Дневен Хороскоп за 12 Февруари 2015

0
Дневен Хороскоп за 12 Февруари 2015
Дневен Хороскоп за 12 Февруари 2015

Овен

В четвъртък мнозина от вас ще имат възможност да дадат външна изява на част от своите таланти в професионалната сфера, но затова ще трябва да заложат на силните страни от своя характер. Само така нещата на работното място ще се движат в желаната от вас посока. Не се нагърбвайте с непосилни за вас отговорности, защото едва ли те ще имат положителен ефект, особено ако не успеете да се справите с тях. Опитайте се да преодолеете страховете си.

Телец

Днес голяма част от родените под този зодиакален знак ще се чувстват отпаднали и без настроение. При някои тревогите с течение на деня значително ще се повишат, особено ако не са успели да се освободят от натрупаното напрежение. Причината за липсата на интерес към нещата, които ви заобикалят в професионален и личен план, може би се дължи по-скоро на липсата на добри резултати въпреки многобройните усилия, които влагате.

Близнаци

Следвайте праволинейно амбициите и мечтите си в професионалната сфера. Родените през първата десетдневка ще трябва да направят правилна оценка на ситуацията, в която се намират от дълго време в професионалната сфера. Не се страхувайте да се противопоставите на по-силните от вас, особено ако знаете как да използвате по възможно най-добрия начин плюсовете на своята позиция. Не се подценявайте, дори и някой да се опитва да ви внуши неувереност.

Рак

Необходимо е да се погрижите за финансовата си обезпеченост. Не се надявайте на бързо развитие на някои ваши проекти, особено ако са свързани с подписването на договори. Друга част от представителите на знака ще успеят с щедростта си да привлекат вниманието на високопоставена особа. Напълно възможно е част от вас да имат желанието да се обвържат трайно в емоционално отношение. Здравето ви ще е непоклатимо.

Лъв

Днес не очаквайте потупване по рамото от високопоставена особа, особено ако не са само ваши заслугите за резултати в професионалната сфера. Въпреки това е напълно възможно да получите финансови поощрения, които ще оцените по достойнство. Опитайте се да преориентирате целите си в насока, от която бихте могли да извлечете финансова полза. Амбициозността, която изявявате с интимната си половинка, ще ви даде поле на реализация.

Дева

Бъдете внимателни, защото не бива да се заемате със странични дейности. Не се натоварвайте с няколко неща наведнъж. Избягвайте рисковете и премисляйте много добре всеки свой ход. Имайте предвид, че някои начинания могат да са пагубни за доброто ви финансово състояние в момента. Част от вас вечерта ще се запознаят с интересен човек, който ще изиграе много важна роля в тяхното бъдещо служебно развитие. В дома ви ще има недоразумения.

Везни

Някои от родените през септември ще имат проблеми със служебно преместване. Ще им бъде трудно, защото са свикнали с колегите си. Като цяло всички трябва да владеят по-добре емоциите си и не бива да допускат дребни неща да ги разстройват. Според звездите имате вътрешна нерешителност, която ражда трудности за вас, и днес е добре да преоцените истинските си възможности. На родените в последните дни от знака им предстои флирт.

Скорпион

Ако през днешния ден направите правилна оценка на възможностите си, ще ви бъде по-леко. Те са по-големи от това, което мислите, че можете. Ще имате добри възможности, но дали ще успеете да ги използвате, зависи само от вас. Имате достатъчно сили за мобилизация и здраве. Ако родените през ноември изгубят контрол над избухванията си или се поддадат на страховете си, това ще им попречи да се доближат до хората, които ги търсят и уважават.

Стрелец

Повечето Стрелци ще бъдат закриляни от съдбата. Новите ви контакти в днешния четвъртък ще са успешни. Ще раждате нови идеи, ще увличате и другите. Ще подготвяте нови начинания, ще правите планове и те няма да са безпочвени. Потърсете хора, с които бихте могли най-успешно да започнете осъществяването им. Тези, които се занимават с изкуство, ще имат нов силен творчески импулс. Каквото направят, ще е полезно, приятно и много сполучливо за тях.

Козирог

Началото на деня на работното ви място ще започне с напрежение. При родените през декември това напрежение ще бъде породено и от непремерени приказки. Вашата раздразнителност ще създаде напрежение дори у дома и сред близките ви. При някои може да възникнат известни финансови проблеми, но това не бива да ви тревожи, защото всичко ще отмине много бързо. Ще бъдете засипани с работа, но ще се справяте бързо и отлично.

Водолей

Не се страхувайте да приемете посредничество при решаване на някакви чужди проблеми. Това ще ви донесе по-големи приходи. Не се притеснявайте, ако това посредничество налага пътуване, защото по време на него ще имате и допълнителни доходи. Интензивният ритъм на живот при родените през февруари може да ги направи нервни и раздразнителни. Ще се тревожат, че нищо не успяват да свършат, и ще станат избухливи.

Риби

Не е за препоръчване да се отдавате на духовни скитания и заблуди, които могат да ви въведат в една ненужна обърканост и изтичане на сили и енергия. Много засилена ще бъде вашата и без това силна чувствителност. През днешния ден на мнозина ще се наложи да направят доста големи промени. Вгледайте се добре в себе си и ще откриете много неща, които не бива да правите. Започнете с поведението си на работното място и преценете дали се държите правилно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари