Дневен хороскоп за 14 ноември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Бъдете сдържани в отношенията си и не показвайте емоции - в противен случай може да се провалите и да съжалявате.

Силни сте и ще успеете да обърнете в своя полза случващото се. Не давайте ежедневните неразбории да помрачат настроението ви. В първите дни може още да усещате по-трудните звездни влияния и да се чудите как да съвместявате отделните задачи и ангажименти, но има голяма вероятност по-нататък през месеца да изпитате облекчение – не само откъм работа, но и що се отнася до душевните ви преживявания. Може да си поставите и по-важни задачи, Планирайте деловите си ангажименти за по-дълъг период.

ОВЕН

Когато големите спорят, малките страдат. Старайте се да не влизате в конфликти, да не се включвате в колегиалните разправии и разговори, които може да Ви провокират и поставят в неприятна ситуация. Утрешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение,то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. При част от вас денят е подходящ за по-сериозна работа, особено ако става дума за сметки, изчисляване и други подобни. Стремите се към много, но за да го постигнете ще трябва да отиграете правилно всяка една ситуация.

ТЕЛЕЦ

Очаквайте положителни промени. Оставете всичко да се развие от самосебе си - следвате ли тези няколко кратки правила, всичко ще се подрежда плавно. Онези от Телците, които са по-настоятелни в желанието си да осъществят намеренията си, ще се сблъскат с пречки, но те ще се окажат преодолими. Като цяло мнозина от вас утре ще се чувствате в свои води. Ако обаче във връзката равнопоставеността липсва и някой се опитва да доминира или да ограничава другия, не е изключено да си имате разногласия с половинката.

БЛИЗНАЦИ

Утре вечер не оставайте сами, бъдете с тези, които обичате и ви обичат. Утре може да Ви позвъни човек, който може да обърне Вашия личен живот с краката нагоре и да извърти много качествен номер на Вашия любим човек. Изгаряща страст Ви заплашва, затова мислете и с главата си. Дори за някои неща да сте на прав път и намеренията ви да са добри, пак има риск да срещнете препятствия или всичко да се случва прекалено бавно. Дръжте се в ръце, защото нещата изискват лавиране между трудни характери.

РАК

Вторник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Силата на утрешния ден е във възможността да видите някого в истинската му светлина, да свалите маските, да предприемете разчистващи и прочистващи процедури и дейности. Възможно е съвсем скоро отново да се върнете към своите проблеми. Утрешният ден е колоритен, свързан с изразителна комуникация във взаимоотношенията с хората от обкръжението. Периодът е подходящ да изпратите автобиография или да се явите на интервю, но имайте предвид, че е добре да се задействате в началото на месеца – след 18-ти има много по-малка вероятност да постигнете успех и да поемете по нова посока.

ЛЪВ

Въздържайте се от активни инициативи, постарайте се с минимални средства и вложения да постигнете максимума в създалата се ситуация. Мнозина от Вас ще спечелят, ако посветят утрешния ден си на изкуството. Внимавайте като се движите по улиците. Също така обърнете много голямо внимание на документацията си - има нещо, което не е наред и което може да стане причина, ако не се коригира навреме, да доведе до големи магериални загуби. Постарайте се да вложите разум в отношенията с околните.

ДЕВА

Утре си позволете да се доверите на Съдбата и й поръчайте каквото ви е нужно. Важното и неотложното свършете до обяд. Преживявате приятни мигове. Утрешният ден ще Ви гарантира признание и успехи на работното място, ако сте наясно какво искате да постигнете и сте коректни към колегите си. Стари обещания напомнят за себе си, това ви кара да се почувствате задължени и колкото и да не ви се иска да изпълните обещаното.

ВЕЗНИ

Пренасяте проблемите от дома на работното място и обратно. Приятна среща ще Ви помогне да разберете колко важни са споделените мигове. Утрешния ден предоставя условия за по-пълна реализация на делови цели и въпроси от материално естество. Не се доверявайте на мъж, който се мъчи да внесе напрежение и да превърне бизнеса ви в нещо хаотично. Жените са невероятно обаятелни и притегателни, на тях може да им бъдат оказвани знаци на внимание и да им бъдат правени предложения за финансова и материална подкрепа.

СКОРПИОН

Не забравяйте,че всичко трябва да е с мярка и да ви доставя удоволствие. От сутринта сте без настроение. Ще доказвате качества и добра подготвеност. Няма да ви липсва възможност да се отпуснете. Внимавайте, дръжте нещата под контрол.

СТРЕЛЕЦ

Нараства дарбата Ви да убеждавате и сексуалният ви потенциал. На всяка цена обмислете направените Ви делови предложения. За вас ноември ще бъде емоционален месец, що се отнася до личния живот. Не решавайте делови въпроси на маса. Лъжлива информация, капани на недоброжелатели или вашето нежелание да се съобразявате със здравия разум може да ви попречат да се възползвате от благоприятна възможност.

КОЗИРОГ

С еднаква отговорност ще се отнесете към работата, семейните задължения и личните си предпочитания. Не пропускайте в утрешния ден да извървите мъчителния път на преговорите и до вечерта да сключите договорите, осигуряващи ви предимства и възможности. Очаквайте приятни сюрпризи и изненади. Вторник ще е доста хубав ден за Козирозите. Мъжете от зодията са претрупани със служебни или домашни задължения ремонти, благоустрояване и пр.

ВОДОЛЕЙ

Утре е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Не се опитвайте да накарате себе си или хората, с които работите или са около Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Неврите, които имате май сами си ги създавате. Опитайте да правите нещата по-спокойно. Целеустременост и съсредоточеност върху важните неща и главните цели ви помагат да се справите с всичко.

РИБИ

Сега е моментът да се развихрите и да извадите на преден план най-доброто, на което сте способни - това ще Ви помогне не просто да светите, ами направо да блестите. Утрешният ден ще е чудесен за уреждане на финансови взаимоотношения или на имотни въпроси. В началото на утрешния ден много ще се вълнувате и ще преживявате, но само няколко часа по-късно ще започнете да гледате философски на нещата. Трябва сериозно да се замислите накъде вървите и дали да продължавате сами оттук нататък. Благоприятно е установяването на нови отношения, не променяйте привичния ход на нещата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари