Дневен хороскоп за 13 декември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Утрешния ден има голям потенциал, но единствено от вас зависи да го реализирате. 

Обмислете добре промените. На работното място избягвайте критиката, за да не засегнете вашите колеги, на чиято помощ разчитате. Повишеното действие в сряда е факт за мнозина от Везните, въпреки че вярата им в успеха е голяма. Един от моментите, в които постигате добра комбинация между знанията и уменията си.

Овен

Вие ще останете поласкани от нечие внимание, предложение или нещо специално, предназначено за Вас. Добри отзиви получавате за своя идея и това допълнително ви мотивира. Предпазвайте се от некоректни действия и удари отстрани. Създайте си по - спокойна обстановка, в която да помислите и вземете правилните решения. Предстои ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви.

Телец

Готовността ви да се възползвате от чужд опит ще улесни работата доста. Ако се налага да сте на работното си място, ще осъществите неочаквани контакти, обещаващи ви бъдещи професионални успехи. Ще ви отправят примамливо предложение. В противен случай задължително ще се намери някой, който ще ви обясни, че за всичко сте виновни вие. Може да се говори за известни проблеми във взаимоотношенията с някого, но налице са добри възможности за превъзмогване на противоречията или различията.

Близнаци

Утрешният ден е подходящ за учене, за пътувания и за работа или контакти с хора в чужбина. През периода ще регистрирате активност в общуването си, ще се движите повече и ще предприемате пътувания. Постепенно навлизате в своето си темпо. Не пътувайте!. Пазете се от простуди.

Рак

Не рискувайте с начинания, а завършете започнатото. Направете промени в дома си. Рискувате да развалите отношенията си с тях, което не бива да го допускате. Отдайте се на занимания, които ви разтоварват и отпускат, препоръчителни са разходките сред природата. Очаквайте приходи.

Лъв

Не губете решителността си. С част от новите познанства ще продължите връзката си и занапред, сътрудничейки си по интересуващи ви въпроси. Най-после ще имате възможност да свършите една отдавана изоставена работа. Бъдете благодарни, че има кой да ви даде обратна връзка. Добро време за учене.

Дева

Прекъснете вредни за Вас контакти, бъдете избирателни във връзките и не взимайте прибързани решения. Обидите остават само спомен, вашият оптимизъм се връща наново. От сутринта получавате няколко предложения за допълнителна работа. Стремите се да поставите ново начало. Ако не я овладеете ще ви донесе сериозни загуби.

Везни

Не се обиждайте на глупави забележки, не позволявайте да развалят настроението ви. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението ви и способността ви да намирате нетрадиционни решения. Избягвайте да влизате в конфликти в партньорските си взаимоотношения в сряда. А най-интересното е, че близките с радост ще възприемат всяка ваша щура идея. Имате реални шансове, но не бъдете прекомерно настоятелни и се оттеглете за кратко.

Скорпион

Изненадите утре няма да ви разочароват, въпреки че е възможно да Ви сварят неподготвени. Утре много от нещата, които са били лични, ще станат обществени. Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията. Журналистите да се предпазливи с думите си. Предстоят положителни промени.

Стрелец

Ще се чувствате наистина празнично, независимо от времето навън. Контактите с чужбина могат да се окажат много полезни, така че им обърнете по-сериозно внимание. Хората, с които контактувате ще са настроени приятелски и това много ще улесни работата помежду ви. Ще имате възможност да започнете някакво задочно или дистанционно обучение в област, различна от актуалните ви занимания и изискваща творческо мислене. Подновете приятелството си с хората, с които отношенията ви бяха обтегнати, заради недоразумения, породени от вашата незрялост.

Козирог

Нуждата Ви от чист въздух и свежи емоции ще Ви отведе на място, където ще се дистанцирате от дразнители и неприятни хора. Разногласия заради прекаленото ви настояване да говорите с вашите колеги са причината да сте без настроение сутринта. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Обмислете добре предложението му. Утре вечер някак леко и неусетно ще се оттеглите и ще си се движите в собствената си орбита.

Водолей

Утре проведете консултации. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Отношенията ви с околните са хармонични и не ви създават главоболия. Гледайте ведро на нещата, които ви притесняват, не всичко е такова, каквото изглежда. Проявете предпазливост, защото в желанието си да общувате ставате уязвими и може да ви въвлекат в неприятна интрига.

Риби

Ще ви поканят да присъствате на обсъждане на важен професионален проблем. Подобно развитие да не ви смущава!Ако утре се сблъскате с непреодолима мощ, през следващите дни ще успеете. Сряда не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация в условията на не малко делови задължения в службата. Нека ви опознаят и видят в друга светлина. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари