Дневен хороскоп за 13 май 2023

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Близнаци - опитайте се да стоите далеч от тълпата, Везни - имате нужда от духовно привличане, Риби можете да мечтаете за бъдещето цял ден, без да искате

Овен

Днес ще можете да предвидите какво може да се случи и това, което виждате, може да не ви хареса. Дали проблемът е в реалното състояние на нещата или във вашето възприемане на реалността? Фактът, че събитията няма да се развият по вашия сценарий, не означава, че резултатът със сигурност ще бъде отрицателен. Опитайте се да бъдете по-позитивни към новините, които чувате. Има и добра страна на това, което се случва и ако се опитате малко, определено ще я намерите. Погледнете с нов поглед всичко, което ще се случи днес.

Любов: Днес ще бъде доста трудно за любимия човек да ви убеди, че не се справяте най-добре и е по-добре да се придържате към друга стратегия на поведение в подобни ситуации. Рано или късно обаче ще успее. Вашите умения за хора ще бъдат тествани днес. Възползвайте се от тази възможност, за да опознаете по-добре нови хора. Слушайте и говорете с искрен интерес. Не позволявайте на различията в мненията да пречат на една връзка.

Здраве: Вашето здраве ще бъде повлияно от Слънцето и Меркурий, така че можете да очаквате да сте в страхотна форма. Уви, това не е вярно за всички: в някои случаи влиянието на Нептун може да повлияе негативно на душевното състояние, ще бъдете склонни към мрачни настроения. Време е да се обградите с енергични хора, които ще ви помогнат да не се обезсърчите.

Бизнес: Изглежда, че никой около вас не забелязва промените, които сте направили в обичайната си рутина, но в действителност това не е толкова важно. Основното нещо е да знаете за тези промени. А всички останали могат просто да се възхищават на крайните резултати от вашите усилия.

Телец

Отношението ви към другите сега е много положително и това ще ви помогне да спечелите борбата за власт, в която сте въвлечени. Може да е обикновен спор за дистанционно управление на телевизор с членове на домакинството или може да е въпрос кой получава повишение на работа. Като мислите положително за опонентите си, вие ги печелите, което прави възможно да ги убедите да ви дадат това, от което се нуждаете. Това не е никаква манипулация, а обикновено уважение. Демонстрирайки го по отношение на другите, вие предизвиквате реципрочно чувство към себе си.

Любов: Телците днес вероятно осъзнават от първа ръка какво е пълен хаос и ужасно объркване. Възможно е някой рафт в къщата да се срути или водопровод да се спука. За всеки случай проверете целостта на крановете и куплунзите и наблюдавайте внимателно децата и домашните любимци - каквото и да са направили. Вашата консервативна натура днес може да влезе в открит конфликт с пищния Водолей. Вместо да се забърквате в неприятен скандал, напишете всичките си оплаквания на хартия, за да ги проучите по-късно, когато се успокоите.

Здраве: Нептун няма да ви остави да седите неподвижни нито за минута! Занимавайте се със спорт - както нищо друго, това помага да насочите енергията в градивна посока. В здраво тяло здрав дух! В тренировките трябва да се набляга не толкова на интензивността, а на редовността. Започнете да тренирате сега, без да чакате празниците!

Бизнес: Направете всичко възможно да опознаете колегите си малко по-добре. Благодарение на това ще ви бъде много по-лесно да работите с тях, а работният ви ден ще протича много гладко и успешно.

Близнаци

Опитайте се да стоите далеч от тълпата днес. Отидете на дълга разходка сами. Оставете мислите си свободни - в резултат на това ще можете да научите много за себе си. Сега е моментът да се отдадете на дълбок размисъл. Нещо в живота ви изисква голямо внимание и вие сте отлагали този въпрос твърде дълго. Да говорите за проблема с някой друг може да не е лоша идея, но всички необходими отговори вече са някъде във вас.

Любов: Днес най-малките братя ще изискват максимално внимание. Освен това това може да се отнася както за по-малки братя, така и за домашни любимци - от риба до опитомен тигър. Не бъдете твърде строги с тях - те, разбира се, са нещастни същества, но в никакъв случай безнадеждни. Само защото сте интелектуалец, не означава, че трябва да се държите като новостарт. Интелигентността е секси, когато демонстрирате знанията си без помпозност и патос. Направете кръстословица или играйте викторина. Дайте на своя гений секси усещането, което му липсва.

Здраве: Ще сте склонни да изисквате твърде много от себе си, което няма да се отрази най-добре на вашето благосъстояние. Не забравяйте, че има граници, които е по-добре да не преминавате! Не изисквайте твърде много от тялото си. Опитайте се да спите достатъчно.

Бизнес: Запомнете: сътрудничеството с други хора включва взаимни усилия. Вие наистина обичате да помагате на колегите си, но те трябва да ви отговарят по същия начин. Приемете помощта им и им дайте възможност да се почувстват и те нужни и отзивчиви хора.

Рак

Може да имате чувството, че си блъскате главата в стената - някой във връзката, с когото се опитвате да разчупите леда, остава студен. Вие показвате максимална топлина и чар, а този човек продължава да се държи необвързано. Какво да правя? Не приемайте лично поведението на другия. Може би този човек просто няма време да общува сега. Изчакайте малко, но междувременно говорете с други хора.

Любов: Днес вашият любим човек спешно ще трябва да свърши няколко неотложни дела, така че известно време няма да зависи от вас. Не се обиждайте и не се опитвайте да подредите нещата: щом нещата се уредят, ще стане напълно ваше. Виждането на светлото в другите хора ви помага да запазите положителен поглед върху света дори в най-мрачните си моменти. Лесно можете да затънете в негативизъм, ако нещата не вървят както искате. Но разбирането, че във всеки има нещо добро, ще ви помогне да преживеете дори най-неприятните моменти.

Здраве: Здравето ви ще бъде повлияно от Сатурн, който няма да прости пренебрегването на здравословния начин на живот. Опитайте се да се храните правилно, спортувайте и тогава всичко ще бъде наред.

Бизнес: Импулсивните необмислени решения и действия никога не предвещават добро за нас. Затова се опитайте да се държите под контрол, когато ситуацията в офиса ви се нажежи до краен предел.

Лъв

Неочаквано се оказвате в светлината на прожекторите днес, трябва да се радвате на това. Всякакъв сценичен страх е напълно неоснователен, тъй като публиката ви ще бъде изключително възприемчива. Преди всичко запазете хладнокръвие. Всички ви подкрепят и вие можете да черпите необходимата сила, за да направите впечатление, от положителната енергия около вас. Не е лесно за сърцето ви да направи избор – споделете тази дилема с някой, който не познава миналото ви и получете свежо мнение.

Любов: Разбира се, мечтаете да бъдете разбрани от половин дума и мислите ви да се четат в очите ви. За съжаление това не е възможно. Както и да е, днес. Затова ще трябва ясно, пълно и разбираемо да формулирате своите претенции и желания. В противен случай кавгите днес са неизбежни. Настъпи моментът за решителни и активни действия на любовния фронт в живота ви. Съберете смелост и изпратете съобщение до човека, чийто профил в сайта за запознанства ви се стори интригуващ и интересен. Основното е да не превръщате комуникацията си с него в монолог и да слушате внимателно какво ще ви разкаже.

Здраве: Успокояващите аспекти на Сатурн ще внесат известно спокойствие в забързания ритъм на настоящия ви живот. Използвайте момента, за да презаредите батериите си, защото не можете да живеете в постоянно напрежение.

Бизнес: Разбира се, работата в тясно сътрудничество с колеги може много да улесни изпълнението на задълженията и задачите, които са ви възложени, но все пак трябва да помните, че не винаги можете да разчитате на помощта на вашите колеги за всичко. Проявете самодостатъчност и поемете най-важните и отговорни проекти.

Дева

Поставете си цел, която не е твърде трудна, която може да доведе до страхотни резултати, и започнете с вашата среда. Например, разгледайте по-отблизо дома си и намерете начин да реорганизирате пространството. Почистването на всичко, което ви пречи носи огромно чувство на удовлетворение и освен това не изисква много умствени усилия. Дайте почивка на мозъка си, докато почиствате къщата. Помолете вашия партньор или членове на домакинството за помощ и можете да се възползвате не само от тяхното физическо участие, но и от техните идеи.

Любов: Днес ще откриете за себе си една истина, която отдавна се смята за очевидна и разбираема за всички. Любимият ви обаче ще се зарадва на откритието ви заедно с вас, а може би дори повече от вас. Опитайте се да запомните какво ще ви бъде разкрито в този ден, за да го използвате в бъдеще. Днес можете да намерите ред в хаоса. Понякога намираме решения на тревожните си проблеми в хаотична смесица от идеи. Черпете вдъхновение от вихъра на дейността около вас. Нека умът ви сам неволно се натъкне на отговора, който търсите.

Здраве: Вашето здраве ще бъде повлияно от Марс, така че сега е моментът да започнете да спортувате. Тренирайте във фитнеса или в лоното на природата, разхождайте се повече. И ако нещо не върви добре, не губете енергията си: по-добре е спокойно да претеглите всичко отново и да дадете приоритет. Така че можете да намерите най-доброто използване на вашата енергия.

Бизнес: Ако сте уморени от стагнация на едно място, тогава просто съберете смелост и направете решителна крачка към постигане на желаните кариерни цели. Реализирането на вашите амбиции не е толкова трудно, колкото си мислите. Единственото нещо, което може да ви попречи да направите това, е собственият ви страх. Победете го и със сигурност ще сбъднете всичките си мечти.

Везни

Вече знаете, че само интелектуалната връзка може да се превърне в солидна основа за истински взаимоотношения, независимо какви са те - романтични, приятелски или бизнес. Споделянето на идеи и обсъждането на неща, за които събеседниците имат различни мнения е много интересно и помага да се опознаем по-добре. Затова стойте далеч от хора, които не търсят дълбоки взаимоотношения, а искат само да се срещат по-често. Имате нужда от духовно привличане.

Любов: Днес вашият любим човек много ще иска да ви прегръща, гали и никога да не ви пуска никъде, но това може да бъде доста проблематично, защото неговата гордост или срамежливост, или пълната ви заетост ще ви попречат. Може би си струва да избутате всичко настрана за известно време? Днес ви е лесно да се разбирате с други хора. В отношенията с настоящото хоби цари специална хармония. Приложете уменията си за флирт на практика и вижте до какво може да доведе това. Ще усетите кога се заражда по-дълбока връзка.

Здраве: Ако сте преуморени и нервни, вземете мерки: дайте си малко почивка, за предпочитане в лоното на природата. Навременната пауза ще ви помогне да завършите работата, която сте започнали, по-рано. От друга страна, не се натоварвайте прекалено много с работа или лични дейности. Давайте по-малко време на другите, посветете повече на себе си.

Бизнес: Ще имате остър конфликт в работата между закоравели консерватори и най-радикално настроените служители във вашия офис. Ако не искате да понесете никакви загуби по време на тази конфронтация, тогава вероятно ще е по-добре за вас да си вземете почивен ден и просто да изчакате тази буря.

Скорпион

Днес е ден на противоположни идеи и мнения, което може да предизвика напрежение в отношенията със семейството, но ще заздрави връзките с приятели и познати. Нищо не събужда емоциите ви така, както разгорещена дискусия с много приятен събеседник. Така че не се колебайте да се намесвате в спорове с другите. Дори това да предизвика негодувание у някой от роднините, поне ще разберете как се чувстват наистина.

Любов: Бъдете внимателни и не правете неразумни, рисковани стъпки, дори ако вашата сродна душа ще бъде с ръце и крака за тях. Днес не е най-добрият ден да поемате рискове и да продължите по пътя на любовта. По-добре е да стоите заедно за известно време там, където сте, да се възхищавате на спокойствието и блясъка около вас. Поради неочаквани емоционални изблици може да изглеждате като дете за някой нов човек. Мислете преди да говорите, особено по време на оживена дискусия. Вашата страстна гледна точка ще впечатли другия човек само ако останете спокойни, събрани и хладни.

Здраве: Здравето ви ще бъде повлияно от Уран, което означава, че няма да отнемате сили и енергия. След ползотворен работен ден ще можете да спортувате и да се забавлявате активно, без да се чувствате уморени. Не забравяйте обаче, че тялото ви не е от желязо. Погрижи се за него.

Бизнес: Абсолютно всички служители на вашия офис искат да печелят пари, но вие и те сте свикнали да се ръководите от малко по-различни подходи към правенето на бизнес. Вие разчитате на интуицията и инстинкта си, докато вашите колеги се опитват да останат разумни и рационални. Направете всичко възможно да постигнете компромис по този въпрос.

Стрелец

Добрата новина за вас е, че сега сте в началото на значителна промяна в себе си. Лошата новина е, че днес може да се чувствате несигурни относно желанията си. Няма да ви липсват опции, но нито една от тях няма да предизвика голям интерес. Може да изглежда странно да започнете промени в себе си с такава несигурност, но не се отказвайте. След като разберете добре възможностите, които се отварят пред вас, процесът на промяна ще започне сам.

Любов: Днес за вас е много важно да направите всичко за любимия безкористно, без да очаквате нищо в замяна, без да молите, без да изисквате. Опитайте се да бъдете абсолютен, 100% алтруист - и ще видите как връзката с вашата сродна душа ще се промени към по-добро. Лесно можете да впечатлите други хора, ако спрете да играете върховно остроумие и просто бъдете себе си. Няма нужда от излишна театралност, ако собствената ви природа вече е достатъчно интересна. Нека вашето истинско аз блесне.

Здраве: Вашето здраве ще бъде повлияно главно от Юпитер. Това е благоприятно светило като цяло, обещаващо добра форма - при условие, че водите здравословен начин на живот. Но тук е проблемът! Влиянието на Юпитер може да ви лиши от чувство за мярка.

Бизнес: Ще бъдете посетени от ярка новаторска идея, която ще ви помогне да изпълните офиса си с вдъхновение и ентусиазъм. Споделете го с вашите колеги и вижте докъде води.

Козирог

Ако изглежда, че имате нужда от промяна в живота си, значи е така. Веднага щом има желание да се разклатят нещата, става невъзможно да продължите да правите всичко по стария начин - така че няма да постигнете никакъв резултат. Въпреки това можете да се отпуснете - изобщо не се нуждаете от драстични промени. Просто трябва да са достатъчно големи, за да се виждат с просто око. Пример за действие, което ще доведе до значителни резултати, може дори да бъде премахването на пържени храни или решението да спестите малко повече пари.

Любов: Днес не бива да предявявате прекалено много претенции към любимия човек. Такива действия няма да завършат с нищо добро, освен с качествена кавга. Ако искате да успеете, бъдете нежни, но упорити. Спомнете си натрапчивостта и грациозността на котката. Срещата ви може да не мине толкова добре, колкото сте планирали, но това не означава, че трябва да се откажете. Всеки прави грешки, когато е нервен. Бъдете добри към себе си и се отпуснете. Помнете, че срещите са за забавление, а не за напрегнати кастинги.

Здраве: Слънцето и Меркурий, двамата господари на жизнената енергия, ще формират благоприятни аспекти. Това означава, че ще бъдете пълни с енергия и много оптимистични. Трябва само да се вземе предвид влиянието на Уран и Венера, което допринася за кожни проблеми. Нищо сериозно обаче.

Бизнес: Отново ще възникне борба за власт между вас и ваш близък човек. Този дребен конфликт очевидно не си струва да прекъсвате отношенията с този човек заради него, така че бъдете малко по-гъвкави в отношенията с него и той ще ви отговори по същия начин.

Водолей

Някой днес ще ви намери много привлекателен човек, но за съжаление може да се окаже някой, когото вие не намирате за привлекателен. Приемете комплимента с достойнство и продължете напред! Няма нужда да обръщате много внимание на хора, които не ви интересуват. Освен това може да подведе събеседника ви и да нарани чувствата му, но това ли искате? Ако някой ви каже нещо хубаво, отговорете с благодарност. Не дължите нищо друго на този човек.

Любов: Днес звездите ви препоръчват да направите малък подарък на любимия човек. Нека не ви струва много пари и много умствени разходи. Основното нещо е вашата сродна душа да почувства, че я помнят и са готови да ѝ дадат приятни дрънкулки и без празник или друга причина. Вашата красива енергия ще зареди с енергия всеки, който срещнете днес. Вашият ентусиазъм ще бъде заразителен. Споделете усърдието си с някой, когото бихте искали да опознаете по-добре.

Здраве: Ще можете да водите здравословен начин на живот и да се храните правилно, не на последно място благодарение на подкрепата на Сатурн. В същото време това светило може да ви направи лесна жертва на преумора, така че внимавайте да не се натоварвате прекалено много. Освен това съществува риск от заразяване с инфекция.

Бизнес: Вашата способност бързо да схващате нови вярвания и идеи ви помага бързо да установявате контакти с нови хора - включително нови служители във вашата компания. Днес обаче ще се срещнете с някакъв необичаен човек, чийто мозък ще бъде още по-сложен от вашия.

Риби

Можете да мечтаете за бъдещето цял ден, без да искате. Само една дума ще ви накара да мечтаете къде искате да живеете, с кого искате да прекарате остатъка от живота си или какво семейство искате да имате. Всички тези изображения може да изглеждат като директни индикации от вашето подсъзнание, но всъщност това е просто игра на въображението. Това, което отчаяно желаете днес, може да изглежда напълно глупаво утре, така че не приемайте днешните желания като ръководство за действие.

Любов: Днес уговорете на любимия човек романтична среща на някое много красиво или уютно място. Нека срещата ви бъде особено топла и радостна - точно както в самото начало на вашата любовна история. Или тази дата е началото му? Това, че все още не сте намерили партньор, не означава, че сте обречени на провал в любовта. Имате нужда от време и късмет, за да намерите любовта. Не можеш да ѝ се обадиш, когато поискаш. Направете пауза и се отпуснете - Купидон ще ви намери много скоро.

Здраве: Днес трябва да се борите с всички сили с нервното напрежение и стреса. Усилията ви ще се увенчаят с успех, защото Меркурий ще ги подкрепи. От своя страна Плутон ще ви накара да поработите върху собствения си външен вид, да станете по-привлекателни.

Бизнес: Пригответе се за някакво ярко, иновативно начинание, което ще ви посети днес, което ще ви помогне да отворите много нови възможности за кариера и перспективи. Споделете го с вашите колеги и се опитайте да ги убедите да ви помогнат да превърнете тази идея в реалност. Не се притеснявайте: ще успеете да спечелите на своя страна и най-консервативно настроените служители на вашия офис.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари