Дневен Хороскоп за 14 Март 2016

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

Този понеделник не е най-щедър на шансове за изява и печалби, но все пак равносметката ви е положителна. Доста Овни се притесняват, че не напредват в работата си, ала идват и предложения за нови екипи и позиция. Вие ще си прецените да приемате ли промяната, някои имат нужда от по-дълъг отдих, възстановяване. Други искат първо да изяснят и оздравят отношенията вкъщи.

Телец

В понеделник не сте в най-силна делова позиция, успехи, похвали и печалби не бързат да ви радват. Телците няма да се откажат от ангажиментите, които са поели, а са и сигурни в подкрепа на роднини, приятели. Ще се справите с пречките в професионалната сфера, уменията и упорството ви са несъмнени, ще привлечете и нови симпатии от околните, занапред ще помагат с желание.

Близнаци

В началото на седмицата вие и Лъвове имате за изясняване важни въпроси, май гоните големи амбиции. Близнаците да не се връщат към стари спорове и опоненти с лошо, няма за кога да разчистват забравени сметки. Други искат да блеснат със сила, влияние, находчиви идеи, но да не се вкарат в неприятна ситуация. Гледайте си задълженията, приносът ви няма да остане незабелязан.

Рак

За понеделник имате доста задачи в работата, а пречките не са за подценяване. Раците да упорстват, но да не демонстрират сила и особено ако по някакви въпроси в екипа възникват спорове. Имате достатъчно влиятелни покровители, ще ви помогнат да се справите с проблемите, обаче трябва да избегнете завист и интриги. Ако колега ви е пренебрегвал, ще се увери, че е допускал грешка...

Лъв

В понеделник трябва да изясните делови въпроси като Близнаци, някои ще уредите по административен път. Лъвовете ще внушават и на Деви да действат оперативно, служебните задачи не са за отлагане, макар че колегите още не са на работна вълна. С такт ще напомните задълженията на част от екипа, а ако ви отговорят с некоректност, имате и други средства. Внимавайте с техниката.

Дева

Този понеделник като Лъвовете трябва да уреждате административни и финансови въпроси, но по-внимателно. Част от Девите са ентусиазирани от свои идеи, не са лоши, ала следва да се реализират с точен разчет за харчове, с добра организация. Търсете хора за работата, а не обратното, и ще бъдете сигурни във високия резултат. Клюки и завист няма да навредят на коректните.

Везни

В началото на седмицата Козирози ви подтикват да бъдете по-взискателни към колеги и бизнес партньори. Везните да се мобилизират, околните много са им обещавали, но в решаващи моменти отговорността пада само на техен гръб. Е, ще се справите, макар с повече напрежение, няма да си пилеете времето в празни приказки. Не надценявайте приноса си, просто покажете способности...

Скорпион

Започва напрегната седмица и като Водолеите трябва да избягване поемане на допълнителни ангажименти, претоварване. Ако шефът иска идеи за работа, Скорпионите добре да се подготвят, промени проформа няма да минат, даже може да донесат още ядове. С млади колеги в екип ви е по-леко, от възрастни и особено дами са вероятни неприятности. Мислете и за тях, не само за купона.

Стрелец

В понеделник може да не ви остане много време за лични и домашни неща, вниманието ви е насочено в работата. Друг въпрос, че начинания на Стрелците зависят от благосклонността на шефове, влиятелни партньори, може и роднини да им съдействат с препоръки. Омайвате клиенти и колеги с любезност, идват хубави изненади. Не се впускайте във флирт и купони, не е време за авантюри.

Козирог

Този понеделник сте готови да критикувате околните за работата им, и Везни заразявате с настроението. До сряда влиянията се запазват, Козирозите да овладеят желанието за забележки, другите не винаги ги приемат добре. Днес отстъпете малко, спестете си ядове, после ще затегнете дисциплината в екипа, самата дейност иска оперативност и качество. Доволни сте от избор в любовта.

Водолей

В понеделник вие и Скорпиони трябва да избягвате претоварване с делови ангажименти, макар че амбиции и умения не ви липсват. Група Водолеи са склонни да поемат нови и нови ангажименти, разчитат на подкрепа от близки, но работата е оперативна и може да допуснат грешки, неизпипани детайли. Я си преценете силите. Дамите флиртуват умело, дали изборът им е сполучлив...

Риби

Започва нова седмица, но вие се връщате към делови уговорки от петък, нали търсехте съмишленици, партньори. Рибите имат идеи, а околните се отнасят сериозно към плана им и ще помагат с желание. Ако са по-възрастни или по-опитни, приемете с радост това участие, ще научите важни неща за занаята си. Другите пък харесват новаторския ви подход, умението да общувате, идеите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари