработваните идеи и планове. Успехът е възможен само при поддръжка и ръководството на опитни хора.

Скорпион

Възможно е отърсването от много илюзии в любовта. Възможно е преживяванията през изминалите два месеца да са научили Скорпионите на много неща. Най-доброто средство против самотата е грижата а някого, дори и за бездомно животно.

Много Скорпиони са способни да пренасят образа на врага върху нищо неподозиращия или върху колегата си.

Стрелец

Стрелците днес чувстват желание за промени, нови впечатления и нови познанства. Този ден е неблагоприятен за разрешаването на спорни неща и съдебни процеси – изходът може да бъде непредсказуем.

Постарайте се да не се нагърбвате с непосилни натоварвания и да не поставяте пред себе си глобални задачи. Разпределете ги.

Не е изключено появяването на свежи идеи, но те засега няма да ви позволят да намерите нови източници на доходи.

Козирог

Разкрийте душата си пред човека, който ви е скъп. Наградата за това е усещането за щастие. Старайте се да не се нагърбвате с непосилни неща. В работата ви са възможни всякакъв род грешки и недоразумения.

Звездите препоръчват активно да защитавате финансовите си интереси, тъй като ходът на събитията може да се развие и не във ваша полза.

Водолей

Обзетите от рисковани идеи влюбени Водолеи, при които е ясно изразена творческата индивидуалност, се опитват да осигурят за себе си и любимия си човек необикновени условия за живот.

Възможни са остри сблъсъци с околните. В резултат от събитията през този ден може да загубите свои съмишленици и предани вам хора.

Не взимайте никакви важни решения и сериозни задължения. При мнозина може да рухнат смелите планове и да се окажат губещи идеи и разработки.

Риби

Не трябва да се колебаете при взимането дори и на най-рискованите решения в личния си живот. Всичко замислено от вас продължава да се осъществява, но дълбоко в душата си много Риби започват да усещат недоволство от себе си и околните.

Днес Рибите могат да преуспеят в начинанията си и затова смело се захващайте за всяко нещо. Материалната отговорност, която лежи на плещите ви, може да се окаже твърде тежка за вас.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари