Дневен хороскоп за 14 декември 2022

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Сряда ще бъде благоприятен ден за развлечения и благотворителна дейност

Влиянията, на които ще бъдете подложени в сряда могат да затруднят мотивацията или ентусиазма ви за каквото и да било, особено ако сте натоварени с някаква тежка работа. Освен че ще сте апатични към отговорна работа, днес също може да бъдете по-податливи на някои психологически или здравословни проблеми.

В сряда събития или други хора могат да причинят объркване и разочарование в ежедневните ви дела. Може да се чувствате несигурни, виновни или да се извинявате за неща, за които всъщност нямате вина. Тези от вас, които днес ще са склонни да виждат само на най-доброто в хората определено ще имат по-голям шанс да преживеят неприятно разочарование. Прекаленото идеализиране и лековерност могат да доведат до загуба, скандал или възникване на някаква клевета. За да се противопоставите на измамните влияния на тези влияния, трябва да запазите стабилност във всяко едно отношение.

Това не е най-доброто време за действия свързани с бизнес сделки или преговори (или поне бъдете максимално внимателни и предпазливи). Хипохондрията е друг проблем, с който може да се наложи да се справите през този ден. Този ден не е най-доброто време за медицински тестове или операция поради повишената чувствителност към инфекции, както и поради отслабената ви жизненост и липсата на достатъчно възстановителни сили.

Здравословните проблеми днес ще бъдат трудни за диагностициране или може да бъде направена погрешна диагноза.

Личните отношения през този ден могат да бъдат обект на нечестност и измама. Тайните ще бъдат по-трудни за пазене и по-трудни за разкриване. Сряда ще бъде по-благоприятен ден за развлечения, за благотворителна дейност и участие в някакви социални каузи.

Овен

Сряда бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си.

Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Утре Овните ще действат активно и с подчертано усърдие по деловите си цели и задачи. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Телец

Сряда е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Телците. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани.

Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари.

Бъдете внимателни в избора на партньори. Въздържайте се от необмислени постъпки и реакции и се посветете изцяло на работата си. Намерете начин да се отпуснете.

Близнаци

Утрешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие.

Утрешният ден ще е идеален за изява на тези от вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Бъдете оптимисти.

Рак

Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Сряда не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби.

Утре обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. сряда посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Щадете себе си и по-малко мислете за работа утре. Утре просто е такъв ден.

Лъв

В сряда не се претоварвайте. И Лъвовете разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. През сряда внимавайте да не възникне неразбирателство в партньорските Ви взаимоотношения.

Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Бъдете деликатни, но твърди.

Дева

Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. В утрешния ден Ви очакват нови предложения. Не бързате да инвестирате получените пари. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.

Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Не предявявайте прекалено високи изисквания на работното място. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Бъдете борбени.

Везни

В сряда заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си.

Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове.

Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Ангажираността Ви с бизнес и служебни задачи е не по-малко важна, а често и основна за вас. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Скорпион

Сряда е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Късметът е с Вас и в любовта. Благодатен и плодоносен, сряда предоставя на Скорпионите значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Утрешният ден ще позволява да уговорите нови сделки. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора.

Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Бъдете оптимисти.

Стрелец

Сряда е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари.

Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. сряда посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици.

Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за работа или контакти с чужденци, както и за срещи с приятели. Намерете начин да се отпуснете.

Козирог

Утрешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. През сряда ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си.

В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Може да обърнете по-голямо внимание на работата, свързана с финансови институции, с кредити и заеми. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Водолей

Бъдете отговорни към своите постъпки. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Предстоят Ви много задачи, затова ще пристъпите делово към работа и по-малко ще се впечатлявате от приказките на другите.

Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Намерете начин да се отпуснете.

Риби

Сряда – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. В сряда може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. С лекота ще успеете да промените начина си на работа. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви.

Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Бъдете деликатни, но твърди.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари