Дневен хороскоп за 12 януари 2019

1
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В събота ще имате притеснение свързани със здравето или семейните проблеми на жена от кръга ви роднини или приятелки.

Днес рожден ден ще има ваша приятелка, роднина или позната - не забравяйте да изпратите своите поздравления. Възможно е мъжете да отложат едно пътуване или да променят свои планове свързани с пътуване през следващите седмици и месеци. Днес може да ви разстрои едно неприятно посещение на човек, който ще ви потърси ядосан за нещо. Хубавите събития днес ще са свързани с дома ви или със собственото ви дете. 

Овен

При възникването на нови любовни отношения не взимайте веднага никакви сериозни решения. Изчакайте малко докато се разбере струва ли си това. Вероятни са съпружески скарвания.

В случая не трябва веднага да си събирате куфара. Изчакайте и добре обмислете всичко, може би все още съществува възможността нещата да се уредят.

През втората половина на деня имат много работа полицаите, следователите, органите на правораздаването, лекарите, спасителите и работниците в детски заведения и домовете за инвалиди.

Телец

Обикновено сте доста практични и „вечно млади“ по отношение на възгледите си за любовните отношения. Вероятно е ентусиазмът, с който сте се заели за решаването на битовите проблеми да се охлади за известно време.

Толкова се нуждаете от нови впечатления, че можете да захвърлите започнатата и омръзнала ви работа, подвеждайки разчитащите на вас хора.

Близнаци

Днес сте разположени да отговарятте на доброто с добро. Дипломатични и миролюбиви, предпочитате компромис, а не конфронтация. Дейността ви може да способства за благоприятни промени в семейството или в отношенията с околните ви близки хора.

Вероятни са спречквания с началника, тъй като не обичате когато ви пришпорват.

Рак

Честност и вярност символизират любовните ви отношения. За да се нуждаят от вас, сте готови да защитите любимия си човек от всякакви несгоди. Днес можете да се изявите в ролята на миротворец благодарение на умението си да разбирате чувствата и на двете страни.

Раците – ръководители оценяват инициативните и изпълнителни работници, съумяват да се възползват от благоприятния момент за решаването на производствени проблеми.

Лъв

Днес можете да бъдете най-великодушните и щедри любовници или поклонници. Най-добре е да посветите началото на година на дома си. Отношенията ви с членовете на семейството и родителите ви могат да бъдат безупречни.

В работата си се стремите към нещо ново и неизучено.

Дева

Прекрасно време за общуване с противния пол. Ако отхвърлите всичките си тревоги, страхове и подозрения, се чувствате най-хармоничната двойка в света.

Този ден ви дарява с увереност за благополучното разрешаване на проблемите, с наслаждението от семейното щастие.

Денят е благоприятен за решилите да открият собствен бизнес. Днес са благоприятни решенията на въпроси, свързани с кредити, покупко-продажби на недвижими имоти, наследство или издръжки.

Везни

Не е изключено днес да чуете признание в любов и да сте поласкани от вниманието на поклонници. Старайте се да смекчите конфликтите и не се поддавайте на моментното настроение.

Ако не желаете проблеми, не трябва да противоречите на влиятелни хора, колкото и трудно да ви е това.

За постигането на успех в бизнеса звездите съветват да се въздържате от експерименти и да действате със старите, отдавна проверени начини.

Скорпион

За вас днес висша наслада е процеса на флирта и ухажването, а върховната точка – победата над избраника, който трябва да ви бъде равен по интелект, свободен и независим, неограничаващ вашата свобода.

Нужно ви е здраво семейство и близко приятелство, защото само тогава сте щастливи.

Може да ви се доверяват в сериозните неща като на надежден партньор.

Стрелец

Неуспешен ден за срещи и не трябва да се дразните за дребни неща. В семейните отношения е вероятна пълна противоположност във възгледите и възприемането на живота.

Това е добър ден за разрушаване на старото и започването на нови важни дела. Той е твърде продуктивен за творчество.

Козирог

Настъпват промени в личния ви живот. Бъдете готови за срещата с нова любов, която да ви завладее изцяло и да ви донесе незабравими преживявания, ярки избухвания на чувства и емоции.

Успявате да споделите с близките най-смелите си планове и да получите поддръжката им. Много сполучлив период, когато можете да управлявате съдбата си.

Най-подходящото време да строите планове, свързани с простъпването във ВУЗ или на нова работа.

Водолей

Това е един от добрите периоди за личния живот. Ако обичате и сте обичани, отношенията ви са украсени от новост и романтика. Не се очакват особени изменения в личната сфера, тъй като професионалната заетост не позволява да се отделя достатъчно внимание на семейството и близките.

Материалното ви положение се характеризира с тенденция към подобряване.

Риби

Денят може да се отбележи с неудовлетвореност от самите себе си и възлюбеният. Днес сте сантиментални и чувствителни към негативните страни.

Постарайте се да се сдържате у дома си и направете така, че в семейството си да имате същата приятна обстановка, както в работата си.

Звездите ви вещаят известност, независимо къде живеете и каква кариера сте си избрали. Имате достатъчен усет и здрав смисъл, за да подобрите материалното си положение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари