Дневен хороскоп за 13 май 2019

3
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В понеделник мнозина ще се зарадват на благоприятни новини или събития свързани с финансови приходи или документ, с благополучното уреждане на деликатна ситуация от финансов характер и др.

Днес са възможни неочаквани пари, но внимавайте с хазартните залагания. Понеделник ще бъде благоприятен ден за вашата работа или бизнес, въпреки че все още ще сте под влиянието на настроението от почивните дни. Днес избягвайте да изяснявате отношения или позиции в любовните си или приятелски отношения. В понеделник ще сте склонни да следите повече събитията извън дома си, отколкото това, което се случва в собственото ви семейство. 

Овен

Денят ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Денят е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Много вероятно е утре да сключите важно за работата Ви споразумение. Овните ще са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Телец

Понеделник е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Използвайте методичността си, за да покажете, че всяка работа може да се върши спокойно. Не прекалявайте с похапването. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Близнаци

В понеделник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Все пак всички около вас се чувстват прекрасно, а работата Ви носи удовлетворение. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Рак

Понеделник се оказва по-спокоен ден за представителите на Раци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Постарайте се да не допускате намеса в работата си на странични хора, особено ако са свързани с ваши конкуренти. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Нуждата ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Дайте инициативата на другите.

Лъв

Понеделник ще внесе известно вълнение сред Лъвовете. Близките също желаят да им отделите от времето си. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Вечерта ви предстои емоционална среща с любовта. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. През първия ден от седмицата едва ли ще Ви се работи много, но при добра организация можете да намерите кой да свърши по-голяма част от вашата работа. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Дева

Понеделник носи успех на Девите. В понеделник ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Ангажирани сте с парични въпроси. Малко трудно ще се организирате за работа, но направите ли го, няма да имате грешка. Денят ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. В понеделник може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Везни

Везните ще са с променливо настроение. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Понеделник ще Ви ще е напрегнат в работата, служебните ангажименти ще Ви притискат със срокове и зависимост от чужди грешки. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Скорпион

Понеделник ще е силно активен за скорпионите. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Утрешният ден ще е идеален за занимаващите се с творчески професии. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Моментът е кризисен  – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Стрелец

Девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Ангажирани сте с парични въпроси. Имате възможност да обсъдите с колегите си кога да преминете на нова работа, даваща Ви възможност за професионално израстване. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Козирог

Първият ден от седмицата ще е привидно труден, но и успешен. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Не проявявайте прекалена активност на работното място. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Понеделник е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Водолей

Понеделник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Вечерта се посветете на семейството си. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Имате възможност да обсъдите с колегите си кога да преминете на нова работа, даваща Ви възможност за професионално израстване. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си.Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. 

Риби

В понеделник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Добре ще е да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Понеделник се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им Съдбовен шанс за финансова реализация. понеделник посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Имате възможност да обсъдите с колегите си кога да преминете на нова работа, даваща Ви възможност за професионално израстване. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари