Дневен хороскоп за 13 май 2020

1
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Сряда е ден, в който ще трябва да фокусирате вниманието си върху тези неща от живота, от които зависи вашата емоционална и психическа стабилност.

Ако това е вашата работа, вложете цялата си енергия там. Ако това е вашето семейство, постарайте се всеки да се чувства днес удобно в дома ви, където от вас ще зависи да има хармония и мир. Ако това е вашето здраве, изпълнявайте стриктно съветите на лекарите и ако трябва променете начина си на живот. Това е ден за стабилизиране, но всичко ще се случи само благодарение на вашата воля и сериозна ангажираност.

Днес не е време за разпиляване на енергия, ресурси или време. Ценете това, което вече сте постигнали и което живота ви е дал. 

Овен

Обичате да доставяте на любимите хора удоволствие. Припомнете им отново на какво сте способни. Не правете непредвидени финансови разходи. Ако можете ги сведете до минимум. Възможно е да ви измъчва главоболие.

Телец 

Ако някой в нещо ви обвинява, значи имате сериозен повод да се замислите над това. Особено, ако обвиненията не са лишени от основание. В интимен план сте прекалено чувствителни днес.

Близнаци 

През днешния ден ще ви е трудно да се задържите на едно място. Постарайте се да не бъдете твърде разхвърляни в действията си. Незначително недоразумение не е достатъчен повод да изпадате в истерия.

Рак 

Късметът днес ще е променлива величина за вас. Трябва само да постоянствате и целенасочено да се трудите за вашите желания. Възможно е върху взаимоотношенията ви да легне сянката на лъжата.

Лъв 

Поначало днес ще бъдете с нисък жизнен тонус, но внезапен заряд от енергия ще получите точно, когато имате нужда от нея. Рейтингът на вашата популярност може да се вдигне неимоверно.

Дева

Ще дадете воля на обзелото ви нетърпение. Вместо това, много по-добре е да го преобразувате в полезна енергия. Изборът обаче си е ваш. В областта на личния живот сте зациклили върху собствените си чувства.

Везни

Днешният ден предразполага към спонтанни решения. Появява се и желание за развлечение. Не си отказвайте нищо такова. Отдайте се с освободено сърце на това приятно занимание.

Скорпион 

Трудно ще се съсредоточавате през днешния ден, но ще ви се налага. Интимността с точно определен партньор ще ви донесе голямо удоволствие. Заради вас ще се постарае достатъчно и ще даде всичко от себе си.

Стрелец 

Преди да започнете каквото и да е, проверете първо силата и посоката на вятъра. Може да ви отнесе не съвсем, където трябва. Нараства природното ви обаяние и магнетично излъчване, и ще създавате добро впечатление у околните.

Козирог 

Палитрата на вашите чувства ще бъде твърде разнообразна днес. Проявата на високомерно отношение към колегите и околните въобще, може да предизвика всеобщо неодобрение към вас.

Водолей 

Днес ще бъдете обкръжени от топла атмосфера и ще бъдете в центъра на вниманието, което дори може да ви дойде в повече. Може да влезете в ролята на обществен защитник и да се чувствате като избраници на съдбата.

Риби 

Тишина и спокойствие - ето какво не ви достига днес, а организмът ви се стреми с всичка сила към тях. Възможно е да преживеете неприятна среща или случка и ще ви останат неприятни впечатления до края на деня.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари